Gjimnazi "PetroNiniLuarasi"

Klubet

                                                                

youth club

YOUTH CLUB

Rreth Nesh
 “Youth Club PNL” vepron si një iniciativë e lirë e të rinjve për t’u shprehur në shumë aktivitete informuese dhe publike që kanë në qendër të rinjtë.
youth club

Klubi i Gjeografisë "Arsimi dhe Turizmi"

KLUBI I MATEMATIKES

Rreth Nesh

Klubi i matematikës ishte një iniciativë e departamentit të matematikës së shkollës Petro Nini Luarasi, në bashkëpunim me nxënësit e shkollës për t’u ardhur në ndihmë shokëve e komunitetit. Mësuesit së bashku me nxënësit organizojnë mbledhje të vazhdueshme për diskutimin e ideve, projekteve e paradokseve më të mëdha të matematikës. Pjesëtarët kanë mundësi përforcojnë njohuritë ndërkohë që monitorohen e asistohen nga kryesia e klubit.

Klubi i Fizikes

Rreth Nesh

Me krenari themi se klubi funksionon në menyrë aktive cdo ditë të javës, duke u ardhur në ndihmë nxënësve që hasin vështirësi në përthithjen e njohurive fizike, si dhe atyre që janë të apasionuar pas kësaj shkence, por kërkojnë të dinë më tepër nga sa ofrohet në materialet shkollore.

Rruga Sami Frashëri, Tirane, Albania

Na ndiqni në: