Gjimnazi "PetroNiniLuarasi"

 

Nr Autori shqiptar Nr I iventarit Titulli I librit
1 Abdihoxha Ali 767 Dueli I madh
2 Abdihoxha Ali 768 Dueli I madh
3 Abdihoxha Ali 769 Dueli I madh
4 Abdihoxha Ali 770 Dueli I madh
5 Abdihoxha Ali 771 Dueli I madh
6 Abdihoxha Ali 772 Dueli I madh
7 Abdihoxha Ali 773 Dueli I madh
8 Abdihoxha Ali 774 Dueli I madh
9 Abdihoxha Ali 775 Dueli I madh
10 Abdihoxha Ali 776 Dueli I madh
11 Abdihoxha Ali 777 Dueli I madh
12 Abdihoxha Ali 778 Dueli I madh
13 Abdihoxha Ali 794 Kronika e nje nate
14 Abdihoxha Ali 795 Kronika e nje nate
15 Abdihoxha Ali 779 Nje vjeshte me stuhi
16 Abdihoxha Ali 780 Nje vjeshte me stuhi
17 Abdihoxha Ali 781 Nje vjeshte me stuhi
18 Abdihoxha Ali 782 Nje vjeshte me stuhi
19 Abdihoxha Ali 783 Nje vjeshte me stuhi
20 Abdihoxha Ali 784 Nje vjeshte me stuhi
21 Abdihoxha Ali 785 Nje vjeshte me stuhi
22 Abdihoxha Ali 786 Nje vjeshte me stuhi
23 Abdihoxha Ali 806 Vepra letrare 1
24 Abdihoxha Ali 807 Vepra letrare 1
25 Abdihoxha Ali 808 Vepra letrare 2
26 Abdihoxha Ali 809 Vepra letrare 2
27 Abdihoxha Ali 810 Vepra letrare 3
28 Abdihoxha Ali 811 Vepra letrare 4
29 Abdihoxha Ali 812 Vepra letrare 4
30 Abdihoxha Ali 813 Vepra letrare 5
31 Abdihoxha Ali 814 Vepra letrare 5
32 Abdihoxha Ali 815 Vepra letrare 6
33 Abdihoxha Ali 816 Vepra letrare 6
34 Abdihoxha Ali 817 Vepra letrare 7
35 Abdihoxha Ali 818 Vepra letrare 7
36 Abdihoxha Ali 819 Vepra letrare 8
37 Abdihoxha Ali 820 Vepra letrare 8
38 Acka Flutura 790 Feste me ankthin
39 Acka Flutura 792 Feste me ankthin
40 Acka Flutura 788 Mure vetmie
41 Acka Flutura 789 Mure vetmie
42 Acka Flutura 791 Vetmi gruaje
43 Acka Flutura 793 Vetmi gruaje
44 Adhami Stiljan 787 Voskopoja
45 Adhami Stiljan 2502 Voskopoja
46 Agolli Dritero 821 Arti koha
47 Agolli Dritero 2543 Komisari Memo
48 Agolli Dritero 2544 Komisari Memo
49 Agolli Dritero 2545 Komisari Memo
50 Agolli Dritero 2546 Komisari Memo
51 Agolli Dritero 2547 Komisari Memo
52 Agolli Dritero 796 Njerez te krisur
53 Agolli Dritero 797 Njerez te krisur
54 Agolli Dritero 798 Njerez te krisur
55 Agolli Dritero 799 Njerez te krisur
56 Agolli Dritero 800 Njerez te krisur
57 Agolli Dritero 801 Njerez te krisur
58 Agolli Dritero 802 Njerez te krisur
59 Agolli Dritero 803 Njerez te krisur
60 Agolli Dritero 804 Njerez te krisur
61 Agolli Dritero 805 Njerez te krisur
62 Agolli Dritero 2548 Poezia shqipe
63 Agolli Dritero 2884 Poezia shqipe
64 Agolli Dritero 1326 Vepra letrare
65 Agolli Dritero 1327 Vepra letrare
66 Agolli Dritero 1328 Vepra letrare
67 Agolli Dritero 2435 Komisari Memo
68 Agolli Dritero 2436 Komisari Memo
69 Agolli Dritero 2437 Komisari Memo
70 Agolli Dritero 2438 Komisari Memo
71 Agolli Dritero 2360 Nene Shqiperi
72 Agolli Dritero 2361 Nene Shqiperi
73 Agolli Dritero 2400 Nene Shqiperi
74 Agolli Dritero 2401 Nene Shqiperi
75 Agolli Dritero 2402 Nene Shqiperi
76 Agolli Dritero 2500 Nene Shqiperi
77 Agolli Dritero 2501 Nene Shqiperi
78 Agolli Dritero 2340 Zhurma e ererave te dikurshme
79 Agolli Dritero 2341 Zhurma e ererave te dikurshme
80 Agolli Dritero 2342 Zhurma e ererave te dikurshme
81 Agolli Dritero 2343 Zhurma e ererave te dikurshme
82 Agolli Mimoza 2508 Pas endrre
83 Agr. Milo J. 4434 Rritja e agrumeve ne apartamenteve
84 Agr. Milo J. 4435 Rritja e agrumeve ne apartamenteve
85 Agr. Milo J. 4436 Rritja e agrumeve ne apartamenteve
86 Ahmeti Mimoza 2503 Pjalmimi I luleve
87 Ahmeti Mimoza 2504 Pjalmimi I luleve
88 Ahmeti Mimoza 2505 Pjalmimi I luleve
89 Ahmeti Mimoza 2506 Pjalmimi I luleve
90 Ahmeti Mimoza 2507 Pjalmimi I luleve
91 Aleusi Gjergj 2482 Mjeku I limanit antik
92 Aliaj Hamit 2492 Mungon viti nje
93 Aliaj Murat 2477 Karroca
94 Aliaj Murat 2478 Karroca
95 Aliaj Murat 2479 Karroca
96 Aliaj Murat 2480 Karroca
97 Aliaj Murat 2481 Karroca
98 Aliaj Shemsi B. 2367 Armikut s’duhet besuar,lumi fle …
99 Aliaj Shemsi B. 2368 Armikut s’duhet besuar,lumi fle …
100 Aliaj Shemsi B. 2369 Armikut s’duhet besuar,lumi fle …
101 Aliaj Shemsi B. 2370 Armikut s’duhet besuar,lumi fle …
102 Aliaj Shemsi B. 2371 Armikut s’duhet besuar,lumi fle …
103 Aliaj Tasim 2488 Barka e shpetimit
104 Aliaj Tasim 2483 Pasionet patriotike
105 Aliaj Tasim 2484 Pasionet patriotike
106 Aliaj Tasim 2485 Pasionet patriotike
107 Aliaj Tasim 2486 Pasionet patriotike
108 Aliaj Tasim 2487 Pasionet patriotike
109 Aliaj Tasim 2179 Njeriu dhe shteti
110 Aliaj Tasim 2367 Statujat zene vendet
111 Aliaj Tasim 2368 Statujat zene vendet
112 Aliaj Tasim 2369 Statujat zene vendet
113 Aliaj Tasim 2370 Statujat zene vendet
114 Aliaj Tasim 2371 Statujat zene vendet
115 Aliaj Tasim 2377 Udhet e hekurta
116 Aliaj Tasim 2372 Udhet e hekurta
117 Aliaj Tasim 1311 Barka e shpetimit
118 Aliaj Tasim 1310 Kur dola ne jete
119 Aliaj Tasim 1312 Kur dola ne jete
120 Aliaj Tasim 1313 Kur dola ne jete
121 Aliaj Tasim 1314 Kur dola ne jete
122 Alibali Besnik 1156 Duke u futur ne llogore
123 Alibali Besnik 1157 Duke u futur ne llogore
124 Alibali Besnik 1158 Mashtroje armikun dhe mos u …
125 Alibali Besnik 1159 Mashtroje armikun dhe mos u …
126 Alibali Jusuf 1152 Gezimi I Cen Berlikut
127 Alibali Jusuf 1153 Gezimi I Cen Berlikut
128 Alicka Jetmir 2509 Pertej dyfytyresise
129 Alicka Jetmir 2510 Pertej dyfytyresise
130 Alicka Jetmir 2511 Pertej dyfytyresise
131 Alicka Jetmir 1180 Pertej dyfytyresise
132 Alicka Jetmir 1181 Pertej dyfytyresise
133 Alicka Jetmir 1182 Pertej dyfytyresise
134 Alicka Jetmir 1183 Pertej dyfytyresise
135 Aliu Ali 2375 Kerkime Studime, kritika esse
136 Aliu Ali 1185 Kerkime Studime, kritika esse
137 Aliu Ali 1186 Kerkime Studime, kritika esse
138 Aliu Ali 1187 Kerkime Studime, kritika esse
139 Aliu Ali 1188 Kerkime Studime, kritika esse
140 Aliu Ali 1189 Kerkime Studime, kritika esse
141 Anamali Skender 2359 Arkeologjia dhe bujqesia
142 Anamali Skender 2363 Arkeologjia dhe bujqesia
143 Anastasi Demokrat 2362 Heroina dhe ushtaret
144 Anastasi Demokrat 2364 Heroina dhe ushtaret
145 Anastasi Demokrat 2365 Plagosja e shpirtit
146 Anastasi Demokrat 2366 Plagosja e shpirtit
147 Andoni Sotir 1198 Flete te kuqe qershie
148 Andoni Sotir 1199 Flete te kuqe qershie
149 Andoni Sotir 2550 I derguar nga klasa
150 Andoni Sotir 2551 I derguar nga klasa
151 Andoni Sotir 2552 I derguar nga klasa
152 Andoni Sotir 2553 I derguar nga klasa
153 Andoni Sotir 2554 I derguar nga klasa
154 Andoni Sotir 2555 I derguar nga klasa
155 Andoni Sotir 1190 I vogli e mund te madhin
156 Andoni Sotir 1191 I vogli e mund te madhin
157 Andoni Sotir 1192 I vogli e mund te madhin
158 Andoni Sotir 1193 Tri novela
159 Andoni Sotir 1194 Tri novela
160 Andoni Sotir 1195 Tri novela
161 Andoni Sotir 1196 Tri novela
162 Andoni Sotir 1197 Tri novela
163 Andoni Sotir 2355 Kur merrnim fluturim
164 Andoni Sotir 2356 Kur merrnim fluturim
165 Andoni Sotir 1154 Perteritje
166 Andoni Sotir 1155 Perteritje
167 Andoni Sotir 2357 Pranvera e madhe
168 Andoni Sotir 2358 Pranvera e madhe
169 Andoni Sotir 2403 Shenime te shkruara naten
170 Andoni Sotir 2404 Shenime te shkruara naten
171 Andoni Sotir 2549 Shenime te shkruara naten
172 Andoni Sotir 2351 Trokthet e kuajve neper nate
173 Andoni Sotir 2352 Trokthet e kuajve neper nate
174 Andoni Sotir 2353 Trokthet e kuajve neper nate
175 Andoni Sotir 2354 Trokthet e kuajve neper nate
176 Angjeli Jona 1140 Dyzim
177 Angjeli Jona 1141 Dyzim
178 Angjeli Jona 1142 Dyzim
179 Angjeli Jona 1143 Dyzim
180 Angjeli Jona 1144 Dyzim
181 Angjeli Jona 1145 Dyzim
182 Angjeli Jona 1146 Dyzim
183 Angjeli Jona 1147 Dyzim
184 Angjeli Jona 1148 Dyzim
185 Angjeli Jona 1149 Dyzim
186 Angjeli Jona 1150 Dyzim
187 Angjeli Jona 1151 Dyzim
188 Antologji 2373 Antologji e prozes bashkekohore shqiptare
189 Antologji 2374 Antologji e prozes bashkekohore shqiptare
190 Antologji 2375 Antologji e prozes bashkekohore shqiptare
191 Antologji 2376 Antologji e prozes bashkekohore shqiptare
192 Antologji 5495 Antologji e tregimit shqiptar
193 Antologji 5496 Antologji e tregimit shqiptar
194 Antologji 5497 Antologji e tregimit shqiptar
195 Antologji 5930 Antologji e tregimit shqiptar
196 Antologji 5930 Antologji e tregimit shqiptar
197 Antoni Valdete 1238 Hyj ne kraharor Zoti
198 Anxhaku Zenel 1307 Lisi I jetes
199 Anxhaku Zenel 1308 Lisi I jetes
200 Arapi Fatos 982 Antologji personale
201 Arapi Fatos 983 Antologji personale
202 Arapi Fatos 984 Antologji personale
203 Arapi Fatos 985 Antologji personale
204 Arapi Fatos 986 Antologji personale
205 Arapi Fatos 987 Antologji personale
206 Arapi Fatos 988 Antologji personale
207 Arapi Fatos 2344 Antologji personale
208 Arapi Fatos 2345 Antologji personale
209 Arapi Fatos 2346 Antologji personale
210 Arapi Fatos 2347 Antologji personale
211 Arapi Fatos 2348 Antologji personale
212 Arapi Fatos 1306 Dhjetor I shqetesuar
213 Arapi Fatos 1320 Drejt qindra shekujsh shkojme
214 Arapi Fatos 1321 Drejt qindra shekujsh shkojme
215 Arapi Fatos 1322 Drejt qindra shekujsh shkojme
216 Arapi Fatos 1323 Drejt qindra shekujsh shkojme
217 Arapi Fatos 1324 Drejt qindra shekujsh shkojme
218 Arapi Fatos 2349 Poezi
219 Arapi Fatos 2350 Poezi
220 Arapi Fatos 1309 Poezia shqipe
221 Arapi Fatos 1315 Poezia shqipe
222 Arapi Fatos 1316 Poezia shqipe
223 Arapi Fatos 1317 Poezia shqipe
224 Arapi Fatos 1318 Poezia shqipe
225 Arapi Fatos 1319 Poezia shqipe
226 Arbnori Pjeter 1616 Kur dynden Vikinget
227 Arbnori Pjeter 1617 Kur dynden Vikinget
228 Arbnori Pjeter 1618 Kur dynden Vikinget
229 Asdreni 1166 Lulekuqja
230 Asdreni 1167 Lulekuqja
231 Asdreni 1168 Lulekuqja
232 Asdreni 1169 Lulekuqja
233 Asdreni 1304 Poezi te zgjedhura
234 Asdreni 2336 Poezi te zgjedhura
235 Asdreni 2337 Poezi te zgjedhura
236 Asdreni 2338 Poezi te zgjedhura
237 Asdreni 2339 Poezi te zgjedhura
238 Asdreni 1203 Poezia shqipe
239 Asdreni 1204 Poezia shqipe
240 Asdreni 1200 Rreze dielli, Endrra e plote
241 Asdreni 1351 Rreze dielli, Endrra e plote
242 Asdreni 1502 Rreze dielli, Endrra e plote
243 Asdreni 1653 Rreze dielli, Endrra e plote
244 Asdreni 1804 Rreze dielli, Endrra e plote
245 Asllani Ali 1598 Poezi te zgjedhura
246 Asllani Ali 1599 Poezi te zgjedhura
247 Asllani Ali 1600 Poezi te zgjedhura
248 Asllani Ali 1601 Poezi te zgjedhura
249 Asllani Ali 1602 Poezi te zgjedhura
250 Asllani Ali 1603 Poezi te zgjedhura
251 Asllani Ali 1604 Poezi te zgjedhura
252 Asllani Ali 1605 Poezi te zgjedhura
253 Asllani Ali 1606 Poezi te zgjedhura
254 Asllani Ali 1607 Poezi te zgjedhura
255 Asllani Ali 1608 Poezi te zgjedhura
256 Asllani Ali 2405 Poezi te zgjedhura
257 Asllani Ali 2406 Poezi te zgjedhura
258 Asllani Ali 2407 Poezi te zgjedhura
259 Asllani Ali 2408 Poezi te zgjedhura
260 Asllani Ali 2409 Poezi te zgjedhura
261 Asllani Ali 2410 Poezi te zgjedhura
262 Asllani Ali 2411 Poezi te zgjedhura
263 Asllani Ali 2412 Poezi te zgjedhura
264 Asllani Ali 2413 Poezi te zgjedhura
265 Asllani Ali 2414 Poezi te zgjedhura
266 Asllani Ali 2415 Poezi te zgjedhura
267 Asllani Ali 2416 Poezi te zgjedhura
268 Asllani Ali 1230 Poezia shqipe
269 Asllani Ali 1231 Poezia shqipe
270 Asllani Ali 2430 Hanko Halla
271 Asllani Ali 2431 Hanko Halla
272 Asllani Ali 2432 Hanko Halla
273 Asllani Ali 2433 Hanko Halla
274 Asllani Ali 2434 Hanko Halla
275 At Pllumi Zef 4170 Rrno vetem per me tregue
276 At Pllumi Zef 4171 Rrno vetem per me tregue
277 At Pllumi Zef 4172 Rrno vetem per me tregue
278 At Pllumi Zef 4173 Rrno vetem per me tregue
279 At Pllumi Zef 4174 Rrno vetem per me tregue
280 At Pllumi Zef 4175 Rrno vetem per me tregue
281 At Pllumi Zef 4176 Histori kurre e shkrueme
282 At Pllumi Zef 4177 Histori kurre e shkrueme
283 At Pllumi Zef 4178 Histori kurre e shkrueme
284 At Pllumi Zef 4179 Histori kurre e shkrueme
285 At Pllumi Zef 4180 Histori kurre e shkrueme
286 At Pllumi Zef 4181 Histori kurre e shkrueme
287 Avdyli Arisa 1205 Ta shembim kete bote
288 Baca Isuf 1176 Kerkoj nje kenge per shokun
289 Baca Isuf 1177 Kerkoj nje kenge per shokun
290 Baca Isuf 1178 Kerkoj nje kenge per shokun
291 Baca Isuf 1179 Kerkoj nje kenge per shokun
292 Baca Isuf 1207 Kerkoj nje kenge per shokun
293 Baca Isuf 1208 Kerkoj nje kenge per shokun
294 Baca Isuf 1209 Kerkoj nje kenge per shokun
295 Baca Isuf 1210 Kerkoj nje kenge per shokun
296 Baca Isuf 1211 Kerkoj nje kenge per shokun
297 Baca Isuf 1212 Kerkoj nje kenge per shokun
298 Baca Isuf 1213 Ndarje e dhimbshme
299 Backa Anesti 6399 Mjekimi kirurgjikal I otosklerozes
300 Bajram Izet 1214 I vogli e mund te madhin
301 Bajri Hydajet 1218 Tretja ne mjegull
302 Bala Vehbi 1215 Jeta e Fan Stilian Nolit
303 Bala Vehbi 1216 Ne rrjedhen e jetes
304 Bala Vehbi 1217 Ne rrjedhen e jetes
305 Bala Vehbi 1220 Ne rrjedhen e jetes
306 Bala Vehbi 3307 Vaso Pashko
307 Bala Vehbi 3308 Vaso Pashko
308 Bala Vehbi 3309 Vaso Pashko
309 Bala Vehbi 3310 Vaso Pashko
310 Bala Vehbi 3311 Vaso Pashko
311 Balili Ilir 1219 Pengu I fjales
312 Ballanca Faik 2740 Kater ore larg shtepise I fundit …
313 Ballanca Faik 2741 Kater ore larg shtepise I fundit …
314 Ballanca Faik 2514 Letra anonime
315 Ballanca Faik 2518 Letra anonime
316 Ballanca Faik 2738 Letra anonime
317 Ballanca Faik 2739 Letra anonime
318 Ballanca Faik 2515 Pritesit e rrufeve
319 Ballanca Faik 2516 Pritesit e rrufeve
320 Ballanca Faik 2517 Pritesit e rrufeve
321 Ballarica Faik 1201 Tregime te zgjedhura
322 Ballarica Faik 1202 Tregime te zgjedhura
323 Bardhi Frang 5631 Skenderbeu
324 Bardhi Ndini 5632 Shetitja e Kazanit
325 Bare Themi 5715 Fantazma qe zhduket dhe shfaqet
326 Bare Themi 5716 Fantazma qe zhduket dhe shfaqet
327 Barjaba Kosta 5815 Pauzat e integrimit
328 Barleti Marlin 2420 Historia e Skenderbeut
329 Barleti Marlin 2421 Historia e Skenderbeut
330 Barovina Flora 2519 Lule bore
331 Beci Bahri 2261 Gramatika e gjuhes shqipe
332 Beci Bahri 2262 Gramatika e gjuhes shqipe
333 Beci Bahri 2263 Gramatika e gjuhes shqipe
334 Beci Bahri 2264 Gramatika e gjuhes shqipe
335 Bedo Resul 5626 Goditje
336 Bedo Resul 5627 Goditje
337 Bedo Resul 5628 Goditje
338 Bedo Resul 5629 Goditje
339 Bedo Resul 5630 Goditje
340 Bedo Resul 5375 Gjurme te ndezura
341 Bedo Resul 5376 Gjurme te ndezura
342 Bedo Resul 5377 Gjurme te ndezura
343 Bedo Resul 6722 Ne flete te shenjestres
344 Beqja Hamit 1259 Rrjedhave te sociologjise, edukates..
345 Beqja Hamit 1260 Rrjedhave te sociologjise, edukates..
346 Beqja Hamit 1261 Rrjedhave te sociologjise, edukates..
347 Beqja Hamit 1206 Si sillemi, c’zakone ndjekim
348 Beqja Hamit 2635 Edhe engjelli edhe djalli jane bren…
349 Beqja Hamit 2636 Si sillemi, c’zakone ndjekim?
350 Beqja Hamit 2637 Si sillemi, c’zakone ndjekim?
351 Beqja Hamit 2638 Si sillemi, c’zakone ndjekim?
352 Beqja Hamit 2639 Si sillemi, c’zakone ndjekim?
353 Beqja Hamit 2700 Si sillemi, c’zakone ndjekim?
354 Beqja Hamit 6792 Si sillemi,C’zakone ndjekim?
355 Berhani Nofizan 3350 Procesi I Shekullit
356 Berisha Anton 2711 Vecanti ligjerimesh poetike
357 Berisha Anton 2712 Vecanti ligjerimesh poetike
358 Berisha Anton 2713 Vecanti ligjerimesh poetike
359 Berisha Anton 2714 Vecanti ligjerimesh poetike
360 Berisha Anton 2715 Vecanti ligjerimesh poetike
361 Berisha Kriste 2716 Kryet e hudhres
362 Berisha Kriste 2717 Kryet e hudhres
363 Berisha Mal 2270 Shqiptaret,europianet me te lashte
364 Berisha Mal 2271 Shqiptaret,europianet me te lashte
365 Berisha Mal 2272 Shqiptaret,Lisa mbi truallin Ilir
366 Berisha Mal 2273 Shqiptaret,Lisa mbi truallin Ilir
367 Betim Muco 5565 Termetet-Demonet e Nentokes
368 Betim Muco 5566 Termetet-Demonet e Nentokes
369 Biberaj Elez 2422 Shqiperia ne trazicion
370 Biberaj Elez 2423 Shqiperia ne trazicion
371 Biberaj Elez 2424 Shqiperia ne trazicion
372 Biberaj Elez 2556 Shqiperia ne trazicion
373 Biberaj Elez 2557 Shqiperia ne trazicion
374 Bihiku Koco 2251 Probleme letrare
375 Bihiku Koco 2252 Probleme letrare
376 Bihiku Koco 2253 Probleme letrare
377 Bihiku Koco 2254 Probleme letrare
378 Bij 5123 Bij te nje nene
379 Bilal Xhaferri 5551 Krastakraus
380 Bilal Xhaferri 5552 Krastakraus
381 Bilal Xhaferri 5553 Krastakraus
382 Bilal Xhaferri 5554 Krastakraus
383 Biografite 6391 Biografite e eurofizikanteve te sh…
384 Biografite 6392 Biografite e eurofizikanteve te sh…
385 Bizhga Qani 2255 Krenaria e kurveleshit
386 Blushi Ben 2274 Te jetosh ne ishull
387 Blushi Ben 2275 Te jetosh ne ishull
388 Blushi Ben 2498 Te jetosh ne ishull
389 Blushi Ben 2499 Te jetosh ne ishull
390 Blushi Kico 2276 Fejesa,Televizioni ,Plaku
391 Blushi Kico 2384 Fejesa,Televizioni ,Plaku
392 Blushi Kico 2385 Fejesa,Televizioni ,Plaku
393 Blushi Kico 1184 Koka e prere
394 Blushi Kico 2386 Koka e prere
395 Blushi Kico 2387 Koka e prere
396 Blushi Kico 2388 Koka e prere
397 Blushi Kico 2389 Koka e prere
398 Blushi Kico 1227 Me shiko ne sy
399 Blushi Kico 2392 Me shiko ne sy
400 Blushi Kico 2393 Me shiko ne sy
401 Blushi Kico 2394 Me shiko ne sy
402 Blushi Kico 2383 Portreti
403 Blushi Kico 2417 Tregime novela te zgjedhura
404 Blushi Kico 2418 Tregime novela te zgjedhura
405 Blushi Kico 2419 Tregime novela te zgjedhura
406 Blushi Kico 2391 Vdekja e nje nate
407 Blushi Kico 2250 Vdekja e nje nate
408 Blushi Kico 2496 Vite mbi supe
409 Blushi Kico 1612 Vite mbi supe
410 Blushi Kico 1613 Vite mbi supe
411 Blushi Kico 1614 Vite mbi supe
412 Blushi Kico 1615 Vite mbi supe
413 Bodeci Ilo 1170 Fuat Babani
414 Bodeci Ilo 1221 Ne per udhet e luftes
415 Bodeci Ilo 1222 Ne per udhet e luftes
416 Bodeci Ilo 1223 Ne per udhet e luftes
417 Bodeci Ilo 1225 Ne per udhet e luftes
418 Bojazhiu Gonxhe 2256 Takohemi neper lutje
419 Bojazhiu Gonxhe 2257 Takohemi neper lutje
420 Bojazhiu Gonxhe 2258 Takohemi neper lutje
421 Bojazhiu Gonxhe 2259 Takohemi neper lutje
422 Bojazhiu Gonxhe 2260 Takohemi neper lutje
423 Boshnjaku Vaso 1226 Misto Mame
424 Brahimi Razi 1174 Artet dhe zhvillimi I tyre
425 Brahimi Razi 1175 Artet dhe zhvillimi I tyre
426 Brahimi Razi 1171 Kthesa te forta
427 Brahimi Razi 1172 Kthesa te forta
428 Brahimi Razi 1173 Kthesa te forta
429 Brahimi Razi 1224 Zgjim pranvere
430 Branko Merxhani 5555 Formula te Neo-shqiptarismes
431 Branko Merxhani 5556 Formula te Neo-shqiptarismes
432 Branko Merxhani 5557 Formula te Neo-shqiptarismes
433 Branko Merxhani 5558 Formula te Neo-shqiptarismes
434 Branko Merxhani 5559 Formula te Neo-shqiptarismes
435 Branko Merxhani 5560 Formula te Neo-shqiptarismes
436 Branko Merxhani 5561 Formula te Neo-shqiptarismes
437 Branko Merxhani 5562 Formula te Neo-shqiptarismes
438 Branko Merxhani 5563 Formula te Neo-shqiptarismes
439 Branko Merxhani 5564 Formula te Neo-shqiptarismes
440 Bregu Irfan 2512 No pasaran
441 Bregu Irfan 2513 No pasaran
442 Bregu Irfan 2497 No pasaran
443 Brilante 2586 Brilante te shekujve
444 Brilante 2587 Brilante te shekujve
445 Brilante 2588 Brilante te shekujve
446 Brilante 2589 Brilante te shekujve
447 Brilante 2590 Brilante te shekujve
448 Brilante 2591 Brilante te shekujve
449 Bubani Dionis 2617 Miku I mikut
450 Bubani Dionis 2618 Miku I mikut
451 Bubani Dionis 2619 Miku I mikut
452 Bubani Dionis 2620 Miku I mikut
453 Bubani Dionis 2621 Miku I mikut
454 Bubani Dionis 2622 Miku I mikut
455 Bubani Dionis 2592 Poezia shqipe
456 Bubani Dionis 2593 Poezia shqipe
457 Bubani Dionis 2594 Poezia shqipe
458 Bubani Dionis 2750 U thy akulli
459 Buharaja Vexhi 2579 Njeriu, poeti, dijetari
460 Buharaja Vexhi 2269 Njeriu,Poeti,Dijetari
461 Buli Jovan 2628 Vdekja e nje njeriu te mire
462 Bulka Nonda 2265 Fabula ne proze
463 Bulka Nonda 2266 Fabula ne proze
464 Bulka Nonda 2267 Fabula ne proze
465 Bulka Nonda 2268 Fabula ne proze
466 Bulka Nonda 2751 Maska te cjerra
467 Bulka Nonda 2733 Tregime te zgjedhura
468 Bulka Nonda 2734 Tregime te zgjedhura
469 Bulka Nonda 2735 Tregime te zgjedhura
470 Bulka Nonda 2736 Tregime te zgjedhura
471 Bulka Nonda 2737 Tregime te zgjedhura
472 Bulka Nonda 2584 Vepra letrare 2
473 Bulka Nonda 2585 Vepra letrare 3
474 Bullac Ali 1889 Historia, shoqeria dhe traditat
475 Bullac Ali 1888 Koncepte dhe sisteme bashkohore
476 Bulo Jorgo 2580 Magjia dhe magjistaret e fjales
477 Bulo Jorgo 2581 Magjia dhe magjistaret e fjales
478 Bulo Jorgo 2582 Magjia dhe magjistaret e fjales
479 Bulo Jorgo 2583 Magjia dhe magjistaret e fjales
480 Bushaka Gaqo 2752 Fati yne
481 Butka Uran 4620 Bombe ne ambasaden sovjetike
482 Butka Uran 4674 Bombe ne ambasaden sovjetike
483 Butka Uran 4675 Bombe ne ambasaden sovjetike
484 Butka Uran 4676 Bombe ne ambasaden sovjetike
485 Butka Uran 4677 Bombe ne ambasaden sovjetike
486 Butka Uran 4678 Bombe ne ambasaden sovjetike
487 Butka Uran 4679 Bombe ne ambasaden sovjetike
488 Butka Uran 965 Lufta civile ne Shqiperi
489 Butka Uran 966 Lufta civile ne Shqiperi
490 Butka Uran 967 Lufta civile ne Shqiperi
491 Butka Uran 968 Lufta civile ne Shqiperi
492 Butka Uran 969 Lufta civile ne Shqiperi
493 Butka Uran 970 Lufta civile ne Shqiperi
494 Butka Uran 2625 Lufta civile ne Shqiperi ’43-’45
495 Butka Uran 2626 Lufta civile ne Shqiperi ’43-’46
496 Butka Uran 2627 Lufta civile ne Shqiperi ’43-’47
497 Butka Uran 317 Mti I Haxhi Qamilit
498 Butka Uran 318 Mti I Haxhi Qamilit
499 Butka Uran 319 Mti I Haxhi Qamilit
500 Butka Uran 320 Mti I Haxhi Qamilit
501 Butka Uran 989 Vdekja e bardhe
502 Butka Uran 5124 Vdekja e bardhe
503 Butka Uran 5125 Vdekja e bardhe
504 Butka Uran 5126 Vdekja e bardhe
505 Butka Uran 5127 Vdekja e bardhe
506 Butka Uran 5128 Vdekja e bardhe
507 Butka Uran 5129 Vdekja e bardhe
508 Butka Uran 5253 Lufta civile ne Shqiperi
509 Butka Uran 5254 Lufta civile ne Shqiperi
510 Butka Uran 5255 Lufta civile ne Shqiperi
511 Butka Uran 5256 Lufta civile ne Shqiperi
512 Butka Uran 5491 Vdekja e bardhe
513 Butka Uran 5492 Vdekja e bardhe
514 Buxheli Qamil 955 Nisja nga Europa
515 Buxheli Qamil 956 Nisja nga Europa
516 Buxheli Qamil 957 Nisja nga Europa
517 Buxheli Qamil 958 Nisja nga Europa
518 Buxheli Qamil 959 Nisja nga Europa
519 Buxheli Qamil 960 Nisja nga Europa
520 Buxheli Qamil 961 Nisja nga Europa
521 Buxheli Qamil 962 Nisja nga Europa
522 Buxheli Qamil 963 Nisja nga Europa
523 Buxheli Qamil 964 Nisja nga Europa
524 Cabej Eqerem 3342 Shqiptaret midis perendimit dhe lindjes
525 Cabej Eqerem 3343 Shqiptaret midis perendimit dhe lindjes
526 Cabej Eqerem 3344 Shqiptaret midis perendimit dhe lindjes
527 Cabej Eqerem 3345 Shqiptaret midis perendimit dhe lindjes
528 Cabej Eqerem 3346 Shqiptaret midis perendimit dhe lindjes
529 Cabej Nelson R. 3347 Mbi natyren e jetes
530 Cabej Nelson R. 3348 Mbi natyren e jetes
531 Cabej Nelson R. 3349 Mbi natyren e jetes
532 Caci Aleks 6791 Shtepia perballe diellit
533 Caci Aleks 6727 Poezia shqipe
534 Caci Aleks 6728 Poezia shqipe
535 Caci Aleks 6739 Poezia shqipe
536 Caci Aleks 6721 Legjenda e kuqe
537 Caci Merita 6825 Fillimi I blerimeve
538 Cajupi 6731 Baba Tomorri
539 Cajupi 6732 Baba Tomorri
540 Cajupi 5182 Komedi, Komedi, Tragjedi
541 Cajupi 6740 Memedheu
542 Cajupi A. Z 2528 Vepra
543 Cajupi A. Z 2529 Vepra
544 Cajupi A. Z 2530 Vepra
545 Cajupi A. Z 2531 Vepra
546 Cajupi A. Z 2532 Vepra
547 Cajupi A. Z 2533 Vepra
548 Cajupi A. Z 2534 Vepra
549 Cajupi A. Z 2535 Vepra
550 Cajupi A. Z 2536 Vepra
551 Cajupi A. Z 2537 Vepra
552 Cajupi A. Z 2538 Vepra
553 Cajupi A. Z 2539 Vepra
554 Cajupi A. Z 2540 Vepra
555 Cajupi A. Z 2541 Vepra
556 Cajupi A. Z 2542 Vepra
557 Cakaj Ferhat 1409 Neser do te jete vone
558 Cakaj Ferhat 2615 Nje korije mes lisesh
559 Cakaj Ferhat 2616 Nje korije mes lisesh
560 Cakaj Ferhat 2595 Njerezit e qytezes ne mal
561 Cakaj Ferhat 2596 Njerezit e qytezes ne mal
562 Cakaj Ferhat 2597 Njerezit e qytezes ne mal
563 Cakaj Ferhat 2598 Njerezit e qytezes ne mal
564 Cakaj Ferhat 2599 Njerezit e qytezes ne mal
565 Cakaj Ferhat 2600 Njerezit e qytezes ne mal
566 Cakaj Ferhat 2601 Njerezit e qytezes ne mal
567 Cakaj Ferhat 2602 Njerezit e qytezes ne mal
568 Cakaj Ferhat 2603 Njerezit e qytezes ne mal
569 Cakaj Ferhat 3426 Njerezit e qytezes ne mal
570 Cakaj Ferhat 3427 Njerezit e qytezes ne mal
571 Cakaj Ferhat 3428 Njerezit e qytezes ne mal
572 Cakaj Ferhat 3429 Njerezit e qytezes ne mal
573 Cakaj Ferhat 1411 Zemerimi
574 Cakaj Ferhat 1412 Zemerimi
575 Cakaj Ferhat 1413 Zemerimi
576 Cakaj Ferhat 1414 Zemerimi
577 Cakaj Ferhat 1415 Zemerimi
578 Cakaj Ferhat 1416 Zemerimi
579 Cakaj Ferhat 1417 Zemerimi
580 Cakaj Ferhat 1419 Zemerimi
581 Cakaj Ferhat 1420 Zemerimi
582 Camaj Martin 1354 Vepra letrare 2
583 Camaj Martin 1355 Vepra letrare 2
584 Camaj Martin 1356 Vepra letrare 2
585 Camaj Martin 1357 Vepra letrare 2
586 Camaj Martin 1358 Vepra letrare 2
587 Camaj Martin 1359 Vepra letrare 2
588 Camaj Martin 1360 Vepra letrare 2
589 Camaj Martin 1361 Vepra letrare 2
590 Camaj Martin 1364 Vepra letrare 2
591 Camaj Martin 1365 Vepra letrare 2
592 Camaj Martin 1366 Vepra letrare 2
593 Camaj Martin 5503 Vepra Letrare 2
594 Camaj Martin 5504 Vepra Letrare 2
595 Camaj Martin 5505 Vepra Letrare 2
596 Camaj Martin 1370 Vepra letrare 3
597 Camaj Martin 1371 Vepra letrare 3
598 Camaj Martin 1372 Vepra letrare 3
599 Camaj Martin 1373 Vepra letrare 3
600 Camaj Martin 1374 Vepra letrare 3
601 Camaj Martin 1362 Vepra letrare 3
602 Camaj Martin 1363 Vepra letrare 3
603 Camaj Martin 1375 Vepra letrare 4
604 Camaj Martin 1376 Vepra letrare 4
605 Camaj Martin 1377 Vepra letrare 4
606 Camaj Martin 1378 Vepra letrare 4
607 Camaj Martin 1379 Vepra letrare 4
608 Camaj Martin 1380 Vepra letrare 4
609 Camaj Martin 1381 Vepra letrare 4
610 Camaj Martin 1382 Vepra letrare 4
611 Camaj Martin 1383 Vepra letrare 4
612 Camaj Martin 1384 Vepra letrare 4
613 Camaj Martin 1385 Vepra letrare 4
614 Camaj Martin 1386 Vepra letrare 4
615 Camaj Martin 1387 Vepra letrare 4
616 Camaj Martin 1388 Vepra letrare 5
617 Camaj Martin 1389 Vepra letrare 5
618 Camaj Martin 1390 Vepra letrare 5
619 Camaj Martin 1391 Vepra letrare 5
620 Camaj Martin 1392 Vepra letrare 5
621 Camaj Martin 1393 Vepra letrare 5
622 Camaj Martin 1394 Vepra letrare 5
623 Camaj Martin 1395 Vepra letrare 5
624 Camaj Martin 1396 Vepra letrare 5
625 Camaj Martin 1397 Vepra letrare 5
626 Camaj Martin 1398 Vepra letrare 5
627 Camaj Martin 1399 Vepra letrare 5
628 Camaj Martin 1400 Vepra letrare 5
629 Camaj Martin 1401 Vepra letrare 5
630 Camaj Martin 5506 Vepra Letrare 1
631 Camaj Martin 5507 Vepra Letrare 1
632 Camaj Martin 5508 Vepra Letrare 1
633 Camaj Martin 5509 Vepra Letrare 1
634 Camaj Martin 5510 Vepra Letrare 1
635 Camaj Martin 5511 Vepra Letrare 1
636 Camaj Martin 5512 Vepra Letrare 1
637 Canosinaj Viktor 3597 Kater yje ne qytet
638 Canosinaj Viktor 3598 Kater yje ne qytet
639 Canosinaj Viktor 3599 Monstrat e rruges se Mimozave
640 Caushi Tefik 6729 Universi letrar I Kadarese
641 Caushi Tefik 6730 Kadare, Fjalor I personazheve
642 Caushi Tefik 6741 Kadare, Fjalor I personazheve
643 Caushi Tefik 6742 Kadare, Fjalor I personazheve
644 Ceka Hyjni 3595 Tempuj dhe apostuj
645 Ceka Hyjni 3596 Tempuj dhe apostuj
646 Ceka Myjni 1406 Horizonte te elektrifikuara
647 Ceka Myjni 1407 Horizonte te elektrifikuara
648 Ceka Myjni 1408 Horizonte te elektrifikuara
649 Ceka Myjni 1402 Muzika e jetes
650 Ceka Myjni 1403 Muzika e jetes
651 Ceka Myjni 1404 Muzika e jetes
652 Ceka Myjni 1405 Muzika e jetes
653 Cela Zija 1651 Buletini I Bores
654 Cela Zija 1658 Buletini I Bores
655 Cela Zija 1659 Buletini I Bores
656 Cela Zija 1660 Buletini I Bores
657 Cela Zija 1661 Buletini I Bores
658 Cela Zija 3099 Jeta ne shtepine tone
659 Cela Zija 3100 Jeta ne shtepine tone
660 Cela Zija 3101 Jeta ne shtepine tone
661 Cela Zija 3102 Jeta ne shtepine tone
662 Cela Zija 3103 Jeta ne shtepine tone
663 Cela Zija 4416 Jeta ne shtepine tone
664 Cela Zija 4417 Jeta ne shtepine tone
665 Cela Zija 2661 Yje mbi lume
666 Cela Zija 5633 Mali I tejdukshem
667 Cela Zija 5634 Mali I tejdukshem
668 Cela Zija 5635 Mali I tejdukshem
669 Cela Zija 5636 Mali I tejdukshem
670 Cela Zija 6782 Nje vere pa lamtumire
671 Cela Zija 6783 Nje vere pa lamtumire
672 Cela Zija 6784 Nje vere pa lamtumire
673 Cela Zija 6785 Nje vere pa lamtumire
674 Cela Zija 6786 Nje vere pa lamtumire
675 Cela Zija 6787 Pellumbat e janarit
676 Cela Zija 6788 Pellumbat e janarit
677 Cela Zija 6789 Pellumbat e janarit
678 Cela Zija 6790 Pellumbat e janarit
679 Celiku Fuat 1654 Ftese per vallezim
680 Celiku Fuat 1655 Ftese per vallezim
681 Celiku Fuat 1656 Ftese per vallezim
682 Celiku Fuat 1652 Njoha nje njeri
683 Celiku Fuat 1653 Njoha nje njeri
684 Celiqet 6021 Celiqet e Kombinatit Metalurgjik…
685 Cenga Agim 2443 Bore e pashkelur
686 Cenga Agim 2444 Bore e pashkelur
687 Cenga Agim 2445 Bore e pashkelur
688 Cenga Agim 2446 Bore e pashkelur
689 Cenga Agim 2447 Bore e pashkelur
690 Cenga Agim 2448 Bore e pashkelur
691 Cenga Agim 2449 Bore e pashkelur
692 Cenga Agim 2429 Bukuria e jetes
693 Cenga Agim 2886 Bukuria e jetes
694 Cenga Agim 3594 Diploma
695 Cenga Agim 2667 Gjurme ne kohe
696 Cenga Agim 2668 Gjurme ne kohe
697 Cenga Agim 2887 Gjurme ne kohe
698 Cenga Agim 2439 Mengjez I Larget
699 Cenga Agim 2440 Mengjez I Larget
700 Cenga Agim 2441 Mengjez I Larget
701 Cenga Agim 2442 Mengjez I Larget
702 Cenga Agim 1609 Vellezerit
703 Cenga Agim 1610 Vellezerit
704 Cenga Agim 1611 Vellezerit
705 Cenga Agim 2888 Vellezerit
706 Cibaj Ismet 3337 Kronike me diell
707 Cobani Tonin 1657 Kerkime letrare
708 Cobani Tonin 3104 Kerkime letrare
709 Cobani Tonin 4224 Kerkime letrare
710 Cobani Tonin 4225 Kerkime letrare
711 Cobani Tonin 4226 Kerkime letrare
712 Cobani Tonin 4227 Kerkime letrare
713 Comara Spiro 2749 Tri komedi
714 Cuci Llazar 2604 Nje fluturim I zakonshem
715 Cuci Llazar 2605 Nje fluturim I zakonshem
716 Cuci Llazar 2606 Nje fluturim I zakonshem
717 Cuci Llazar 2662 Nje fluturim I zakonshem
718 Cuka Pano 2607 Koka e gjarperit
719 Cuka Pano 2608 Koka e gjarperit
720 Cuka Pano 2609 Koka e gjarperit
721 Cuka Pano 2610 Koka e gjarperit
722 Cuka Pano 2611 Koka e gjarperit
723 Culi Diana 2612 Jehonat e jetes
724 Culi Diana 2613 Jehonat e jetes
725 Culi Diana 2614 Jehonat e jetes
726 Dajti Rifat 2830 Bukuria fatale, romani I jetes se nje gruaje
727 Dara Gavril 5311 Kenga e sprasme e Bales
728 Dara Gavril 5308 Kenga e sprasme e Bales
729 Dara Gavril 5309 Kenga e sprasme e Bales
730 Dara Gavril 5310 Kenga e sprasme e Bales
731 Dara Gavril I riu 1262 Kenga e sprasme e Bales
732 Dara Gravril I riu 3312 Kenga e sprapsme e Bales
733 Dara Gravril I riu 3313 Kenga e sprapsme e Bales
734 Dara Gravril I riu 3314 Kenga e sprapsme e Bales
735 Dara Gravril I riu 3315 Kenga e sprapsme e Bales
736 Dara Gravril I riu 3316 Kenga e sprapsme e Bales
737 Dara Gravril I riu 3317 Kenga e sprapsme e Bales
738 Dara Gravril I riu 3318 Kenga e sprapsme e Bales
739 Dara Gravril I riu 3319 Kenga e sprapsme e Bales
740 Dara Gravril I riu 3320 Kenga e sprapsme e Bales
741 Dara Gravril I riu 3321 Kenga e sprapsme e Bales
742 Dara Gravril I riu 3322 Kenga e sprapsme e Bales
743 Dara Gravril I riu 3323 Kenga e sprapsme e Bales
744 Dara Gravril I riu 3324 Kenga e sprapsme e Bales
745 Dara Gravril I riu 3325 Kenga e sprapsme e Bales
746 Dara Gravril I riu 3326 Kenga e sprapsme e Bales
747 Dara Gravril I riu 3327 Kenga e sprapsme e Bales
748 Dara Gravril I riu 3328 Kenga e sprapsme e Bales
749 Dara Gravril I riu 3329 Kenga e sprapsme e Bales
750 Dara Gravril I riu 3330 Kenga e sprapsme e Bales
751 Dara Gravril I riu 3331 Kenga e sprapsme e Bales
752 Dardha Uveda 3332 Vecon nga te tjeret
753 De Rada Jeronim 2558 Kenget e Milosaos
754 De Rada Jeronim 2559 Kenget e Milosaos
755 De Rada Jeronim 2560 Kenget e Milosaos
756 De Rada Jeronim 2561 Kenget e Milosaos
757 De Rada Jeronim 2562 Kenget e Milosaos
758 De Rada Jeronim 2563 Kenget e Milosaos
759 De Rada Jeronim 2564 Kenget e Milosaos
760 De Rada Jeronim 2565 Kenget e Milosaos
761 De Rada Jeronim 2566 Kenget e Milosaos
762 De Rada Jeronim 2567 Kenget e Milosaos
763 De Rada Jeronim 2568 Kenget e Milosaos
764 De Rada Jeronim 2569 Kenget e Milosaos
765 De Rada Jeronim 2570 Kenget e Milosaos
766 De Rada Jeronim 2571 Kenget e Milosaos
767 De Rada Jeronim 2572 Kenget e Milosaos
768 De Rada Jeronim 2573 Kenget e Milosaos
769 De Rada Jeronim 2865 Kenget e Milosaos
770 De Rada Jeronim 2866 Kenget e Milosaos
771 De Rada Jeronim 2867 Kenget e Milosaos
772 De Rada Jeronim 2574 Nje pasqyre jete njerezore
773 De Rada Jeronim 2575 Nje pasqyre jete njerezore
774 De Rada Jeronim 2576 Nje pasqyre jete njerezore
775 De Rada Jeronim 2577 Nje pasqyre jete njerezore
776 De Rada Jeronim 2578 Nje pasqyre jete njerezore
777 De Rada Jeronim 2831 Nje pasqyre jete njerezore
778 De Rada Jeronim 2645 Vepra Letrare
779 De Rada Jeronim 2646 Vepra Letrare
780 Deda Lirim 2877 Poezi shqipe
781 Deda Lirim 3339 Poezia shqipe
782 Deda Lirim 3340 Poezia shqipe
783 Deda Lirim 3341 Poezia shqipe
784 Deda Lirim 5263 E dua kete toke
785 Deda Lirim 5312 Poezia shqipe
786 Deda Lurim 3333 Tregimet e Veriut
787 Deda Lurim 3334 Tregimet e Veriut
788 Deda Lurim 3335 Tregimet e Veriut
789 Deda Lurim 3336 Tregimet e Veriut
790 Deda Niko 5205 Gjygji I Arkimedit
791 Deda Niko 5206 Gjygji I Arkimedit
792 Deda Niko 5207 Gjygji I Arkimedit
793 Deda Niko 5208 Gjygji I Arkimedit
