Slide 1
Gjimnazi publik
Petro Nini Luarasi

Misioni ynë është të edukojmë dhe kultivojmë vlera morale e njerëzore te brezat e rinj , duke i bërë shembull të qytetarisë në shoqëri.

Slide 3
Shkolla qendër komunitare

Një shkollë miqësore për të gjithë

Slide 2
Njoftime/Aktivitete
previous arrow
next arrow

Thënie

“Bjermëni, vritmëni, po ma merrni gjakun,se do t’i duhet nipërve tuaj të shkruajnë gjuhën shqipe.”

Petro Nini Luarasi

“NJË SHKOLLË MIQËSORE PËR TË GJITHË”

 

RRETH NESH

Kurrikula jonë rigoroze sfidon nxënësit që të arsyetojnë në mënyrë analitike, të mendojnë në mënyrë krijuese dhe të argumentojnë në mënyrë kritike.

 

STAFI YNE

Në gjimnazin “Petro Nini Luarasi”, stafi akademik në bashkëpunim me familjet e nxënësve sigurojnë zhvillimin akademik, social dhe personal të çdo nxënësi..

 

HISTORIKU

Gjimnazi “Petro Nini Luarasi” ka vite që i jep rinisë shqiptare dijet që do t’i çojnë drejt suksesit.

NA GJENI- ONLINE

ALUMNI

Regjistrohu ose kërko informacion në :
alumni@petroniniluarasi.edu.al

eTwinnig

eTwinning offers a platform for staff (teachers, head teachers, librarians, etc.), working in a school ….

Smip.al

Kjo faqe ju mundëson nxënësve dhe prindërve të marrin informacion mbi ecurinë e nxënësit në shkollë

Akademi.al

Nëpërmjet kësaj faqeje do të kryhet shkëmbimi i detyrave online mësues/nxënës dhe mësimi online

Facebook

PetroNiniLuarasi faqja zyrtare e Facebook e hapur me Mars 2014. Menaxhohet nga drejtoresha e shkollës

YouTube

PetroNiniLuarasi faqja zyrtare e YouTube. Hidhen aktivitetet dhe mësimet model

SHKOLLA NË VITIN SHKOLLOR
2023-2024


Nxenes se klases  se 10

347
Nxenes se klases  se 11

377
Nxenes se klases

342

SHKOLLA PETRO NINI LUARASI ME RASTIN E 60 VJETORIT TË SAJ MORI TITULLIN KALORËS I URDHRIT TË FLAMURIT.

FAKTE PËR SHKOLLËN TONË

Foto ndër vite