Njoftime

                                                                

Këtu do të gjeni të gjitha njoftimet nga viti 2018 dhe më tej. Gjithashtu këtu mund të njiheni me disa prej aktiviteve tona në vite.

Plani SHQK 2019-2020

VEPRIMTARITË SIPAS FUSHAVE TË SHQK PËR VITIN SHKOLLOR 2019-2020 FUSHA 1: SIGURIMI I ARSIMIT CILËSOR PËR CDO NXËNËS NRAKTIVITETI QELLIMIPERSONI PERGJEGJESPERFTUESIT PERIUDHA NE BASHKEPUNIMSHKOLLA     NXENESPRINDER    1Konsultime të thelluara në lëndën e matematikës dhe...

Aktivitetet e muajit janar 2019

Data: 17 janar 2019 Figura e Gjergj Kastriot Skënderbeut në pikturë dhe letërsi nga autorë vendas dhe të huaj. Departamenti i histori-gjeografisë Data: 18 janar 2019 Mbledhje me prindërit mbi arritjet dhe rezultatet e nxënësve për tremujorin e parë....

Aktivitetet e javës (17 dhjetor-21 dhjetor)

Datat: 19-20 dhjetor 2018 Këshillim karriere për maturat Universiteti “Epoka” Data: 21 dhjetor 2018 Spektakël me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri  Senati/ grupi i aktiviteteve Të gjithë kanë të drejtë të festojnë Klubi social Përgjatë...

Aktivitetet e javës (10 dhjetor-16 dhjetor)

Data: 14 dhjetor 2018 Pika atraksionesh turistike dimërore Mësues Artan Nuriu Dita e të drejtave të njeriut në shkollë Ekspozita e nxënësve të viteve të para për sensibilizimin ndaj ligjeve. Filmime, intervista. Mësuese Mirela Katundi, psikologia Përgjatë...

Aktivitetet e datave 1 dhjetor – 8 dhjetor

Data: 1 dhjetor 2018 Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s Mësuese Oriana Osmani, Anila Shorri Data: 5 dhjetor 2018 Diskutim për librin. A lexohet nga të rinjtë apo jo? Klubi i librit , Youth Club Të ftuar shkrimtaret N. Lako, Zh. Grabocka, prindër, gazetarë,...

Aktivitetet e javës (19 nëntor – 23 nëntor)

Public Speaking & Stand Up Comedy Takim me përfaqësuesit e bashkisë dhe senatit për aktivitetin. Data: 19 nëntor 2018 Të ushqehemi shëndetshëm E ftuar dietologia Anila Kalleshi Pjesëmarrës mësues, nxënës. Data: 20 nëntor 2018 Një ditë me kuratorin Zhvillohet në muzeun...

Aktivitetet e javës (12 nëntor – 16 nëntor)

Ushqyerja e shëndetshme A. Kalleshi, mësuese kimie E. Cungu   Këshillim karriere. Universitetet amerikane dhe bursat.   Data: 12 nëntor 2018 Vizitë në ekspozitën e piktorit Marc Chagall. Me mësuesit kujdestarë Gjatë muajit Public Speaking: Tirana High...

Programet orientuese të maturës shtetërore

Këtu do të gjeni programet orientuese për maturën shtetërore 2018-2019. (Klikoni në lëndën e dëshiruar për ta shkarkuar) Gjuhë-shqipe-dhe-letersi Matematikë Gjuhë-e-huaj Fizike Biologji Kimi Ekonomi Gjeografi Histori Qytetari-dhe-Psikologji...

Betimi i senatorëve

Betimi i senatorëve

Në hollin e katit të dytë të shkollës u zhvillua betimi i senatorëve për vitin 2018-2019. Mësuesja udhëheqëse e qeverisë së nxënësve Eneida Pema dhe presidente Klea Idrizi.

Rruga Sami Frashëri, Tirane, Albania

Na ndiqni në: