Gjimnazi "PetroNiniLuarasi"

 

Nr Autori ( I huaj ) Nr I iventarit Titulli I librit
1 Agustini 46 Rrefimet
2 Agustini 47 Rrefimet
3 Agustini 48 Rrefimet
4 Agustini 49 Rrefimet
5 Agustini 50 Rrefimet
6 Ajhmatov Cingiz 2220 Anija e bardhe
7 Ajhmatov Cingiz 2221 Anija e bardhe
8 Ajhmatov Cingiz 2222 Anija e bardhe
9 Ajhmatov Cingiz 2223 Anija e bardhe
10 Ajhmatov Cingiz 2224 Anija e bardhe
11 Ajhmatov Cingiz 2225 Anija e bardhe
12 Aligeri Dante 2119 Komedia Hyjnore
13 Aligeri Dante 2120 Komedia Hyjnore
14 Aligeri Dante 2121 Komedia Hyjnore
15 Aligeri Dante 2122 Komedia Hyjnore
16 Aligeri Dante 2123 Komedia Hyjnore
17 Allende Izabel 238 Eva Luna
18 Allende Izabel 385 Eva Luna
19 Allende Izabel 386 Eva Luna
20 Allende Izabel 387 Eva Luna
21 Allende Izabel 388 Eva Luna
22 Allende Izabel 340 Qyteti I shtazeve
23 Allende Izabel 341 Qyteti I shtazeve
24 Alvaro Korrado 621 Njerez te Aspramontit
25 Alvaro Korrado 622 Njerez te Aspramontit
26 Alvaro Korrado 623 Njerez te Aspramontit
27 Alvaro Korrado 624 Njerez te Aspramontit
28 Alvaro Korrado 625 Njerez te Aspramontit
29 Anderson Zhan Pier 2366 E fshehta pas horizontit
30 Anderson Zhan Pier 2389 E fshehta pas horizontit
31 Antologji 153 Antologji e poezise italiane
32 Antologji 154 Antologji e poezise italiane
33 Antologji 155 Antologji e poezise italiane
34 Antologji 156 Antologji e poezise italiane
35 Antologji 157 Antologji e poezise italiane
36 Antologji 158 Antologji e poezise italiane
37 Antologji 159 Antologji e poezise italiane
38 Antologji 160 Antologji e poezise italiane
39 Antologji 161 Antologji e poezise italiane
40 Antologji 162 Antologji e poezise italiane
41 Antologji 239 Antologji e tregimit hispanoamerikan
42 Antologji 285 Antologji e tregimit hispanoamerikan
43 Antologji 286 Antologji e tregimit hispanoamerikan
44 Antologji 287 Antologji e tregimit hispanoamerikan
45 Antologji 288 Antologji e tregimit hispanoamerikan
46 Antologji 289 Antologji e tregimit hispanoamerikan
47 Antologji 290 Antologji e tregimit hispanoamerikan
48 Antologji 291 Antologji e tregimit hispanoamerikan
49 Antologji 292 Antologji e tregimit hispanoamerikan
50 Antologji 293 Antologji e tregimit hispanoamerikan
51 Antologji 1775 Antologji e tregimit hispanoamerikan
52 Apitz Bruno 1958 Lakuriq ne mes te ujqerve
53 Arendt Hannah 2062 Gjendja njerezore
54 Arendt Hannah 2063 Gjendja njerezore
55 Arendt Hannah 2064 Gjendja njerezore
56 Arendt Hannah 2158 Gjendja njerezore
57 Arendt Hannah 2159 Gjendja njerezore
58 Arendt Hannah 1693 Gjendja njerezore
59 Arendt Hannah 1694 Gjendja njerezore
60 Arendt Hannah 1695 Gjendja njerezore
61 Arendt Hannah 1696 Gjendja njerezore
62 Arendt Hannah 1697 Gjendja njerezore
63 Aristofani 1946 Bretkosat
64 Aristofani 1941 Kaloresit
65 Aristofani 1942 Kaloresit
66 Aristofani 1945 Paqja
67 Armilu Robert 1856 Zotat dhe mitet
68 Armilu Robert 2332 Zotat dhe mitet
69 Armour,A.Robert 2329 Zotat dhe mitet e Egjiptit te lashte
70 Arno Zhorzh 2476 Pagesa e frikes
71 Arno Zhozh 1985 Pagesa e frikes
72 Arno Zhozh 1986 Pagesa e frikes
73 Arno Zhozh 1987 Pagesa e frikes
74 Arno Zhozh 1988 Pagesa e frikes
75 Arno Zhozh 1989 Pagesa e frikes
76 Arno Zhozh 1990 Pagesa e frikes
77 Asturias Migel Anhhel 618 Uik-end ne Guatemale
78 Asturias Migel Anhhel 619 Uik-end ne Guatemale
79 Asturias Migel Anhhel 620 Uik-end ne Guatemale
80 Asturias Migel Anhhel 487 Zoti president
81 Asturias Migel Anhhel 488 Zoti president
82 Asturias Migel Anhhel 489 Zoti president
83 Asturias Migel Anhhel 490 Zoti president
84 Austen Jane 1002 Krenari dhe paragjykime
85 Austen Jane 1003 Krenari dhe paragjykime
86 Austen Jane 1004 Krenari dhe paragjykime
87 Austen Jane 1005 Krenari dhe paragjykime
88 Baji Ogyst 682 Perandoria e Bizantit
89 Baji Ogyst 683 Perandoria e Bizantit
90 Baji Ogyst 684 Perandoria e Bizantit
91 Bajron Xh. G 1164 Cajld Harold
92 Bajron Xh. G 1165 Cajld Harold
93 Bajron Xh. G 1111 Gjauri I burgosuri I Shilonit
94 Bajron Xh. G 1112 Gjauri I burgosuri I Shilonit
95 Bajron Xh. G 1113 Gjauri I burgosuri I Shilonit
96 Bajron Xh. G 1114 Gjauri I burgosuri I Shilonit
97 Bajron Xh. G 1115 Gjauri I burgosuri I Shilonit
98 Bajron Xh. G 1116 Gjauri I burgosuri I Shilonit
99 Bajron Xh. G 1117 Gjauri I burgosuri I Shilonit
100 Bajron Xh. G 1118 Gjauri I burgosuri I Shilonit
101 Bajron Xh. G 1119 Gjauri I burgosuri I Shilonit
102 Bajron Xh. G 1120 Gjauri I burgosuri I Shilonit
103 Bajron Xh. G 1121 Gjauri I burgosuri I Shilonit
104 Bajron Xh. G 1122 Gjauri I burgosuri I Shilonit
105 Bajron Xh. G 1123 Gjauri I burgosuri I Shilonit
106 Baldacci 72 Rrugetime shqiptare
107 Baldacci 73 Rrugetime shqiptare
108 Baldacci 74 Rrugetime shqiptare
109 Baldacci 75 Rrugetime shqiptare
110 Baldacci 76 Rrugetime shqiptare
111 Balzak 718 Shtepia misterioze
112 Balzak 717 Shtepia misterioze
113 Balzak 2348 Shtepia misterioze
114 Balzak 2349 Shtepia misterioze
115 Balzak 2350 Shtepia misterioze
116 Balzak 2351 Shtepia misterioze
117 Balzak 2352 Shtepia misterioze
118 Balzak 2353 Shtepia misterioze
119 Balzak 2354 Shtepia misterioze
120 Balzak 2355 Shtepia misterioze
121 Balzak 2356 Shtepia misterioze
122 Balzak 2357 Shtepia misterioze
123 Balzak 2071 Evgjeni Grande
124 Balzak 2072 Evgjeni Grande
125 Balzak 2073 Evgjeni Grande
126 Balzak 2074 Evgjeni Grande
127 Balzak 2075 Evgjeni Grande
128 Balzak 706 Fshataret
129 Balzak 707 Fshataret
130 Balzak 708 Fshataret
131 Balzak 719 Fshataret
132 Balzak 2163 Iluzione te humbura
133 Balzak 2164 Iluzione te humbura
134 Balzak 2165 Iluzione te humbura
135 Balzak 2166 Iluzione te humbura
136 Balzak 2167 Iluzione te humbura
137 Balzak 2168 Iluzione te humbura
138 Balzak 694 Iluzione te humbura
139 Balzak 2138 Iluzione te humbura
140 Balzak 702 Xha Gorioi
141 Balzak 703 Xha Gorioi
142 Balzak 704 Xha Gorioi
143 Balzak 705 Xha Gorioi
144 Bamarshe 709 Berberi I Seviljes, martesa e Figarose
145 Bamarshe 710 Berberi I Seviljes, martesa e Figarose
146 Bamarshe 711 Berberi I Seviljes, martesa e Figarose
147 Beauvoir de Simone 113 Seksi I dyte
148 Beauvoir de Simone 241 Seksi I dyte
149 Beauvoir de Simone 274 Seksi I dyte
150 Beauvoir de Simone 275 Seksi I dyte
151 Beauvoir de Simone 276 Seksi I dyte
152 Beauvoir de Simone 332 Seksi I dyte
153 Beauvoir de Simone 333 Seksi I dyte
154 Beckett Samuel 689 Udhetim I mbyllur
155 Beckett Samuel 690 Udhetim I mbyllur
156 Beckett Samuel 691 Udhetim I mbyllur
157 Beckett Samuel 692 Udhetim I mbyllur
158 Beckett Samuel 693 Udhetim I mbyllur
159 Bel Hajnrih 1583 Nderi I humbur I Katerina Blumit
160 Bel Hajnrih 1584 Nderi I humbur I Katerina Blumit
161 Bel Hajnrih 1585 Nderi I humbur I Katerina Blumit
162 Bel Hajnrih 1586 Nderi I humbur I Katerina Blumit
163 Bel Hajnrih 1587 Nderi I humbur I Katerina Blumit
164 Bel Hajnrih 1588 Nderi I humbur I Katerina Blumit
165 Bel Hajnrih 1589 Nderi I humbur I Katerina Blumit
166 Bel Hajnrih 1590 Nderi I humbur I Katerina Blumit
167 Bellow Saul 1253 Rroke diten
168 Bellow Saul 1254 Rroke diten
169 Bellow Saul 1255 Rroke diten
170 Bellow Saul 1256 Rroke diten
171 Bellow Saul 1257 Rroke diten
172 Bellow Saul 1258 Rroke diten
173 Benekos Janis 224 Sofokliu (Proze)
174 Benekos Janis 225 Sofokliu (Proze)
175 Berlin Izojah 1972 Idete filozofike te shek XX dhe 4 ese..
176 Berlin Izojah 1973 Idete filozofike te shek XX dhe 4 ese..
177 Berlin Izojah 1974 Idete filozofike te shek XX dhe 4 ese..
178 Bernheim E. 721 Nje grua tjeter
179 Bernheim E. 722 Nje grua tjeter
180 Bernheim E. 723 Nje grua tjeter
181 Bernheim E. 724 Nje grua tjeter
182 Bernheim E. 725 Nje grua tjeter
183 Bloom Harold 1811 Si dhe pse lexojme
184 Bloom Harold 1812 Si dhe pse lexojme
185 Bloom Harold 1813 Si dhe pse lexojme
186 Bloom Harold 1762 Si dhe pse lexojme
187 Bloom Harold 1763 Si dhe pse lexojme
188 Bloom Harold 1764 Si dhe pse lexojme
189 Bloom Harold 1765 Si dhe pse lexojme
190 Bodler Sharl 639 Lulet e se keqes
191 Bodler Sharl 677 Lulet e se keqes
192 Bodler Sharl 678 Lulet e se keqes
193 Bodler Sharl 679 Lulet e se keqes
194 Bodler Sharl 680 Lulet e se keqes
195 Bodler Sharl 681 Lulet e se keqes
196 Bokaco 105 Dekameroni
197 Bokaco 106 Dekameroni
198 Bokaco 107 Dekameroni
199 Bokaco 108 Dekameroni
200 Bokaco 109 Dekameroni
201 Bokaco 110 Dekameroni
202 Bokaco 111 Dekameroni
203 Bokaco 112 Dekameroni
204 Bollomberg Rolf 419 Duke kerkuar Anakonden
205 Bollomberg Rolf 420 Duke kerkuar Anakonden
206 Bolshtad Eivind 762 Spekulante
207 Bolshtad Eivind 763 Spekulante
208 Bolshtad Eivind 764 Spekulante
209 Bolshtad Eivind 765 Spekulante
210 Bolshtad Eivind 766 Spekulante
211 Bourcart,Jacques 2285 Shqiperia dhe shqiptaret
212 Bourcart,Jacques 2286 Shqiperia dhe shqiptaret
213 Bourcart,Jacques 2287 Shqiperia dhe shqiptaret
214 Bourcart,Jacques 2288 Shqiperia dhe shqiptaret
215 Bradbury 1901 Novela dashurie
216 Bradbury 1902 Novela dashurie
217 Bradbury 1903 Novela dashurie
218 Bradbury 1904 Novela dashurie
219 Bradbury 1905 Novela dashurie
220 Bradbury 1906 Novela dashurie
221 Bredberi Rej 1132 451° Fahrenhejt
222 Bredberi Rej 1133 451° Fahrenhejt
223 Bredberi Rej 1134 451° Fahrenhejt
224 Bredberi Rej 1135 451° Fahrenhejt
225 Bredberi Rej 1136 451° Fahrenhejt
226 Bredberi Rej 1137 451° Fahrenhejt
227 Bredberi Rej 1138 451° Fahrenhejt
228 Bredberi Rej 1139 451° Fahrenhejt
229 Breht Bertolt 1847 Drama
230 Breht Bertolt 1848 Drama
231 Breht Bertolt 1581 Poezi
232 Breht Bertolt 1582 Poezi
233 Breht Bertolt 1845 Studime kritike
234 Breht Bertolt 1846 Studime kritike
235 Brzheniski Zhingriev 2210 Jashte kontrollit
236 Brzheniski Zhingriev 2211 Jashte kontrollit
237 Brzheniski Zhingriev 2212 Jashte kontrollit
238 Brzheniski Zhingriev 2213 Jashte kontrollit
239 Brzheniski Zhingriev 2214 Jashte kontrollit
240 Bukowski Charles 1818 Zonja vdekje
241 Bukowski Charles 1819 Zonja vdekje
242 Bukowski Charles 1820 Zonja vdekje
243 Bukowski Charles 1821 Zonja vdekje
244 Bukowski Charles 1822 Zonja vdekje
245 Bullgakov Mihail 1039 Zemer qeni
246 Bullgakov Mihail 1040 Zemer qeni
247 Bullgakov Mihail 1041 Zemer qeni
248 Bullgakov Mihail 1042 Zemer qeni
249 Bullgakov Mihail 1043 Zemer qeni
250 Bullgakov Mihail 1044 Zemer qeni
251 Bullgakov Mihail 1045 Zemer qeni
252 Bullgakov Mihail 1046 Zemer qeni
253 Bullgakov Mihail 1047 Zemer qeni
254 Bullgakov Mihail 1048 Zemer qeni
255 Bullgakov Mihail 1049 Zemer qeni
256 Bullgakov Mihail 1050 Zemer qeni
257 Bullgakov Mihail 1051 Zemer qeni
258 Bullgakov Mihail 1052 Zemer qeni
259 Bullgakov Mihail 1053 Zemer qeni
260 Bush Vilhelm 1952 Fati yne
261 Buxati Dino 2011 Gruaja me flatra
262 Buxati Dino 2012 Gruaja me flatra
263 Buxati Dino 2013 Gruaja me flatra
264 Buxati Dino 2093 Gruaja me flatra
265 Buxati Dino 163 Kolombreja
266 Buxati Dino 164 Kolombreja
267 Buxati Dino 165 Kolombreja
268 Buxati Dino 166 Kolombreja
269 Buxati Dino 167 Kolombreja
270 Caplin Carli 1160 Jeta ime
271 Caplin Carli 1161 Jeta ime
272 Carter Philip 2065 Inteligjenca
273 Carter Philip 2066 Inteligjenca
274 Carter Philip 2067 Inteligjenca
275 Cehov Anton 2046 Zonja me Kone
276 Cehov Anton 2047 Zonja me Kone
277 Cehov Anton 2048 Zonja me Kone
278 Cehov Anton 2049 Zonja me Kone
279 Christie Agatha 1128 Vrasje makabre
280 Christie Agatha 1129 Vrasje makabre
281 Christie Agatha 1130 Vrasje makabre
282 Christie Agatha 1131 Vrasje ne ekspresin e orientit
283 Clesio Le 1124 Loja e Anes
284 Clesio Le 1125 Loja e Anes
285 Clesio Le 1126 Loja e Anes
286 Clesio Le 1127 Loja e Anes
287 Coetzee J.M 1034 Turpi
288 Coetzee J.M 1035 Turpi
289 Coetzee J.M 1036 Turpi
290 Coetzee J.M 1037 Turpi
291 Coetzee J.M 1038 Turpi
292 Cvajg Stefan 1684 Maria Stjuart
293 Cvajg Stefan 1685 Maria Stjuart
294 Cvajg Stefan 1686 Maria Stjuart
295 Cvajg Stefan 1687 Maria Stjuart
296 Cvajg Stefan 1688 Maria Stjuart
297 Cvajg Stefan 1766 Njeriu te cilit iu merzit Evropa
298 Cvajg Stefan 1767 Njeriu te cilit iu merzit Evropa
299 Cvajg Stefan 1768 Njeriu te cilit iu merzit Evropa
300 Cvajg Stefan 1769 Njeriu te cilit iu merzit Evropa
301 Cvajg Stefan 2173 Novela
302 Cvajg Stefan 1574 Novela
303 Cvajg Stefan 1575 Novela
304 Cvajg Stefan 1576 Novela
305 Cvajg Stefan 1577 Novela
306 Cvajg Stefan 1578 Novela
307 Cvajg Stefan 1709 Tre mjeshter
308 Cvajg Stefan 1710 Tre mjeshter
309 Cvajg Stefan 1711 Tre mjeshter
310 Cvajg Stefan 1712 Tre mjeshter
311 Cvajg Stefan 1713 Tre mjeshter
312 D Akuini Thoma 582 Mbi njeriun
313 D Akuini Thoma 114 Mbi njeriun
314 D Akuini Thoma 115 Mbi njeriun
315 D Akuini Thoma 116 Mbi njeriun
316 D Akuini Thoma 117 Mbi njeriun
317 D’Annuzio Gabriele 210 Virgjereshe Orsola
318 D’Annuzio Gabriele 211 Virgjereshe Orsola
319 D’Annuzio Gabriele 212 Virgjereshe Orsola
320 D’Annuzio Gabriele 213 Virgjereshe Orsola
321 D’Annuzio Gabriele 214 Virgjereshe Orsola
322 Darvin Carlz 1162 Autobiografi
323 Darvin Carlz 1163 Autobiografi
324 Darvin Carlz 1107 Prejardhja e llojeve
325 Darvin Carlz 1108 Prejardhja e llojeve
326 Darvin Carlz 1109 Prejardhja e llojeve
327 Davutogllu Ahmet 1880 Transformimi qyteterimit dhe ….
328 De Amicis Edmond 4223 Zemra
329 De Koster Sharl 573 Legjenda dhe aventurat e Ulenspigelit
330 De Koster Sharl 574 Legjenda dhe aventurat e Ulenspigelit
331 Dela Roka 68 Kombesia dhe feja ne Shqiperi
332 Dela Roka 69 Kombesia dhe feja ne Shqiperi
333 Dela Roka 70 Kombesia dhe feja ne Shqiperi
334 Dela Roka 71 Kombesia dhe feja ne Shqiperi
335 Diamond Dik 1110 Muret u shemben
336 Dikens Carls 405 David Koperfildi
337 Dikens Carls 406 David Koperfildi
338 Dikens Carls 407 David Koperfildi
339 Dikens Carls 408 David Koperfildi
340 Dikens Carls 409 David Koperfildi
341 Dikens Carls 410 David Koperfildi
342 Dikens Carls 411 David Koperfildi
343 Dikens Carls 412 David Koperfildi
344 Dikens Carls 413 David Koperfildi
345 Dikens Carls 414 David Koperfildi
346 Dita 2392 Dita e nje vezhguesi
347 Dos Pasos Xhon 294 Sako dhe Vanceti
348 Dos Pasos Xhon 295 Sako dhe Vanceti
349 Dos Pasos Xhon 296 Sako dhe Vanceti
350 Dos Pasos Xhon 297 Sako dhe Vanceti
351 Dos Pasos Xhon 298 Sako dhe Vanceti
352 Dos Pasos Xhon 299 Sako dhe Vanceti
353 Dos Pasos Xhon 300 Sako dhe Vanceti
354 Dos Pasos Xhon 301 Sako dhe Vanceti
355 Dos Pasos Xhon 302 Sako dhe Vanceti
356 Dos Pasos Xhon 303 Sako dhe Vanceti
357 Dostojevski Fjodor 1928 Adoleshenti
358 Dostojevski Fjodor 1929 Adoleshenti
359 Dostojevski Fjodor 1930 Adoleshenti
360 Dostojevski Fjodor 1931 Adoleshenti
361 Dostojevski Fjodor 1101 Djajte
362 Dostojevski Fjodor 1102 Djajte
363 Dostojevski Fjodor 1103 Djajte
364 Dostojevski Fjodor 1104 Djajte
365 Dostojevski Fjodor 1105 Djajte
366 Dostojevski Fjodor 1106 Djajte
367 Dostojevski Fjodor 1977 Krim dhe ndeshkim
368 Dostojevski Fjodor 1978 Krim dhe ndeshkim
369 Dostojevski Fjodor 1979 Krim dhe ndeshkim
370 Dostojevski Fjodor 1800 Krim dhe ndeshkim
371 Dostojevski Fjodor 1801 Krim dhe ndeshkim
372 Dostojevski Fjodor 1802 Krim dhe ndeshkim
373 Dostojevski Fjodor 1803 Krim dhe ndeshkim
374 Dostojevski Fjodor 1804 Krim dhe ndeshkim
375 Dostojevski Fjodor 1805 Krim dhe ndeshkim
376 Dostojevski Fjodor 1806 Krim dhe ndeshkim
377 Dostojevski Fjodor 2014 Krim dhe ndeshkim
378 Dostojevski Fjodor 1070 Kumarxhiu
379 Dostojevski Fjodor 1071 Kumarxhiu
380 Dostojevski Fjodor 1072 Kumarxhiu
381 Dostojevski Fjodor 1073 Kumarxhiu
382 Dostojevski Fjodor 1074 Kumarxhiu
383 Dostojevski Fjodor 2148 Net te bardha
384 Dostojevski Fjodor 2149 Net te bardha
385 Dostojevski Fjodor 1068 Net te bardha
386 Dostojevski Fjodor 1069 Net te bardha
387 Dostojevski Fjodor 1075 Net te bardha
388 Dostojevski Fjodor 1076 Net te bardha
389 Dostojevski Fjodor 1077 Net te bardha
390 Dostojevski Fjodor 1078 Net te bardha
391 Dostojevski Fjodor 1079 Net te bardha
392 Dostojevski Fjodor 1080 Net te bardha
393 Dostojevski Fjodor 1081 Net te bardha
394 Dostojevski Fjodor 1082 Net te bardha
395 Dostojevski Fjodor 1083 Net te bardha
396 Dostojevski Fjodor 1084 Net te bardha
397 Dostojevski Fjodor 1085 Net te bardha
398 Dostojevski Fjodor 1920 Net te bardha
399 Dostojevski Fjodor 1921 Net te bardha
400 Dostojevski Fjodor 1932 Shenime nga shtepia e te vdekurve
401 Dostojevski Fjodor 1933 Shenime nga shtepia e te vdekurve
402 Dostojevski Fjodor 1934 Shenime nga shtepia e te vdekurve
403 Dostojevski Fjodor 1935 Shenime nga shtepia e te vdekurve
404 Dostojevski Fjodor 2189 Vellezerit Karamazov
405 Dostojevski Fjodor 2190 Vellezerit Karamazov
406 Dostojevski Fjodor 2191 Vellezerit Karamazov
407 Dostojevski Fjodor 2192 Vellezerit Karamazov
408 Dostojevski Fjodor 2193 Vellezerit Karamazov
409 Dostojevski Fjodor 2194 Vellezerit Karamazov
410 Dostojevski Fjodor 2195 Vellezerit Karamazov
411 Dragon K.J 2035 Historia romuneve
412 Drajzer Teodor 731 Nje tragjedi amerikane
413 Drajzer Teodor 732 Nje tragjedi amerikane
414 Drajzer Teodor 733 Nje tragjedi amerikane
415 Drajzer Teodor 734 Nje tragjedi amerikane
416 Drajzer Teodor 752 Nje tragjedi amerikane
417 Drajzer Teodor 753 Nje tragjedi amerikane
418 Drajzer Teodor 754 Nje tragjedi amerikane
419 Drajzer Teodor 755 Nje tragjedi amerikane
420 Duk Anh 1017 Te shpella prapa palmave
421 Duk Anh 1018 Te shpella prapa palmave
422 Duk Anh 1019 Te shpella prapa palmave
423 Duras Marguerite 595 Dashnori
424 Duras Marguerite 596 Dashnori
425 Duras Marguerite 597 Dashnori
426 Duras Marguerite 598 Dashnori
427 Duras Marguerite 599 Dashnori
428 Duras Marguerite 600 Dashnori
429 Duras Marguerite 601 Dashnori
430 Duras Marguerite 602 Dashnori
431 Duras Marguerite 603 Dashnori
432 Duras Marguerite 659 Dashnori
433 Duras Marguerite 660 Dashnori
434 Duras Marguerite 661 Dashnori
435 Duras Marguerite 662 Dashnori
436 Duras Marguerite 626 Dhjete e gjysme e mbremjes ne vere
437 Duras Marguerite 627 Dhjete e gjysme e mbremjes ne vere
438 Duras Marguerite 628 Dhjete e gjysme e mbremjes ne vere
439 Duras Marguerite 629 Dhjete e gjysme e mbremjes ne vere
440 Duras Marguerite 630 Dhjete e gjysme e mbremjes ne vere
441 Durham Edith 1757 Brenga e ballkanit
442 Durham Edith 1758 Brenga e ballkanit
443 Durham Edith 1759 Brenga e ballkanit
444 Durham Edith 1760 Brenga e ballkanit
445 Durham Edith 1761 Brenga e ballkanit
446 Dyma Aleksander 631 Tre Musketeret
447 Dyma Aleksander 632 Tre Musketeret
448 Dyma Aleksander 633 Tre Musketeret
449 Dyma Aleksander 634 Tre Musketeret
450 Dyma Aleksander 635 Tre Musketeret
451 Dyma Aleksander 636 Tre Musketeret
452 Dyma Aleksander 637 Tre Musketeret
453 Dyma Aleksander 638 Tre Musketeret
454 Dyma Aleksander 652 Tre Musketeret
455 Dyma Aleksander 653 Tre Musketeret
456 Dyma Aleksander 654 Tre Musketeret
457 E cmendura 2473
458 Efekti 459 Efekti Barnhauz
459 Efekti 460 Efekti Barnhauz
460 Efekti 461 Efekti Barnhauz
461 Efekti 462 Efekti Barnhauz
462 Efekti 463 Efekti Barnhauz
463 Eme Marsel 675 Koka e tjetrit
464 Eme Marsel 676 Koka e tjetrit
465 Eme Marsel 655 Murkaluesi
466 Eme Marsel 656 Murkaluesi
467 Eme Marsel 657 Murkaluesi
468 Eme Marsel 658 Murkaluesi
469 Eme Marsel 1325 Murkaluesi
470 Ende Michael 1701 Historia pa mbarim
471 Ende Michael 1702 Historia pa mbarim
472 Ende Michael 1703 Historia pa mbarim
473 Eneida 192 Eneida aventurat e Eneas
474 Eneida 193 Eneida aventurat e Eneas
475 Eneida 194 Eneida aventurat e Eneas
476 Eneida 195 Eneida aventurat e Eneas
477 Eneida 196 Eneida aventurat e Eneas
478 Epi 1981 Epi Gilgameshit
479 Epi 1982 Epi Gilgameshit
480 Epi 1983 Epi Gilgameshit
481 Epi 1984 Epi Gilgameshit
482 Esemin Sergej 1086 Vjersha dhe poema
483 Esemin Sergej 1087 Vjersha dhe poema
484 Esemin Sergej 1088 Vjersha dhe poema
485 Esemin Sergej 1089 Vjersha dhe poema
486 Esemin Sergej 1090 Vjersha dhe poema
487 Esemin Sergej 1091 Vjersha dhe poema
488 Esemin Sergej 1092 Vjersha dhe poema
489 Esemin Sergej 1093 Vjersha dhe poema
490 Eskarpit Robert 643 Literatroni
491 Eskarpit Robert 644 Literatroni
492 Eskarpit Robert 645 Literatroni
493 Eskarpit Robert 646 Literatroni
494 Eskarpit Robert 647 Literatroni
495 Eskarpit Robert 648 Literatroni
496 Eskarpit Robert 649 Literatroni
497 Eskarpit Robert 650 Literatroni
498 Eskarpit Robert 651 Literatroni
499 Eskarpit Robert 668 Reportazhet e Topgungacit
500 Eskarpit Robert 669 Reportazhet e Topgungacit
501 Eskarpit Robert 670 Reportazhet e Topgungacit
502 Eskarpit Robert 671 Reportazhet e Topgungacit
503 Eskarpit Robert 672 Reportazhet e Topgungacit
504 Eskili 1947 Perset
505 Eskili 228 Tragjedite
506 Eskili 2080 Orestia
507 Eskili 2081 Orestia
508 Eskili 2082 Orestia
509 Eskili 2083 Orestia
510 Falada Hans 1027 Po tani, o i shkrete?
511 Falada Hans 1028 Po tani, o i shkrete?
512 Falada Hans 1029 Po tani, o i shkrete?
513 Falada Hans 1030 Po tani, o i shkrete?
514 Falada Hans 1031 Po tani, o i shkrete?
515 Falada Hans 1032 Po tani, o i shkrete?
516 Falada Hans 1033 Po tani, o i shkrete?
517 Falkone Xhovani 118 Cosa Nostra
518 Falkone Xhovani 119 Cosa Nostra
519 Farhrni Dieter 2384 Historia e Zvicres
520 Farhrni Dieter 2385 Historia e Zvicres
521 Farhrni Dieter 2386 Historia e Zvicres
522 Farhrni Dieter 2387 Historia e Zvicres
523 Farhrni Dieter 2388 Historia e Zvicres
524 Faulkner William 903 Nje trendafil per Emiline
525 Faulkner William 904 Nje trendafil per Emiline
526 Faulkner William 905 Nje trendafil per Emiline
527 Faulkner William 906 Nje trendafil per Emiline
528 Faulkner William 907 Nje trendafil per Emiline
529 Faulkner William 908 Nje trendafil per Emiline
530 Faulkner William 909 Nje trendafil per Emiline
531 Faverial 270 Historia e Shqiperise
532 Faverial 271 Historia e Shqiperise
533 Faverial 272 Historia e Shqiperise
534 Faverial 273 Historia e Shqiperise
535 Fitore 1875 Fitore
536 Fitore 1876 Fitore
537 Fitore 1877 Fitore
538 Fitore 1878 Fitore
539 Flober Gustav 640 Salambo
540 Flober Gustav 641 Salambo
541 Flober Gustav 642 Salambo
542 Flober Gustav 663 Salambo
543 Flober Gustav 609 Shpirt njeriu
544 Flober Gustav 610 Shpirt njeriu
545 Flober Gustav 611 Shpirt njeriu
546 Flober Gustav 612 Shpirt njeriu
547 Flober Gustav 613 Shpirt njeriu
548 Flober Gustav 614 Shpirt njeriu
549 Flober Gustav 615 Shpirt njeriu
550 Flober Gustav 616 Shpirt njeriu
551 Fogelman Bruno 1579 Realizmi I ri
552 Fogelman Bruno 1580 Realizmi I ri
553 Fonten 584 Fabula te zgjedhura
554 Fonten 585 Fabula te zgjedhura
555 Fonten 586 Fabula te zgjedhura
556 Fonten 587 Fabula te zgjedhura
557 Fonten 588 Fabula te zgjedhura
558 Fonten 589 Fabula te zgjedhura
559 Francione Gennaro 260 Skenderbeu nje hero modern
560 Francione Gennaro 261 Skenderbeu nje hero modern
561 Francione Gennaro 262 Skenderbeu nje hero modern
562 Francione Gennaro 263 Skenderbeu nje hero modern
563 Francione Gennaro 264 Skenderbeu nje hero modern
564 Frank Anne 1698 Ditar
565 Frank Anne 1699 Ditar
566 Frank Anne 1251 Ditar
567 Frank Filip 712 Albert Ajnshtain
568 Frank Filip 713 Albert Ajnshtain
569 Frank Filip 714 Albert Ajnshtain
570 Frans Anatol 664 Krimi I Silvester Bonarit
571 Frans Anatol 665 Krimi I Silvester Bonarit
572 Frans Anatol 666 Krimi I Silvester Bonarit
573 Frans Anatol 667 Krimi I Silvester Bonarit
574 Freud Zigmund 1704 Interpretimi I endrrave
575 Freud Zigmund 1705 Interpretimi I endrrave
576 Freud Zigmund 1706 Interpretimi I endrrave
577 Freud Zigmund 1707 Interpretimi I endrrave
578 Freud Zigmund 1708 Interpretimi I endrrave
579 Freud Zigmund 2147 Intrerpretimi I endrrave
580 Freud Zigmund 1689 Mbi letersine dhe artet
581 Freud Zigmund 1690 Mbi letersine dhe artet
582 Freud Zigmund 1691 Mbi letersine dhe artet
583 Freud Zigmund 1692 Mbi letersine dhe artet
584 Freud Zigmund 1700 Mbi letersine dhe artet
585 Freud Zigmund 2098 Totemi dhe tabuja
586 Freud Zigmund 2099 Totemi dhe tabuja
587 Freud Zigmund 2160 Totemi dhe tabuja
588 Freud Zigmund 2161 Totemi dhe tabuja
589 Freud Zigmund 2162 Totemi dhe tabuja
590 Friedman Milton 997 Kapitalizmi dhe liria
591 Friedman Milton 998 Kapitalizmi dhe liria
592 Friedman Milton 999 Kapitalizmi dhe liria
593 Friedman Milton 1000 Kapitalizmi dhe liria
594 Friedman Milton 1001 Kapitalizmi dhe liria
595 Fromm Erich 2169 Dashuria per jeten
596 Fromm Erich 2170 Dashuria per jeten
597 Fromm Erich 2171 Dashuria per jeten
598 Fromm Erich 2172 Dashuria per jeten
599 Fromm Erich 2245 Dashuria per jeten
600 Fromm Erich 2205 Gjuha e harruar
601 Fromm Erich 2206 Gjuha e harruar
602 Fromm Erich 2207 Gjuha e harruar
603 Fromm Erich 2208 Gjuha e harruar
604 Fromm Erich 2209 Gjuha e harruar
605 Fucik Julius 2629 Reportazh me litar ne gryke
606 Gaarder Jostein 1793 Bota e Sofies
607 Gaarder Jostein 1794 Bota e Sofies
608 Gaarder Jostein 1795 Bota e Sofies
609 Gadamer Hans 277 Historia e filozofise
610 Gadamer Hans 278 Historia e filozofise
611 Gadamer Hans 279 Historia e filozofise
612 Gadamer Hans 280 Historia e filozofise
613 Gadamer Hans 281 Historia e filozofise
614 Gajdar Arkadi 2034 Bumborashi
615 Gajdar Arkadi 1597 Djaloshi guximtar
616 Gajdar Arkadi 2031 Sekreti ushtarak
617 Gajdar Arkadi 2032 Shkolla
618 Gajdar Arkadi 2217 Timuri dhe skuadra e tij
619 Galjegos Romulo 361 Kanaima
620 Galjegos Romulo 362 Kanaima
621 Galjegos Romulo 363 Kanaima
622 Galjegos Romulo 364 Kanaima
623 Galjegos Romulo 365 Kanaima
624 Galjegos Romulo 366 Kanaima
625 Galjegos Romulo 367 Kanaima
626 Galjegos Romulo 368 Kanaima
627 Gamara Pier 617 Aventurat e gjarperit me pende
628 Ginsburg Natalia 1020 Fjale familjare
629 Ginsburg Natalia 1021 Fjale familjare
630 Ginsburg Natalia 1022 Fjale familjare
631 Ginsburg Natalia 1023 Fjale familjare
632 Glladkov Fjodor 1054 Cimentoja
633 Glladkov Fjodor 1055 Cimentoja
634 Glladkov Fjodor 1056 Cimentoja
635 Glladkov Fjodor 1057 Cimentoja
636 Glladkov Fjodor 1058 Cimentoja
637 Glladkov Fjodor 1059 Cimentoja
638 Goethe 1680 Fausti
639 Goethe 1681 Fausti
640 Goethe 1682 Fausti
641 Goethe 1683 Fausti
642 Goethe 2215 Fausti
643 Goethe 2216 Fausti
644 Gogol Nikollai 1060 Fryme te vdekura
645 Gogol Nikollai 1061 Fryme te vdekura
646 Gogol Nikollai 1063 Fryme te vdekura
647 Gogol Nikollai 1064 Fryme te vdekura
648 Gogol Nikollai 1065 Fryme te vdekura
649 Gogol Nikollai 1066 Fryme te vdekura
650 Gogol Nikollai 1067 Fryme te vdekura
651 Gogol Nikollai 1062 Tregime dhe novela
652 Gollsthuorth Xhon 1302 Saga e Forsajeve
653 Gollsthuorth Xhon 393 Saga e Forsajteve
654 Gollsthuorth Xhon 394 Saga e Forsajteve
655 Gollsthuorth Xhon 395 Saga e Forsajteve
656 Gollsthuorth Xhon 396 Saga e Forsajteve
657 Gollsthuorth Xhon 397 Saga e Forsajteve
658 Gollsthuorth Xhon 398 Saga e Forsajteve
659 Gollsthuorth Xhon 399 Saga e Forsajteve
660 Gollsthuorth Xhon 400 Saga e Forsajteve
661 Gollsthuorth Xhon 401 Saga e Forsajteve
662 Gollsthuorth Xhon 402 Saga e Forsajteve
663 Gollsthuorth Xhon 403 Saga e Forsajteve
664 Gollsthuorth Xhon 404 Saga e Forsajteve
665 Gollsthuorth Xhon 980 Saga e Forsajteve
666 Gollsuorth Xhon 1568 Shpetimi I Forsajtit
667 Golsworth 2069 Lulet e molles
668 Golsworth 2070 Lulet e molles
669 Gonzales Maria t. 355 Hena e Joanes
670 Gorbator Boris 2030 Brezi im
671 Gorki Maksim 2015 Artikuj e pamflete
672 Gorki Maksim 2016 Artikuj e pamflete
673 Gorki Maksim 2017 Artikuj e pamflete
674 Gorki Maksim 2018 Artikuj e pamflete
675 Gorki Maksim 2019 Artikuj e pamflete
676 Gorki Maksim 2020 Artikuj e pamflete
677 Gorki Maksim 2021 Artikuj e pamflete
678 Gorki Maksim 2022 Artikuj e pamflete
679 Gorki Maksim 2023 Artikuj e pamflete
680 Gorki Maksim 2024 Artikuj e pamflete
681 Gorki Maksim 2025 Artikuj e pamflete
682 Gorki Maksim 2027 Foma Gordejev
683 Gorki Maksim 2028 Foma Gordejev
684 Gorki Maksim 2029 Foma Gordejev
685 Gorki Maksim 2026 Nena
686 Gorki Maksim 2218 Per buken e gojes
