Data: 1 dhjetor 2018

Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s

Mësuese Oriana Osmani, Anila Shorri

Data: 5 dhjetor 2018

Diskutim për librin. A lexohet nga të rinjtë apo jo?

Klubi i librit , Youth Club

Të ftuar shkrimtaret N. Lako, Zh. Grabocka, prindër, gazetarë, etj.

Mësuese Anila Shahu

Ligji dhe dhuna

Mësuese Mirela Katundi

Data: 8 dhjetor 2018

Dita Kombëtare e Rinisë

Mësuese Enkelejda Mandri

Konkursi i projektit më të mirë

Klubi i matematikës

Përgjatë javës (3 dhjetor- 7 dhjetor)