687 Gorki Maksim 2219 Per buken e gojes
688 Gorki Maksim 1094 Vepra te zgjedhura
689 Gorki Maksim 1095 Vepra te zgjedhura
690 Gorki Maksim 1096 Vepra te zgjedhura
691 Gorki Maksim 1097 Vepra te zgjedhura
692 Gorki Maksim 2340 Vepra te zgjedhura
693 Gorki Maksim 2341 Vepra te zgjedhura
694 Gorki Maksim 2342 Vepra te zgjedhura
695 Gorki Maksim 2343 Vepra te zgjedhura
696 Gorki Maksim 2344 Vepra te zgjedhura
697 Gorki Maksim 2345 Vepra te zgjedhura
698 Gorki Maksim 2346 Vepra te zgjedhura
699 Gorki Maksim 2347 Vepra te zgjedhura
700 Gorki Maksim 2390 Vepra te zgjedhura IV
701 Gorki Maksim 2396 Vepra te zgjedhura IV
702 Gorki Maksim 2397 Vepra te zgjedhura IV
703 Gorki Maksim 2398 Vepra te zgjedhura IV
704 Gorki Maksim 2399 Vepra te zgjedhura IV
705 Gosset, Ulysse 2374 Historia sekrete e nje grushti shteti
706 Gra Feliks 563 Marsejasi
707 Grahan Ian 2334 Udhetim ne hapsire/e.explore
708 Grahan Ian 2335 Udhetim ne hapsire/e.explore
709 Grin Grakom 1567 Njeriu yne ne Havane
710 Gryn fon der M 1858 Akull rrezik rreshqitjeje
711 Gryn fon der M 1859 Akull rrezik rreshqitjeje
712 Hajne Hajhrih 1842 Gjermania nje perralle dimri
713 Hajne Hajhrih 1843 Gjermania nje perralle dimri
714 Hajne Henrik 1569 Lirika 1
715 Hajne Henrik 1570 Lirika 1
716 Hajne Henrik 1571 Lirika 1
717 Hajne Henrik 1572 Lirika 1
718 Hajne Henrik 1573 Lirika 1
719 Hancerliogllu O 2316 Peshq te medhenj
720 Hancerliogllu O 2317 Peshq te medhenj
721 Hancerliogllu O 2318 Peshq te medhenj
722 Hancerliogllu O 2319 Peshq te medhenj
723 Hauptman G. 1841 Endesit
724 Hejerdal Tur 421 Ekspedita Ra
725 Hejerdal Tur 422 Ekspedita Ra
726 Hejerdal Tur 423 Ekspedita Ra
727 Hejerdal Tur 424 Ekspedita Ra
728 Heminguej Ernest 1006 E sotmja eshte e premte
729 Heminguej Ernest 1007 E sotmja eshte e premte
730 Heminguej Ernest 1008 E sotmja eshte e premte
731 Heminguej Ernest 1009 E sotmja eshte e premte
732 Heminguej Ernest 1010 E sotmja eshte e premte
733 Heminguej Ernest 1011 Lamtumire arme
734 Heminguej Ernest 1012 Lamtumire arme
735 Heminguej Ernest 1013 Lamtumire arme
736 Heminguej Ernest 1014 Lamtumire arme
737 Heminguej Ernest 1015 Lamtumire arme
738 Heminguej Ernest 1016 Lamtumire arme
739 Heminguej Ernest 1303 Lamtumire arme
740 Heminguej Ernest 993 Per ke bie kambana
741 Heminguej Ernest 994 Per ke bie kambana
742 Heminguej Ernest 995 Per ke bie kambana
743 Heminguej Ernest 996 Per ke bie kambana
744 Heminguej Ernest 976 Te kesh e te mos kesh
745 Heminguej Ernest 977 Te kesh e te mos kesh
746 Heminguej Ernest 978 Te kesh e te mos kesh
747 Heminguej Ernest 979 Te kesh e te mos kesh
748 Herlej Patrik M 673 Sa e vjeter eshte Toka?
749 Herlej Patrik M 674 Sa e vjeter eshte Toka?
750 Hersh Zhane 521 Habia filozofike
751 Hersh Zhane 522 Habia filozofike
752 Hersh Zhane 523 Habia filozofike
753 Hesse Hermann 2280 Nen rrote
754 Hesse Hermann 2281 Nen rrote
755 Hesse Hermann 2282 Nen rrote
756 Hesse Hermann 2283 Nen rrote
757 Hesse Hermann 2284 Nen rrote
758 Hesse Hermann 1734 Ujku I stepes
759 Hesse Hermann 1735 Ujku I stepes
760 Hesse Hermann 1736 Ujku I stepes
761 Hesse Hermann 1737 Ujku I stepes
762 Hesse Hermann 1738 Ujku I stepes
763 Hesse Hermann 1739 Ujku I stepes
764 Hillman Xheims 887 Shpirti I botes
765 Hillman Xheims 888 Shpirti I botes
766 Hillman Xheims 889 Shpirti I botes
767 Hillman Xheims 890 Shpirti I botes
768 Homeri 2115 Iliada
769 Homeri 2116 Iliada
770 Homeri 2117 Iliada
771 Homeri 2118 Iliada
772 Homeri 1955 Odisea
773 Homeri 2089 Odiseja
774 Homeri 2090 Odiseja
775 Homeri 2091 Odiseja
776 Homeri 2092 Odiseja
777 Hosseini Khale 1857 Gjuetari I balonave
778 Hygo Viktor 606 Shen Maria e Parisit
779 Hygo Viktor 607 Shen Maria e Parisit
780 Hygo Viktor 608 Shen Maria e Parisit
781 Hygo Viktor 590 Viti 93
782 Hygo Viktor 591 Viti 93
783 Hygo Viktor 592 Viti 93
784 Hygo Viktor 593 Viti 93
785 Hygo Viktor 594 Viti 93
786 Ibsen Henrik 433 Drama
787 Ibsen Henrik 434 Drama
788 Ibsen Henrik 443 Drama
789 Ibsen Henrik 444 Drama
790 Ibsen Henrik 451 Shtepi kukulle
791 Ibsen Henrik 452 Shtepi kukulle
792 Ibsen Henrik 453 Shtepi kukulle
793 Ibsen Henrik 454 Shtepi kukulle
794 Ibsen Henrik 455 Shtepi kukulle
795 Ikarai Hezus 346 Kasto Garcia Roza
796 Ikarai Hezus 347 Kasto Garcia Roza
797 Iliada 202 Iliada lufta e Trojes
798 Iliada 203 Iliada lufta e Trojes
799 Iliada 204 Iliada lufta e Trojes
800 Iliada 205 Iliada lufta e Trojes
801 Iliada 206 Iliada lufta e Trojes
802 Ionesko Euzhen 495 Rinoqeronti
803 Ionesko Euzhen 496 Rinoqeronti
804 Ionesko Euzhen 497 Rinoqeronti
805 Ionesko Euzhen 498 Rinoqeronti
806 Ionesko Euzhen 564 Vrases pa shperblim,Mbreti po vdes
807 Ionesko Euzhen 565 Vrases pa shperblim,Mbreti po vdes
808 Ionesko Euzhen 566 Vrases pa shperblim,Mbreti po vdes
809 Ionesko Euzhen 567 Vrases pa shperblim,Mbreti po vdes
810 Ionesko Euzhen 568 Vrases pa shperblim,Mbreti po vdes
811 Izetbegoviq Alija 2150 Islami nepermjet lindjes e perendimit
812 Izetbegoviq Alija 2151 Islami nepermjet lindjes e perendimit
813 Jarosllavski,E 2292 Si lindin,jetojne dhe vdesin perendite dhe perendeshat
814 Joubert Catheine S.S 1956 Zhvshmeni (Psikoanalize e stilit..)
815 Junke Alvaro 350 Klubi I futbollit Djemte e jugut
816 Junke Alvaro 2293 Klubi I futbollit “Djemte e jugut”
817 Kafka Franz 1724 Maksima
818 Kafka Franz 1725 Maksima
819 Kafka Franz 1726 Maksima
820 Kafka Franz 1727 Maksima
821 Kafka Franz 1728 Maksima
822 Kafka Franz 1729 Maksima
823 Kafka Franz 1730 Maksima
824 Kafka Franz 1731 Maksima
825 Kafka Franz 1732 Maksima
826 Kafka Franz 1733 Maksima
827 Kafka Franz 1890 Metamorfoza
828 Kafka Franz 1891 Metamorfoza
829 Kafka Franz 1892 Metamorfoza
830 Kafka Franz 1893 Metamorfoza
831 Kafka Franz 1894 Metamorfoza
832 Kafka Franz 1895 Metamorfoza
833 Kafka Franz 1896 Metamorfoza
834 Kafka Franz 2320 Metamorfoza
835 Kahjam Omer 1883 Rubairat
836 Kahjam Omer 1884 Rubairat
837 Kahjam Omer 1885 Rubairat
838 Kahjam Omer 1886 Rubairat
839 Kahjam Omer 1887 Rubairat
840 Kammy Alber 575 I huaji
841 Kammy Alber 576 I huaji
842 Kammy Alber 577 I huaji
843 Kammy Alber 578 I huaji
844 Kammy Alber 579 I huaji
845 Kammy Alber 580 I huaji
846 Kammy Alber 581 I huaji
847 Kammy Alber 583 I huaji
848 Kammy Alber 697 Mbreteria dhe mergimi
849 Kammy Alber 698 Mbreteria dhe mergimi
850 Kammy Alber 699 Mbreteria dhe mergimi
851 Kammy Alber 700 Mbreteria dhe mergimi
852 Kammy Alber 701 Mbreteria dhe mergimi
853 Kammy Alber 569 Miti Sizifit
854 Kammy Alber 570 Miti Sizifit
855 Kammy Alber 571 Miti Sizifit
856 Kammy Alber 572 Miti Sizifit
857 Kammy Alber 503 Murtaja
858 Kammy Alber 504 Murtaja
859 Kammy Alber 505 Murtaja
860 Kammy Alber 506 Murtaja
861 Kammy Alber 507 Murtaja
862 Kammy Alber 499 Renia
863 Kammy Alber 500 Renia
864 Kammy Alber 501 Renia
865 Kammy Alber 502 Renia
866 Kammy Albert 1996 I huaji
867 Kammy Albert 1997 I huaji
868 Kammy Albert 1998 I huaji
869 Kammy Albert 1999 I huaji
870 Kammy Albert 2000 I huaji
871 Kammy,Alber 2040 I huaji
872 Kamy Albert 3515 Miti Sizifit
873 Karaxhale Jon Luka 2294 Zinxhiri I dobesive
874 Karaxhale Jon Luka 2295 Zinxhiri I dobesive
875 Karaxhale Jon Luka 2296 Zinxhiri I dobesive
876 Karaxhale Jon Luka 2180 Zinxhiri I dobesive
877 Karaxhale Jon Luka 2181 Zinxhiri I dobesive
878 Kartesz Imre 1911 Romani I nje te pafati
879 Kartesz Imre 1912 Romani I nje te pafati
880 Kartesz Imre 1913 Romani I nje te pafati
881 Kartesz Imre 1914 Romani I nje te pafati
882 Kartesz Imre 1915 Romani I nje te pafati
883 Kartesz Imre 1916 Romani I nje te pafati
884 Kartesz Imre 1917 Romani I nje te pafati
885 Kastera Norber 493 Jeta ime e nendheshme
886 Kawabata Yasunari 1852 Gjemimi I malit
887 Kawabata Yasunari 1853 Gjemimi I malit
888 Kawabata Yasunari 1854 Gjemimi I malit
889 Kawabata Yasunari 1855 Gjemimi I malit
890 Kazanxaqis Niko 168 Jeta e Aleks Zorbas
891 Kazanxaqis Niko 169 Jeta e Aleks Zorbas
892 Kazanxaqis Niko 170 Jeta e Aleks Zorbas
893 Kazanxaqis Niko 171 Jeta e Aleks Zorbas
894 Kazanxaqis Niko 172 Jeta e Aleks Zorbas
895 Kazanxaqis Niko 173 Kapedan Mihali
896 Kazanxaqis Niko 174 Kapedan Mihali
897 Kazanxaqis Niko 175 Kapedan Mihali
898 Kazanxaqis Niko 176 Kapedan Mihali
899 Kazanxaqis Niko 177 Kapedan Mihali
900 Kazanxaqis Niko 178 Kapedan Mihali
901 Kazanxaqis Niko 179 Kapedan Mihali
902 Kazanxaqis Niko 180 Kapedan Mihali
903 Kazanxaqis Niko 181 Kapedan Mihali
904 Kazanxaqis Niko 182 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
905 Kazanxaqis Niko 183 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
906 Kazanxaqis Niko 184 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
907 Kazanxaqis Niko 185 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
908 Kazanxaqis Niko 186 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
909 Kazanxaqis Niko 187 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
910 Kazanxaqis Niko 188 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
911 Kazanxaqis Niko 189 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
912 Kazanxaqis Niko 190 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
913 Kazanxaqis Niko 191 Udhetoj neper Japoni dhe Kine
914 Kelerman Bernard 1026 Vallja e vdekjes
915 Kennan Xhorxh. F 950 Diplomacia Amerikane
916 Kennan Xhorxh. F 951 Diplomacia Amerikane
917 Kennan Xhorxh. F 952 Diplomacia Amerikane
918 Kennan Xhorxh. F 953 Diplomacia Amerikane
919 Kennan Xhorxh. F 954 Diplomacia Amerikane
920 Kinross Patrik 1827 Ataturku rilindja e nje kombi
921 Kinross Patrik 1828 Ataturku rilindja e nje kombi
922 Kinross Patrik 1829 Ataturku rilindja e nje kombi
923 Kinross Patrik 1830 Ataturku rilindja e nje kombi
924 Kirk Hans 2360 Klidgordi e bijte
925 Kirk Hans 2033 Klitgardi e bijte
926 Kirk Hans 1959 Klitogarti e bijte
927 Kish Damilo 1907 Nje varr per Boris Davidocin
928 Kish Damilo 1908 Nje varr per Boris Davidocin
929 Kish Damilo 1909 Nje varr per Boris Davidocin
930 Kish Damilo 1910 Nje varr per Boris Davidocin
931 Klasike francez 389 Tregime te zgjedhura
932 Klasike francez 390 Tregime te zgjedhura
933 Klasike francez 391 Tregime te zgjedhura
934 Klasike francez 392 Tregime te zgjedhura
935 Kola Aritidh 2036 Arianitasi dhe prejardhja e grekeve
936 Kola Aritidh 2037 Arianitasi dhe prejardhja e grekeve
937 Kola Aritidh 2038 Arianitasi dhe prejardhja e grekeve
938 Kola Aritidh 2039 Arianitasi dhe prejardhja e grekeve
939 Kola Aritidh 1662 Arianitasi dhe prejardhja e grekeve
940 Kola Aritidh 148 Gjuha e perendive
941 Kola Aritidh 149 Gjuha e perendive
942 Kola Aritidh 150 Gjuha e perendive
943 Kola Aritidh 151 Gjuha e perendive
944 Kola Aritidh 152 Gjuha e perendive
945 Kollduell Erskin 1024 Nje ngjarje ne korrik
946 Kollduell Erskin 1025 Nje ngjarje ne korrik
947 Konrad Xhozef 313 Zemra e erresires
948 Konrad Xhozef 314 Zemra e erresires
949 Konrad Xhozef 315 Zemra e erresires
950 Konrad Xhozef 316 Zemra e erresires
951 Konrad Xhozef 892 Zemra erresires
952 Konrad Xhozef 893 Zemra erresires
953 Kopard Alfred 895 Femija e Pomones
954 Kopard Alfred 896 Femija e Pomones
955 Kopard Alfred 897 Femija e Pomones
956 Kopard Alfred 898 Femija e Pomones
957 Kopard Alfred 899 Femija e Pomones
958 Kopard Alfred 900 Femija e Pomones
959 Kopard Alfred 901 Femija e Pomones
960 Kopard Alfred 902 Femija e Pomones
961 Kopard Alfred 913 Femija e Pomones
962 Kornej P 524 Sidi
963 Kornej P 525 Sidi
964 Kornej P 526 Sidi
965 Kornej P 527 Sidi
966 Kornov A. 1674 Menezat e kuqe
967 Kosil Lev. 1675 Femijet e mi te dashur
968 Kot Ahmet 1980 Uthellra dhe ujra
969 Kovac Endre Muranji 559 Drejt majave
970 Kovac Endre Muranji 560 Drejt majave
971 Kovac Endre Muranji 561 Drejt majave
972 Kovac Endre Muranji 562 Drejt majave
973 Kronin Arcibalt 917 Vitet e rinise
974 Kucohera Leta 207 Visore rrjedhese
975 Kucohera Leta 208 Visore rrjedhese
976 Kucohera Leta 209 Visore rrjedhese
977 Kundera Milan 508 Shakaja
978 Kundera Milan 509 Shakaja
979 Kundera Milan 510 Shakaja
980 Kundera Milan 511 Shakaja
981 Kuper Xh. Fenimor 2001 I fundmi I Mohikaneve
982 Kuper Xh. Fenimor 2002 I fundmi I Mohikaneve
983 Kuper Xh. Fenimor 2003 I fundmi I Mohikaneve
984 Kyne Manfred 1960 Kaucuk dhe gjak
985 La Rosa Karmelo 7073 Te rinjte tregojne mbi genocidin ne…
986 LaberVollter 1953 Evropa ne koken tone
987 Laurent Eric 872 Lufta e kosoves
988 Laurent Eric 873 Lufta e kosoves
989 Laurent Eric 874 Lufta e kosoves
990 Laurent Eric 875 Lufta e kosoves
991 Laurent Eric 876 Lufta e kosoves
992 Laurent Eric 877 Lufta e kosoves
993 Laurent Eric 878 Lufta e kosoves
994 Laurent Eric 879 Lufta e kosoves
995 Laurent Eric 880 Lufta e kosoves
996 Leopardi 77 Kenge
997 Leopardi 78 Kenge
998 Leopardi 79 Kenge
999 Leopardi 80 Kenge
1000 Leopardi 81 Kenge
1001 Leopardi 82 Kenge
1002 Leopardi 83 Kenge
1003 Leopardi 84 Kenge
1004 Leopardi 85 Kenge
1005 Leopardi 86 Kenge
1006 Leopardi 87 Kenge
1007 Lermontov Mihail 2236 Poema 2
1008 Lermontov Mihail 2237 Poema 2
1009 Lermontov Mihail 2238 Poema 2
1010 Lermontov Mihail 2239 Poema 2
1011 Lermontov Mihail 2240 Poema 2
1012 Levi Karlo 120 Toke e Mohuar
1013 Levi Karlo 121 Toke e Mohuar
1014 Levi Karlo 122 Toke e Mohuar
1015 Levi Karlo 123 Toke e Mohuar
1016 Levi Karlo 124 Toke e Mohuar
1017 Lindsej Xhik 930 Djaloshi kryengrites
1018 Lirika 229 Lirika antike Greke
1019 Lirika 230 Lirika antike Greke
1020 Llksnes Holldor 915 Njerez te Pamvarur
1021 London Xhek 931 Dhembi I bardhe
1022 London Xhek 932 Dhembi I bardhe
1023 London Xhek 933 Dhembi I bardhe
1024 London Xhek 934 Dhembi I bardhe
1025 London Xhek 237 Martin Iden
1026 London Xhek 1753 Martin Iden
1027 London Xhek 1754 Martin Iden
1028 London Xhek 1755 Martin Iden
1029 London Xhek 1756 Martin Iden
1030 Lorka Garsia 327 Drama
1031 Lorka Garsia 328 Drama
1032 Lorka Garsia 329 Drama
1033 Lorka Garsia 330 Drama
1034 Lorka Garsia 331 Drama
1035 Lukiani 233 Vepra te zgjedhura
1036 Lukiani 234 Vepra te zgjedhura
1037 Lukiani 235 Vepra te zgjedhura
1038 Machiaveli Niccolo 35 Princi
1039 Machiaveli Niccolo 36 Princi
1040 Machiaveli Niccolo 37 Princi
1041 Machiaveli Niccolo 38 Princi
1042 Machiaveli Niccolo 39 Princi
1043 Machiaveli Niccolo 40 Princi
1044 Machiaveli Niccolo 92 Princi
1045 Machiaveli Niccolo 93 Princi
1046 Machiaveli Niccolo 94 Princi
1047 Machiaveli Niccolo 95 Princi
1048 Macmillon Margaret 1770 Paris, Gjashte muaj qe ndryshuan…
1049 Macmillon Margaret 1771 Paris, Gjashte muaj qe ndryshuan…
1050 Macmillon Margaret 1772 Paris, Gjashte muaj qe ndryshuan…
1051 Macmillon Margaret 1773 Paris, Gjashte muaj qe ndryshuan…
1052 Macmillon Margaret 1774 Paris, Gjashte muaj qe ndryshuan…
1053 Maffia Empedocle 925 Bill Klinton
1054 Maffia Empedocle 926 Bill Klinton
1055 Maffia Empedocle 927 Bill Klinton
1056 Maffia Empedocle 928 Bill Klinton
1057 Maffia Empedocle 929 Bill Klinton
1058 Maillet Jeanne 494 Kenge e premtuar
1059 Majakovski V 2297 Poema e tetorit(bukur)
1060 Majakovski V 2304 Poema e tetorit(bukur)
1061 Majakovski V 2305 Poema e tetorit(bukur)
1062 Makfuz Nagip 2321 E bekuar qofte mbremja jone
1063 Mallarme Stephane 335 Poezi
1064 Mallarme Stephane 336 Poezi
1065 Mallarme Stephane 337 Poezi
1066 Mallarme Stephane 338 Poezi
1067 Mallarme Stephane 339 Poezi
1068 Man Klaus 1961 Mefisto
1069 Man Klaus 1962 Mefisto
1070 Man Klaus 1963 Mefisto
1071 Man Klaus 1964 Mefisto
1072 Man Tomas 1776 Budenhoket
1073 Man Tomas 1789 Budenhoket
1074 Man Tomas 1790 Budenhoket
1075 Man Tomas 1791 Budenhoket
1076 Man Tomas 1792 Budenhoket
1077 Mandiargues de A. P 555 Zambaku I detit
1078 Mandiargues de A. P 556 Zambaku I detit
1079 Mandiargues de A. P 557 Zambaku I detit
1080 Mandiargues de A. P 558 Zambaku I detit
1081 Marchesan Ronaldo 2306 Psikologjia e shkrimit
1082 Marchesan Ronaldo 2307 Psikologjia e shkrimit
1083 Marchesan Ronaldo 2308 Psikologjia e shkrimit
1084 Marcuse Herbert 1749 Erosi dhe qyteterimi
1085 Marcuse Herbert 1750 Erosi dhe qyteterimi
1086 Marcuse Herbert 1751 Erosi dhe qyteterimi
1087 Marcuse Herbert 1752 Erosi dhe qyteterimi
1088 Marin Edgar 735 Europa ne mendje
1089 Marin Edgar 736 Europa ne mendje
1090 Marin Edgar 737 Europa ne mendje
1091 Marin Edgar 738 Europa ne mendje
1092 Marin Edgar 739 Europa ne mendje
1093 Marin Edgar 740 Europa ne mendje
1094 Marin Edgar 741 Europa ne mendje
1095 Mariton Jacques 2084 Njeriu dhe shteti
1096 Mariton Jacques 2085 Njeriu dhe shteti
1097 Mariton Jacques 2086 Njeriu dhe shteti
1098 Mariton Jacques 2087 Njeriu dhe shteti
1099 Mariton Jacques 2088 Njeriu dhe shteti
1100 Markandaja 348 Nje dore oriz
1101 Markandaja 349 Nje dore oriz
1102 Marquez Gabriel 356 Dashuria ne koherat e koleres
1103 Marquez Gabriel 357 Dashuria ne koherat e koleres
1104 Marquez Gabriel 358 Dashuria ne koherat e koleres
1105 Marquez Gabriel 359 Dashuria ne koherat e koleres
1106 Marquez Gabriel 360 Dashuria ne koherat e koleres
1107 Marquez Gabriel 379 Dashuria ne koherat e koleres
1108 Marquez Gabriel 380 Dashuria ne koherat e koleres
1109 Marquez Gabriel 381 Dashuria ne koherat e koleres
1110 Marquez Gabriel 382 Dashuria ne koherat e koleres
1111 Marquez Gabriel 383 Dashuria ne koherat e koleres
1112 Marquez Gabriel 384 Dashuria ne koherat e koleres
1113 Marquez Gabriel 2124 Dashuria ne kohet e koleres
1114 Marquez Gabriel 2125 Dashuria ne kohet e koleres
1115 Marquez Gabriel 2126 Dashuria ne kohet e koleres
1116 Marquez Gabriel 2127 Dashuria ne kohet e koleres
1117 Marquez Gabriel 351 Dymbedhjete tregime pelegrine
1118 Marquez Gabriel 352 Dymbedhjete tregime pelegrine
1119 Marroni 130 Eneida
1120 Marroni 131 Eneida
1121 Marroni 132 Eneida
1122 Marroni 133 Eneida
1123 Marroni 134 Eneida
1124 Marroni 135 Eneida
1125 Marroni 136 Eneida
1126 Marroni 137 Eneida
1127 Marroni 138 Eneida
1128 Marroni 139 Eneida
1129 Marroni 140 Eneida
1130 Marroni 141 Eneida
1131 Marroni 142 Eneida
1132 Marroni 143 Eneida
1133 Marroni 144 Eneida
1134 Marroni 145 Eneida
1135 Marroni 146 Eneida
1136 Marroni 147 Eneida
1137 Medvedev Roy 2152 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1138 Medvedev Roy 2153 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1139 Medvedev Roy 2154 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1140 Medvedev Roy 2155 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1141 Medvedev Roy 2156 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1142 Medvedev Roy 2157 Shollohov,Shkrimtar apo grabites
1143 Meredith Gee 990 Cfare na ndodh kur rritemi
1144 Meredith Gee 991 Cfare na ndodh kur rritemi
1145 Meredith Gee 992 Cfare na ndodh kur rritemi
1146 Mohamed Mahathir 1879 Sfida
1147 Molier 546 Borgjezi fisnik
1148 Molier 547 Borgjezi fisnik
1149 Molier 548 Borgjezi fisnik
1150 Molier 549 Borgjezi fisnik
1151 Molier 550 Borgjezi fisnik
1152 Molier 1418 Komedi
1153 Molier 540 Komedi
1154 Molier 551 Kopraci
1155 Molier 552 Kopraci
1156 Molier 553 Kopraci
1157 Molier 554 Kopraci
1158 Molier 535 Mizantropi
1159 Molier 536 Mizantropi
1160 Molier 541 Mizantropi
1161 Molier 542 Mizantropi
1162 Molier 543 Mizantropi
1163 Molier 544 Mizantropi
1164 Molier 545 Mizantropi
1165 Molier 537 Shkolla e grave
1166 Molier 538 Shkolla e grave
1167 Molier 539 Shkolla e grave
1168 Molier 516 Tartufi
1169 Molier 517 Tartufi
1170 Molier 518 Tartufi
1171 Molier 519 Tartufi
1172 Molier 520 Tartufi
1173 Molier 532 Tartufi
1174 Molier 533 Tartufi
1175 Molier 534 Tartufi
1176 Montanelli Indro 265 Shqiperia nje dhe nje mije
1177 Montanelli Indro 266 Shqiperia nje dhe nje mije
1178 Montanelli Indro 267 Shqiperia nje dhe nje mije
1179 Montanelli Indro 268 Shqiperia nje dhe nje mije
1180 Montanelli Indro 269 Shqiperia nje dhe nje mije
1181 Montela Karlo 215 Zjarr ne kadaster
1182 Montela Karlo 216 Zjarr ne kadaster
1183 Montela Karlo 217 Zjarr ne kadaster
1184 Montela Karlo 218 Zjarr ne kadaster
1185 Montela Karlo 219 Zjarr ne kadaster
1186 Montela Karlo 220 Zjarr ne kadaster
1187 Montela Karlo 221 Zjarr ne kadaster
1188 Montela Karlo 222 Zjarr ne kadaster
1189 Montela Karlo 223 Zjarr ne kadaster
1190 Moor de Margriet 1740 Ne fillim gri, pastaj e bardhe, pastaj..
1191 Moor de Margriet 1741 Ne fillim gri, pastaj e bardhe, pastaj..
1192 Moor de Margriet 1742 Ne fillim gri, pastaj e bardhe, pastaj..
1193 Moor de Margriet 1743 Ne fillim gri, pastaj e bardhe, pastaj..
1194 Mopasan Gi de 512 Bel Ami
1195 Mopasan Gi de 513 Bel Ami
1196 Mopasan Gi de 514 Bel Ami
1197 Mopasan Gi de 515 Bel Ami
1198 Mopasan Gi de 321 Tregime e Novela
1199 Mopasan Gi de 322 Tregime e Novela
1200 Mopasan Gi de 528 Zonjusha Perle
1201 Mopasan Gi de 529 Zonjusha Perle
1202 Mopasan Gi de 530 Zonjusha Perle
1203 Mopasan Gi de 531 Zonjusha Perle
1204 Moravia 60 Gruaja Leopard
1205 Moravia 61 Gruaja Leopard
1206 Moravia 62 Gruaja Leopard
1207 Moravia 63 Gruaja Leopard
1208 Moravia 100 Indiferentet
1209 Moravia 101 Indiferentet
1210 Moravia 102 Indiferentet
1211 Moravia 103 Indiferentet
1212 Moravia 104 Indiferentet
1213 Moravia 64 Nje grua e jashtezakonshme
1214 Moravia 65 Nje grua e jashtezakonshme
1215 Moravia 66 Nje grua e jashtezakonshme
1216 Moravia 67 Nje grua e jashtezakonshme
1217 Morua Andre 323 Aleksander Fleming
1218 Morua Andre 324 Aleksander Fleming
1219 Morua Andre 325 Aleksander Fleming
1220 Morua Andre 326 Aleksander Fleming
1221 Mric Zhigmond 2200 Farefisi
1222 Mric Zhigmond 2201 Farefisi
1223 Mric Zhigmond 2202 Farefisi
1224 Mric Zhigmond 2203 Farefisi
1225 Nadin 51 Shqiptaret ne Venedik
1226 Nadin 52 Shqiptaret ne Venedik
1227 Nadin 53 Shqiptaret ne Venedik
1228 Nadin 54 Shqiptaret ne Venedik
1229 Nadin 55 Shqiptaret ne Venedik
1230 Nadin 56 Shqiptaret ne Venedik
1231 Nadin 57 Shqiptaret ne Venedik
1232 Nadin 58 Shqiptaret ne Venedik
1233 Nadin 59 Shqiptaret ne Venedik
1234 Ne udhekryqet 2391
1235 Nekrasov N.A 2376 Vjersha dhe poema
1236 Nekrasov N.A 2377 Vjersha dhe poema
1237 Nekse Martin 1898 Femijeria e Peles
1238 Nekse Martin 1844 Femijeria e Peles
1239 Nestor George 2330 Mbreti I uritheve rrezohet nga fronni
1240 Nietzshe Friedrich 1719 Ecce Homo, si behet njeriu ai qe…
1241 Nietzshe Friedrich 1720 Ecce Homo, si behet njeriu ai qe…
1242 Nietzshe Friedrich 1721 Ecce Homo, si behet njeriu ai qe…
1243 Nietzshe Friedrich 1722 Ecce Homo, si behet njeriu ai qe…
1244 Nietzshe Friedrich 1723 Ecce Homo, si behet njeriu ai qe…
1245 Nietzshe Friedrich 1897 Keshtu foli Zarathustra
1246 Nietzshe Friedrich 1744 Keshtu foli Zarathustra
1247 Nietzshe Friedrich 1745 Keshtu foli Zarathustra
1248 Nietzshe Friedrich 1746 Keshtu foli Zarathustra
1249 Nietzshe Friedrich 1747 Keshtu foli Zarathustra
1250 Nietzshe Friedrich 1748 Keshtu foli Zarathustra
1251 Nietzshe Friedrich 1714 Lindja e tragjedise
1252 Nietzshe Friedrich 1715 Lindja e tragjedise
1253 Nietzshe Friedrich 1716 Lindja e tragjedise
1254 Nietzshe Friedrich 1717 Lindja e tragjedise
1255 Nietzshe Friedrich 1718 Lindja e tragjedise
1256 Nietzshe Friedrich 1851 Njerezor teper njerzor
1257 Nietzshe Friedrich 1849 Si behet njeriu ai qe eshte
1258 Nietzshe Friedrich 1850 Si behet njeriu ai qe eshte
1259 Nigro Rafaele 32 Baronesha e Oliventos
1260 Nigro Rafaele 33 Baronesha e Oliventos
1261 Nigro Rafaele 34 Baronesha e Oliventos
1262 Nishet Robert 1899 Ne kerkim te Baskise
1263 Nishet Robert 1900 Ne kerkim te Baskise
1264 Nje mije 1860 Nje mije e nje net
1265 Nje mije 1861 Nje mije e nje net
1266 Nje mije 1862 Nje mije e nje net
1267 Nje mije 1863 Nje mije e nje net
1268 Nje mije 1864 Nje mije e nje net
1269 Nje mije 1865 Nje mije e nje net
1270 Nje mije 1866 Nje mije e nje net
1271 Nje mije 1867 Nje mije e nje net
1272 Nje mije 1868 Nje mije e nje net
1273 Nje mije 1869 Nje mije e nje net
1274 Nje mije 1870 Nje mije e nje net
1275 Nje mije 1871 Nje mije e nje net
1276 Nje mije 1872 Nje mije e nje net
1277 Nje mije 1918 Nje mije e nje net
1278 Nje mije 1919 Nje mije e nje net
1279 Njeriu 2390
1280 Nopca Franc Baron 415 Udhetime neper Ballkan
1281 Nopca Franc Baron 416 Udhetime neper Ballkan
1282 Nopca Franc Baron 417 Udhetime neper Ballkan
1283 Nopca Franc Baron 418 Udhetime neper Ballkan
1284 Norwich I.I 1785 Bizanti, shkelqimi dhe renia e nje …
1285 Norwich I.I 1786 Bizanti, shkelqimi dhe renia e nje …
1286 Norwich I.I 1787 Bizanti, shkelqimi dhe renia e nje …
1287 Norwich I.I 1788 Bizanti, shkelqimi dhe renia e nje …
1288 Odiseja 197 Odiseja
1289 Odiseja 198 Odiseja
1290 Odiseja 199 Odiseja
1291 Odiseja 200 Odiseja
1292 Odiseja 201 Odiseja
1293 Ogilvi Vikjen 918 Te padukshmit
1294 Ogilvi Vikjen 919 Te padukshmit
1295 Ogilvi Vikjen 920 Te padukshmit
1296 Ogilvi Vikjen 921 Te padukshmit
1297 Ogilvi Vikjen 922 Te padukshmit
1298 Ogilvi Vikjen 923 Te padukshmit
1299 Ogilvi Vikjen 924 Te padukshmit
1300 O’Hara Xh 971 Nje vend me leverdi
1301 O’Hara Xh 972 Nje vend me leverdi
1302 O’Hara Xh 973 Nje vend me leverdi
1303 O’Hara Xh 974 Nje vend me leverdi
1304 O’Hara Xh 975 Nje vend me leverdi
1305 Olbraht Ivon 1591 Ana Proletare
1306 Olbraht Ivon 1592 Ana Proletare
1307 Olbraht Ivon 1593 Ana Proletare
1308 Olbraht Ivon 1594 Ana Proletare
1309 Olbraht Ivon 1595 Ana Proletare
1310 Olbraht Ivon 1596 Ana Proletare
1311 Ostroshi Nikollaj 2474 Si u kalit celiku
1312 Ostroshi Nikollaj 2475 Si u kalit celiku
1313 Pamuk Orhan 1823 Une jam e kuqja
1314 Pamuk Orhan 1824 Une jam e kuqja
1315 Pamuk Orhan 1825 Une jam e kuqja
1316 Pamuk Orhan 1826 Une jam e kuqja
1317 Panferov Fedor 2242 Bruski
1318 Pantaleone 88 Mafia dhe politika
1319 Pantaleone 89 Mafia dhe politika
1320 Pasternak Boris 240 Doktor Zhivago
1321 Pasternak Boris 2182 Doktor Zhvago
1322 Pasternak Boris 2183 Doktor Zhvago
1323 Pasternak Boris 2184 Doktor Zhvago
1324 Pasternak Boris 2185 Doktor Zhvago
1325 Pasternak Boris 2186 Doktor Zhvago
1326 Pasternak Boris 2187 Doktor Zhvago
1327 Pasternak Boris 2188 Doktor Zhvago
1328 Pattsch Karl 1927 Iliret
1329 Paund Ezra 935 Poezi te zgjedhura
1330 Paund Ezra 936 Poezi te zgjedhura
1331 Paund Ezra 937 Poezi te zgjedhura
1332 Paund Ezra 938 Poezi te zgjedhura
1333 Paund Ezra 939 Poezi te zgjedhura
1334 Paund Ezra 940 Poezi te zgjedhura
1335 Paund Ezra 941 Poezi te zgjedhura
1336 Paund Ezra 942 Poezi te zgjedhura
1337 Paund Ezra 943 Poezi te zgjedhura
1338 Paund Ezra 944 Poezi te zgjedhura
1339 Paund Ezra 945 Poezi te zgjedhura
1340 Paz Octavio 484 Zjarri I perditshem
1341 Pelin Elin 2132 Tregime e novela
1342 Pelin Elin 2133 Tregime e novela
1343 Petch Karl 3554 Iliret
1344 Petch Karl 3555 Iliret
1345 Petch Karl 3556 Iliret
1346 Petch Karl 3557 Iliret
1347 Petefi Sh 2141 Poezi
1348 Petefi Sh 2142 Poezi
1349 Petrarka 96 Libri I kengeve
1350 Petrarka 97 Libri I kengeve
1351 Petrarka 98 Libri I kengeve
1352 Petrarka 99 Libri I kengeve
1353 Pirandello Luigi 25 Tregime e Novela
1354 Pirandello Luigi 26 Tregime e Novela
1355 Pirandello Luigi 27 Tregime e Novela
1356 Pirandello Luigi 28 Tregime e Novela
1357 Pirandello Luigi 29 Tregime e Novela
1358 Planti 1948 Menehmet ( dy binjaket)
1359 Planti 1949 Ushtari mburravec
1360 Plehanov 2393 Estetika dhe letersia
1361 Plehanov 2394 Estetika dhe letersia
1362 Plehanov 2395 Estetika dhe letersia
1363 Plehanov 2396 Estetika dhe letersia
1364 Plehanov 2397 Estetika dhe letersia
1365 Plutarku 1951 Nje jete njerezish te shquar te lash…
1366 Po Edgar Allen 882 Tregimet e misterit
1367 Po Edgar Allen 883 Tregimet e misterit
1368 Po Edgar Allen 884 Tregimet e misterit
1369 Po Edgar Allen 885 Tregimet e misterit
1370 Po Edgar Allen 886 Tregimet e misterit
1371 Poete 478 Poete te komunes se Parisit
1372 Poezi 486 Poezi franceze
1373 Popper Karl 946 Mjerimi I historicizmit
1374 Popper Karl 947 Mjerimi I historicizmit
1375 Popper Karl 948 Mjerimi I historicizmit
1376 Popper Karl 949 Mjerimi I historicizmit
1377 Popper Karl 2326 Mjerimi I historicizmit
1378 Potje Euzhen 479 Kenge Revolucionare
1379 Potje Euzhen 480 Kenge Revolucionare
1380 Potje Euzhen 481 Kenge Revolucionare
1381 Preljocaj Katrin 1936 Nje portokalle s’eshte e lumtur …
1382 Preljocaj Katrin 1937 Nje portokalle s’eshte e lumtur …
1383 Preljocaj Katrin 1938 Nje portokalle s’eshte e lumtur …
1384 Preljocaj Katrin 1939 Nje portokalle s’eshte e lumtur …
1385 Preljocaj Katrin 1940 Nje portokalle s’eshte e lumtur …
1386 Prevo Abati 23 Manon Leskoja
1387 Prevo Abati 24 Manon Leskoja
1388 Prevo Abati 473 Manon Leskoja
1389 Prishvin M. 2472 Ishulli I shpetimit
1390 Pushkin A.S 2464 Tri novela
1391 Pushkin A.S 2465 Tri novela
1392 Pushkin A.S 2466 Tri novela
1393 Pushkin A.S 2467 Tri novela
1394 Pushkin A.S 2468 Tri novela
1395 Pushkin A.S 2469 Tri novela
1396 Pushkin A.S 2470 Tri novela
1397 Pushkin A.S 2471 Tri novela
1398 Pushkin A.S 1252 Vjersha dhe poema
1399 Pushkin A.S 2460 Vjershadhe poema
1400 Racine Jeon 2174 Andromaka
1401 Racine Jeon 2175 Andromaka
1402 Racine Jeon 2176 Andromaka
1403 Racine Jeon 2177 Andromaka
1404 Racine Jeon 2178 Andromaka
1405 Radari Xhani 1970 Na ishte dy here baroni Lamberto
1406 Raimund Hans 1664 Ketej nuk kalon askush
1407 Raimund Hans 1665 Ketej nuk kalon askush
1408 Raimund Hans 1666 Ketej nuk kalon askush
1409 Raimund Hans 1667 Ketej nuk kalon askush
1410 Raimund Hans 1668 Ketej nuk kalon askush
1411 Raimund Hans 1669 Ketej nuk kalon askush
1412 Rajt Ricard 910 Djaloshi zezak
1413 Rajt Ricard 911 Djaloshi zezak
1414 Rajt Ricard 912 Djaloshi zezak
1415 Rajt Ricard 916 Djaloshi zezak
1416 Rani Zhozef Anri 482 Lufta per zjerrin
1417 Rani Zhozef Anri 483 Lufta per zjerrin
1418 Remark E. M 605 Harku I triumfit
1419 Remark E. M 1098 Harku I triumfit
1420 Remark E. M 1099 Harku I triumfit
1421 Remark E. M 1100 Harku I triumfit
1422 Remark E. M 604 Tre shoket
1423 Remark M. E 1777 Tre shoket
1424 Remark M. E 1778 Tre shoket
1425 Remark M. E 1779 Tre shoket
1426 Ren Ludvig 1807 Mbi germadhat e je perandorie
1427 Ren Ludvig 1808 Mbi germadhat e je perandorie
1428 Ren Ludvig 1809 Mbi germadhat e je perandorie
1429 Ren Ludvig 1810 Mbi germadhat e je perandorie
1430 R’Enji Alfred 1670 Dialog per matematiken
1431 R’Enji Alfred 1671 Dialog per matematiken
1432 R’Enji Alfred 1672 Dialog per matematiken
1433 R’Enji Alfred 1673 Dialog per matematiken
1434 R’Enji Alfred 1663 Dialog per matematiken dhe letra per probabilitetin
1435 Ribak Natan 2128 Balzaku
1436 Ribak Natan 2129 Balzaku
1437 Ribak Natan 2130 Balzaku
1438 Ribak Natan 2131 Balzaku
1439 Ribeiru Akilini 311 Kur gumezhijne malet
1440 Ribeiru Akilini 312 Kur gumezhijne malet
1441 Ricos Janis 1971 Mehallat e botes
1442 Rid Xhon 981 Dhjete dite qe tronditen boten
1443 Rodari Xhani 18 Libri I gabimeve
1444 Rodari Xhani 19 Libri I gabimeve
1445 Rodari Xhani 2358 C’ere kane zanatet?
1446 Roka Tokutomi 1943 Kurosive
1447 Roka Tokutomi 1944 Kurosive
1448 Rostand Edmond 353 Sirano de Bezherak
1449 Rozenberg N. 5989 Si u pasurua perendimi?
1450 Rozenberg N. 5990 Si u pasurua perendimi?
1451 Rozenberg N. 5991 Si u pasurua perendimi?
1452 Rozenberg N. 5992 Si u pasurua perendimi?
1453 Rozenberg N. 5993 Si u pasurua perendimi?
1454 Rumen Zhak 485 Zoter te veses
1455 Sabatini Rafael 2491 Odisea e kapiten Blladit
1456 Sabato Ernesto 2076 Tuneli
1457 Sabato Ernesto 2054 Tuneli
1458 Sabato Ernesto 2055 Tuneli
1459 Sabato Ernesto 2068 Tuneli
1460 Sadiu 1882 Gjylistani dhe Bostani
1461 Sadoveanu Mihal 2299 Tregime lufte
1462 Sadoveanu Mihal 2300 Tregime lufte
1463 Sadoveanu Mihal 2301 Tregime lufte
1464 Sadoveanu Mihal 2302 Tregime lufte
1465 Sagan Fransuaze 354 Martesa e Zhozese
1466 Saramago Jose 284 Skandalet e Klashmerlit
1467 Saramago Jose 282 Verberi
1468 Saramago Jose 283 Verberi
1469 Sartre Jean Paul 492 Muri
1470 Sartre Jean Paul 491 skandalet e Klashmerlit
1471 Sartri Zhan Pol 477 Lavirja e denje per respekt
1472 Scherill Ferdinand 2196 Ballkani,Historia dhe qyteterimi
1473 Scherill Ferdinand 2197 Ballkani,Historia dhe qyteterimi
1474 Scherill Ferdinand 2198 Ballkani,Historia dhe qyteterimi
1475 Scherill Ferdinand 2199 Ballkani,Historia dhe qyteterimi
1476 Schiller Friedrich 1780 Mbi edukimin estetik te njerut
1477 Schiller Friedrich 1781 Mbi edukimin estetik te njerut
1478 Schiller Friedrich 1782 Mbi edukimin estetik te njerut
1479 Schiller Friedrich 1783 Mbi edukimin estetik te njerut
1480 Schiller Friedrich 1784 Mbi edukimin estetik te njerut
1481 Schurman J.G 1836 Luftrat ballkanike
1482 Schurman J.G 1837 Luftrat ballkanike
1483 Schurman J.G 1838 Luftrat ballkanike
1484 Schurman J.G 1839 Luftrat ballkanike
1485 Schurman J.G 1840 Luftrat ballkanike
1486 Seneca 125 Dialogje
1487 Seneca 126 Dialogje
1488 Seneca 127 Dialogje
1489 Seneca 128 Dialogje
1490 Seneca 129 Dialogje
1491 Serafimovic A.S 2461 Qyteti ne stepe
1492 Serafimovic A.S 2462 Qyteti ne stepe
1493 Serafimovic A.S 2463 Qyteti ne stepe
1494 Servantes Miguel 304 Don Kishoti I Mances
1495 Servantes Miguel 2107 Don Kishoti I Mances
1496 Servantes Miguel 2108 Don Kishoti I Mances
1497 Servantes Miguel 2109 Don Kishoti I Mances
1498 Servantes Miguel 2110 Don Kishoti I Mances
1499 Servantes Miguel 2111 Don Kishoti I Mances
1500 Servantes Miguel 2112 Don Kishoti I Mances
1501 Servantes Miguel 2113 Don Kishoti I Mances
1502 Servantes Miguel 2114 Don Kishoti I Mances
1503 Shakespeare W. 2094 Endrra e nje nate vere
1504 Shakespeare W. 2095 Endrra e nje nate vere
1505 Shakespeare W. 2096 Endrra e nje nate vere
1506 Shakespeare W. 2097 Endrra e nje nate vere
1507 Shakespeare W. 2008 Hamleti
1508 Shakespeare W. 2009 Hamleti
1509 Shakespeare W. 2010 Hamleti
1510 Shakespeare W. 2104 Hamleti
1511 Shakespeare W. 2105 Hamleti
1512 Shakespeare W. 2106 Hamleti
1513 Shakespeare W. 855 Hamleti, Princi I Danimarkes
1514 Shakespeare W. 856 Hamleti, Princi I Danimarkes
1515 Shakespeare W. 857 Hamleti, Princi I Danimarkes
1516 Shakespeare W. 858 Hamleti, Princi I Danimarkes
1517 Shakespeare W. 859 Hamleti, Princi I Danimarkes
1518 Shakespeare W. 860 Jul Qesari
1519 Shakespeare W. 861 Jul Qesari
1520 Shakespeare W. 862 Jul Qesari
1521 Shakespeare W. 863 Jul Qesari
1522 Shakespeare W. 864 Jul Qesari
1523 Shakespeare W. 1994 Koha dhe jeta
1524 Shakespeare W. 1995 Koha dhe jeta
1525 Shakespeare W. 2004 Koha dhe jeta
1526 Shakespeare W. 870 Komedia e keqkuptimeve, Endrra…
1527 Shakespeare W. 865 Makbethi
1528 Shakespeare W. 866 Makbethi
1529 Shakespeare W. 1991 Makbethi
1530 Shakespeare W. 1992 Makbethi
1531 Shakespeare W. 1993 Makbethi
1532 Shakespeare W. 2005 Makbethi
1533 Shakespeare W. 2006 Makbethi
1534 Shakespeare W. 2007 Makbethi
1535 Shakespeare W. 2489 Makbethi
1536 Shakespeare W. 867 Mbreti Lir
1537 Shakespeare W. 2077 Mbreti Lir
1538 Shakespeare W. 2078 Mbreti Lir
1539 Shakespeare W. 2079 Mbreti Lir
1540 Shakespeare W. 2100 Otello,Arapi I venedikut
1541 Shakespeare W. 2101 Otello,Arapi I venedikut
1542 Shakespeare W. 2102 Otello,Arapi I venedikut
1543 Shakespeare W. 2103 Otello,Arapi I venedikut
1544 Shakespeare W. 850 Othello
1545 Shakespeare W. 851 Othello
1546 Shakespeare W. 852 Othello
1547 Shakespeare W. 853 Othello
1548 Shakespeare W. 854 Othello
1549 Shakespeare W. 871 Rikardi II, Antoni & Kleopatra, Timoni
1550 Shakespeare W. 837 Shtrengata
1551 Shakespeare W. 838 Shtrengata
1552 Shakespeare W. 839 Shtrengata
1553 Shakespeare W. 840 Shtrengata
1554 Shakespeare W. 841 Shtrengata
1555 Shakespeare W. 842 Shtrengata
1556 Shakespeare W. 843 Shtrengata
1557 Shakespeare W. 844 Shtrengata
1558 Shakespeare W. 845 Shtrengata
1559 Shakespeare W. 846 Shtrengata
1560 Shakespeare W. 847 Shtrengata
1561 Shakespeare W. 848 Shtrengata
1562 Shakespeare W. 849 Shtrengata
1563 Shakespeare W. 822 Sonetet
1564 Shakespeare W. 823 Sonetet
1565 Shakespeare W. 824 Sonetet
1566 Shakespeare W. 825 Sonetet
1567 Shakespeare W. 826 Sonetet
1568 Shakespeare W. 827 Sonetet
1569 Shakespeare W. 828 Sonetet
1570 Shakespeare W. 829 Sonetet
1571 Shakespeare W. 830 Sonetet
1572 Shakespeare W. 831 Sonetet
1573 Shamiq Mid’hat 1881 Si shkruhet vepra shkencore
1574 Shasha Leonardo 1796 Dita e Kukuvajkes
1575 Shasha Leonardo 1797 Dita e Kukuvajkes
1576 Shasha Leonardo 1798 Dita e Kukuvajkes
1577 Shasha Leonardo 1799 Dita e Kukuvajkes
1578 Shasha Leonardo 1 Keshilli I Egjiptit secilit hakun
1579 Shasha Leonardo 2 Keshilli I Egjiptit secilit hakun
1580 Shasha Leonardo 3 Keshilli I Egjiptit secilit hakun
1581 Shasha Leonardo 4 Keshilli I Egjiptit secilit hakun
1582 Shasha Leonardo 5 Keshilli I Egjiptit secilit hakun
1583 Shcedrin S.E.M 2232 Zoterinjte Gollovliove
1584 Shcedrin S.E.M 2233 Zoterinjte Gollovliove
1585 Shcedrin S.E.M 2234 Zoterinjte Gollovliove
1586 Shcedrin S.E.M 2235 Zoterinjte Gollovliove
1587 Shejerdal Tor 1954 Alen-Alen dhe ishulli I Gjigandeve
1588 Shevalie Gabriel 471 Skandalet e Klashmerlit
1589 Shevalie Gabriel 472 Skandalet e Klashmerlit
1590 Shiller Fridrih 2298 Dramat ne proze
1591 Shiller Fridrih 2056 Vilhelm Teli
1592 Shiller Fridrih 2057 Vilhelm Teli
1593 Shiller Fridrih 2058 Vilhelm Teli
1594 Shiller Fridrih 2059 Vilhelm Teli
1595 Shiller Fridrih 2060 Vilhelm Teli
1596 Shiller Fridrih 2061 Vilhelm Teli
1597 Shollzenicin A. 2378 Nje dite e Ivan Derusovicit
1598 Shollzenicin A. 2379 Nje dite e Ivan Derusovicit
1599 Shollzenicin A. 2380 Nje dite e Ivan Derusovicit
1600 Shollzenicin A. 2381 Nje dite e Ivan Derusovicit
1601 Shollzenicin A. 2382 Nje dite e Ivan Derusovicit
1602 Shollzenicin A. 2383 Nje dite e Ivan Derusovicit
1603 Shon Xh. Bernard 756 Komedi
1604 Shon Xh. Bernard 757 Komedi
1605 Shon Xh. Bernard 758 Komedi
1606 Shon Xh. Bernard 761 Major Barbara, Pigmalioni
1607 Shtajnbek Xhon 894 Lagjja Tortila flet
1608 Sigell Ronald 891 Tokoloshi
1609 Silo 305 Letra miqve te mi
1610 Silo 306 Letra miqve te mi
1611 Silo 307 Letra miqve te mi
1612 Silo 308 Letra miqve te mi
1613 Silo 309 Letra miqve te mi
1614 Silo 310 Letra miqve te mi
1615 Simenon Zhorzh 470 Burgu
1616 Simenon Zhorzh 334 Lagja e zezakeve
1617 Simenon Zhorzh 476 Qeni I verdhe
1618 Simenon Zhorzh 469 Vellezerit Riko
1619 Simenon Zhorzh 474 Vellezerit Riko
1620 Simenon Zhorzh 475 Vellezerit Riko
1621 Skorca Manuel 20 Gamboja I padukshem
1622 Skorca Manuel 21 Gamboja I padukshem
1623 Skorca Manuel 22 Gamboja I padukshem
1624 Sofokliu 2050 Edipi mbret
1625 Sofokliu 2051 Edipi mbret
1626 Sofokliu 2052 Edipi mbret
1627 Sofokliu 2053 Edipi mbret
1628 Sofokliu 1950 Elektra
1629 Sofokliu 242 Vepra e plote
1630 Sofokliu 243 Vepra e plote
1631 Sofokliu 244 Vepra e plote
1632 Sofokliu 245 Vepra e plote
1633 Sofokliu 246 Vepra e plote
1634 Sofokliu 247 Vepra e plote
1635 Sofokliu 248 Vepra e plote
1636 Sofokliu 249 Vepra e plote
1637 Sofokliu 250 Vepra e plote
1638 Sofokliu 251 Vepra e plote
1639 Sofokliu 252 Vepra e plote
1640 Sofokliu 253 Vepra e plote
1641 Sofokliu 254 Vepra e plote
1642 Sofokliu 255 Vepra e plote
1643 Sofokliu 256 Vepra e plote
1644 Sofokliu 257 Vepra e plote
1645 Sofokliu 258 Vepra e plote
1646 Sofokliu 259 Vepra e plote
1647 Spencer Herbert 832 Njeriu kunder shtetit
1648 Spencer Herbert 833 Njeriu kunder shtetit
1649 Spencer Herbert 834 Njeriu kunder shtetit
1650 Spencer Herbert 835 Njeriu kunder shtetit
1651 Spencer Herbert 836 Njeriu kunder shtetit
1652 Staikos P. 226 Herakliu
1653 Staikos P. 227 Herakliu
1654 Stendal 45 E kuqja dhe e zeza
1655 Stendal 1957 E kuqja dhe e zeza
1656 Stendal 369 Manastiri I Parmes
1657 Stendal 370 Manastiri I Parmes
1658 Stendal 371 Manastiri I Parmes
1659 Stendal 372 Manastiri I Parmes
1660 Stendal 373 Manastiri I Parmes
1661 Strati Saverio 15 Ne Zhelanet
1662 Strati Saverio 6 Njerez ne udhetim
1663 Strati Saverio 7 Njerez ne udhetim
1664 Strati Saverio 8 Njerez ne udhetim
1665 Strati Saverio 9 Njerez ne udhetim
1666 Strati Saverio 10 Njerez ne udhetim
1667 Strati Saverio 11 Njerez ne udhetim
1668 Strati Saverio 12 Njerez ne udhetim
1669 Strati Saverio 13 Njerez ne udhetim
1670 Strati Saverio 14 Njerez ne udhetim
1671 Sverdllov 2303 Jeta dhe veprimtaria
1672 Sverdllov 2226 Jeta dhe veprimtaria
1673 Sverdllov 2227 Jeta dhe veprimtaria
1674 Sverdllov 2228 Jeta dhe veprimtaria
1675 Sverdllov 2229 Jeta dhe veprimtaria
1676 Sverdllov 2230 Jeta dhe veprimtaria
1677 Sverdllov 2231 Jeta dhe veprimtaria
1678 Tamaro Susanna 30 Thuaji zemres po
1679 Tamaro Susanna 31 Thuaji zemres po
1680 Tamaro Susanna 90 Thuaji zemres po
1681 Tamaro Susanna 91 Thuaji zemres po
1682 Thekeri Uilliam M. 457 Panairi I kotesive
1683 Thekeri Uilliam M. 458 Panairi I kotesive
1684 Thounga Suna 2204 Rruga pa diell
1685 Tilman,Amery,Kemp 868 Kujtime qe nuk shlyhen
1686 Tilman,Amery,Kemp 869 Kujtime qe nuk shlyhen
1687 Tocci Rita 16 Terenzio Tocci Babai im
1688 Tocci Rita 17 Terenzio Tocci Babai im
1689 Tocci Rita 695 Terenzio Tocci Babai im
1690 Tocci Rita 696 Terenzio Tocci Babai im
1691 Tohunaga Sunao 1969 Rruge pa diell
1692 Tolstoi 2143 Novela
1693 Tolstoi 2144 Novela
1694 Tolstoi Lev 1975 Ana Karenina
1695 Tolstoi Lev 1976 Ana Karenina
1696 Tolstoi Lev 1814 Ana Karenina
1697 Tolstoi Lev 1815 Ana Karenina
1698 Tolstoi Lev 1816 Ana Karenina
1699 Tolstoi Lev 1817 Ana Karenina
1700 Tolstoi Lev 1831 Ana Karenina
1701 Tolstoi Lev 1832 Ana Karenina
1702 Tolstoi Lev 1833 Ana Karenina
1703 Tolstoi Lev 1834 Ana Karenina
1704 Tolstoi Lev 1835 Ana Karenina
1705 Tolstoi Lev 2398 Lufta dhe paqja
1706 Tolstoi Lev 2399 Lufta dhe paqja
1707 Tolstoi Lev 2327 Novela
1708 Tolstoi Lev 2328 Novela
1709 Tolstoi Lev 2247 Sonata e Krojcerit
1710 Tolstoi Lev 2248 Sonata e Krojcerit
1711 Tolstoi Lev 2249 Sonata e Krojcerit
1712 Tranquillus C. S 41 Perandoret e Romes, jetet e 12 …
1713 Tranquillus C. S 42 Perandoret e Romes, jetet e 12 …
1714 Tranquillus C. S 43 Perandoret e Romes, jetet e 12 …
1715 Tranquillus C. S 44 Perandoret e Romes, jetet e 12 …
1716 Trauers P.L. 445 Meri Popins vjen perseri
1717 Trauers P.L. 446 Meri Popins vjen perseri
1718 Trauers P.L. 447 Meri Popins vjen perseri
1719 Trauers P.L. 448 Meri Popins vjen perseri
1720 Trauers P.L. 449 Meri Popins vjen perseri
1721 Traven B. 881 Anija Fantazme
1722 Tregime 450 Tregime e novela te shekullit te xx
1723 Tregime 715 Tregime Italiane
1724 Tregime 716 Tregime Italiane
1725 Tregime 456 Tregime te zgjedhura amerikane
1726 Tregime 742 Tregime te zgjedhura amerikane
1727 Tregime 743 Tregime te zgjedhura amerikane
1728 Tregime 744 Tregime te zgjedhura amerikane
1729 Tregime 745 Tregime te zgjedhura amerikane
1730 Tregime 746 Tregime te zgjedhura amerikane
1731 Tregime 747 Tregime te zgjedhura amerikane
1732 Tregime 748 Tregime te zgjedhura amerikane
1733 Tregime 749 Tregime te zgjedhura amerikane
1734 Tregime 750 Tregime te zgjedhura amerikane
1735 Tregime 751 Tregime te zgjedhura amerikane
1736 Tregime 1965 Tregime vietnameze
1737 Tregime 1966 Tregime vietnameze
1738 Tregime 1967 Tregime vietnameze
1739 Tregime 1968 Tregime vietnameze
1740 Tregimtare bashkekohore 2322 Proze nga Izraeli
1741 Tregimtare bashkekohore 2323 Proze nga Izraeli
1742 Tregimtare bashkekohore 2324 Proze nga Izraeli
1743 Tregimtare bashkekohore 2325 Proze nga Izraeli
1744 Trublain Nikollai 2137 Foleja e shqiponjave
1745 Trublain Nikollai 2139 Foleja e shqiponjave
1746 Trublain Nikollai 2140 Foleja e shqiponjave
1747 Trublain Nikollai 2145 Foleja e shqiponjave
1748 Trublain Nikollai 2146 Foleja e shqiponjave
1749 Turgenjev S.I 2310 Eter dhe bije
1750 Turgenjev S.I 2311 Eter dhe bije
1751 Turgenjev S.I 2312 Eter dhe bije
1752 Turgenjev S.I 2313 Eter dhe bije
1753 Turgenjev S.I 2314 Eter dhe bije
1754 Turgenjev S.I 2315 Eter dhe bije
1755 Uitman 726 Fije bari
1756 Uitman 727 Fije bari
1757 Uitman 728 Fije bari
1758 Uitman 729 Fije bari
1759 Uitman 730 Fije bari
1760 Uliem George 2134 Ditari I nje mjeku fshati
1761 Uliem George 2135 Ditari I nje mjeku fshati
1762 Uliem George 2136 Ditari I nje mjeku fshati
1763 Uliem George 2291 Ditari I nje mjeku fshati
1764 Uliem George 2309 Ditari I nje mjeku fshati
1765 Upit Andrej 2241 Shkallimet e arta
1766 Vaiskopt K.F 2243 Urtesia e fundit
1767 Vaiskopt K.F 2244 Urtesia e fundit
1768 Vajgal Artur 2246 Aleksandri I madh
1769 Valentini (at) Giussepe 1922 Ligji I maleve shqiptare
1770 Valentini (at) Giussepe 1923 Ligji I maleve shqiptare
1771 Valentini (at) Giussepe 1924 Ligji I maleve shqiptare
1772 Valentini (at) Giussepe 1925 Ligji I maleve shqiptare
1773 Valentini (at) Giussepe 1926 Ligji I maleve shqiptare
1774 Vasilikos Vasili 231 Helioni Uji I ishullit kos
1775 Vasilikos Vasili 232 Helioni Uji I ishullit kos
1776 Vasto Ross 2331 Psikologjia e femijes
1777 Vasto Ross 2333 Psikologjia e femijes
1778 Vattimo Gianni 1676 Nihilizmi dhe emancipimi
1779 Vattimo Gianni 1677 Nihilizmi dhe emancipimi
1780 Vattimo Gianni 1678 Nihilizmi dhe emancipimi
1781 Vattimo Gianni 1679 Nihilizmi dhe emancipimi
1782 Vattimo Gianni 2289 Nihilizmi dhe emancipimi
1783 Vern Zhyl 464 Udhetim ne qender te tokes
1784 Vern Zhyl 465 Udhetim ne qender te tokes
1785 Vern Zhyl 466 Udhetim ne qender te tokes
1786 Vern Zhyl 467 Udhetim ne qender te tokes
1787 Vern Zhyl 468 Udhetim ne qender te tokes
1788 Vidal Gor 438 Uashington D.K.
1789 Vidal Gor 439 Uashington D.K.
1790 Vidiani Marie -Therese 2490 Nje pranvere jo si te tjerat
1791 Vo Ivlin 440 Shkarje dhe rrezim
1792 Vo Ivlin 441 Shkarje dhe rrezim
1793 Vo Ivlin 442 Shkarje dhe rrezim
1794 Volter 2041 Novela
1795 Volter 2042 Novela
1796 Volter 2043 Novela
1797 Volter 2044 Novela
1798 Volter 2045 Novela
1799 Volter 374 Shpirtcilteri Zadigu Kandidi
1800 Volter 375 Shpirtcilteri Zadigu Kandidi
1801 Volter 376 Shpirtcilteri Zadigu Kandidi
1802 Volter 377 Shpirtcilteri Zadigu Kandidi
1803 Volter 378 Shpirtcilteri Zadigu Kandidi
1804 W. Lane Rose 914 Majat e Sholes
1805 Weisberger Lauren 236 Djalli vishet me Prada
1806 Weisberger Lauren 430 Djalli vishet me Prada
1807 Weisberger Lauren 431 Djalli vishet me Prada
1808 Weisberger Lauren 432 Djalli vishet me Prada
1809 Wilde Oscar 435 Krimi I Lordit Artur
1810 Wilde Oscar 436 Krimi I Lordit Artur
1811 Wilde Oscar 437 Krimi I Lordit Artur
1812 Wilde Oscar 425 Portreti I Dorian Greit
1813 Wilde Oscar 426 Portreti I Dorian Greit
1814 Wilde Oscar 427 Portreti I Dorian Greit
1815 Wilde Oscar 428 Portreti I Dorian Greit
1816 Wilde Oscar 429 Portreti I Dorian Greit
1817 Xambonini F 685 Tereza e Kalkutes
1818 Xambonini F 686 Tereza e Kalkutes
1819 Xambonini F 687 Tereza e Kalkutes
1820 Xambonini F 688 Tereza e Kalkutes
1821 Xambonini F 2290 Tereza e Kalkutes
1822 Xhakobe Maria 720 Ditari I mesueses se re
1823 Xhakobe Maria 2359 Ditari I mesueses se re
1824 Yourcenar M. 342 Novela orientale
1825 Yourcenar M. 343 Novela orientale
1826 Yourcenar M. 344 Novela orientale
1827 Yourcenar M. 345 Novela orientale