794 Deda Niko 5209 Gjygji I Arkimedit
795 Dedaj Rrahman 3338 Nuk e kam thirre shiun
796 Dedaj Rrahman 5199 Nuk e kam thirre shiun
797 Dedaj Rrahman 5200 Nuk e kam thirre shiun
798 Dedaj Rrahman 5201 Nuk e kam thirre shiun
799 Dedaj Rrahman 5202 Nuk e kam thirre shiun
800 Dede Skender 2701 Rruga e gjeologjise shqiptare
801 Dede Skender 2702 Rruga e gjeologjise shqiptare
802 Dede Skender 2703 Rruga e gjeologjise shqiptare
803 Dede Skender 2704 Rruga e gjeologjise shqiptare
804 Dedja Bedri 2873 Mbi rruget e perfeksionimit te sistemit te sotem familjar
805 Dedja Bedri 2872 Shkrime mbi letersine per femije
806 Delvina Astrit 2523 Globi ne rrjete
807 Delvina Astrit 2524 Globi ne rrjete
808 Delvina Astrit 2525 Globi ne rrjete
809 Delvina Astrit 2526 Globi ne rrjete
810 Delvina Astrit 2527 Globi ne rrjete
811 Delvina Astrit 2851 Globi ne rrjete
812 Delvina Astrit 2852 Globi ne rrjete
813 Delvina Astrit 2853 Globi ne rrjete
814 Delvina Astrit 2854 Globi ne rrjete
815 Delvina Astrit 2459 Globi ne rrjete
816 Demaku Daut 5326 Plisat e kuq
817 Demaliaj Skender 2835 164 pyetje per dashurine
818 Demaliaj Skender 2837 Njerez te medhenj
819 Demaliaj Skender 2630 Poemi kosovar ne penden e Kutelit
820 Demaliaj Skender 2631 Poemi kosovar ne penden e Kutelit
821 Demaliaj Skender 2632 Poemi kosovar ne penden e Kutelit
822 Demaliaj Skender 2633 Poemi kosovar ne penden e Kutelit
823 Demaliaj Skender 2634 Poemi kosovar ne penden e Kutelit
824 Demaliaj Skender 2836 Poezi per gjuhen shqipe
825 Demaliaj Skender 5325 Figura dhe ngjarje historike
826 Demiraj Sh. 5568 Kongresi I Manastirit
827 Demiraj Sh. 5569 Kongresi I Manastirit
828 Demiraj Sh. 5570 Kongresi I Manastirit
829 Demiraj Sh. 5571 Kongresi I Manastirit
830 Demiraj Sh. 5572 Kongresi I Manastirit
831 Demiraj Sh. 5573 Kongresi I Manastirit
832 Demiraj Shaban 2425 Eqrem Cabej
833 Demiraj Shaban 2426 Eqrem Cabej
834 Demiraj Shaban 2427 Eqrem Cabej
835 Demiraj Shaban 2428 Eqrem Cabej
836 Dervishi Amarda 2856 Lirike e eger
837 Deshira 5767 Deshira e Zamirit
838 Deshira 5768 Deshira e Zamirit
839 Deshira 5769 Deshira e Zamirit
840 Deshira 5770 Deshira e Zamirit
841 Deshira 5812 Deshira e Zamirit
842 Deshira 5813 Deshira e Zamirit
843 Dilo Vangjel 2874 Prapamalasi
844 Dini Jonuz 2801 Cika me yll ne balle
845 Dini Jonuz 2802 Cika me yll ne balle
846 Dini Jonuz 2803 Cika me yll ne balle
847 Dini Jonuz 2804 Cika me yll ne balle
848 Dini Jonuz 2805 Cika me yll ne balle
849 Dini Jonuz 2806 Cika me yll ne balle
850 Dini Jonuz 2807 Cika me yll ne balle
851 Dini Jonuz 2808 Cika me yll ne balle
852 Dini Jonuz 2450 Zoti I permbysur
853 Dini Jonuz 2451 Zoti I permbysur
854 Dini Jonuz 2452 Zoti I permbysur
855 Dini Jonuz 2453 Zoti I permbysur
856 Dini Jonuz 2454 Zoti I permbysur
857 Dini Jonuz 2455 Zoti I permbysur
858 Dini Jonuz 2456 Zoti I permbysur
859 Dini Jonuz 2457 Zoti I permbysur
860 Dini Jonuz 2458 Zoti I permbysur
861 Dini Jonuz 5327 Rritja
862 Dini Jonuz 2859 Ndeshja
863 Dini Jonuz 2860 Ndeshja
864 Dini Jonuz 2861 Ndeshja
865 Dini Jonuz 2862 Ndeshja
866 Dini Jonuz 2863 Ndeshja
867 Dini Jonuz 2864 Ndeshja
868 Dini Jonuz 2847 Rritja
869 Dini Jonuz 2848 Rritja
870 Dini Jonuz 2849 Rritja
871 Dini Jonuz 2850 Rritja
872 Dini Jonuz 2882 Rritja
873 Dini Jonuz 2883 Rritja
874 Dini Jonuz 2857 Unaza
875 Disa 6401 Disa ligje, vendime e udhezime per…
876 Doci Lucie 4978 Jete me drite
877 Doci Lucije 5347 Ato jane 300 shkendija
878 Doci Pal 5348 Dede Gjo Luli
879 Doci Pal 5349 Dede Gjo Luli
880 Dodani Mark 2623 I juaji “Furtuna”
881 Dodani Mark 2624 I juaji “Furtuna”
882 Dodona Efthim 4217 Noli I panjohur
883 Dodona Efthim 4218 Noli I panjohur
884 Dodona Efthim 4219 Noli I panjohur
885 Dodona Efthim 4220 Noli I panjohur
886 Dodona Efthim 4221 Noli I panjohur
887 Dostojevski F. 5777 Vellezerit Karamazov
888 Dragoti Petrika 2843 Thyerja e qirirt
889 Dragoti Petrika 2844 Thyerja e qirirt
890 Dragoti Petrika 2845 Thyerja e qirirt
891 Dragoti Petrika 2846 Thyerja e qirirt
892 Dragoti Petrika 2832 Thyerja e qirirt
893 Drejt 6743 Drejt se panjohures
894 Drini Skender 2838 Kompania e katert
895 Drini Skender 2839 Kumbimet e reja te pyjeve
896 Drini Skender 2840 Kumbimet e reja te pyjeve
897 Drini Skender 2841 Kumbimet e reja te pyjeve
898 Drini Skender 2842 Kumbimet e reja te pyjeve
899 Drini Skender 2875 Kumbimet e reja te pyjeve
900 Drini Skender 2855 Shqipja e kreshtave tona
901 Drini Skender 2876 Shqipja e kreshtave tona
902 Drini Skender 2878 Shqipja e kreshtave tona
903 Drini Skender 2879 Shqipja e kreshtave tona
904 Drini Skender 2881 Shqipja e kreshtave tona
905 Drini Skender 2868 Shqipja e kreshtave tona
906 Drini Skender 2869 Shqipja e kreshtave tona
907 Drini Skender 2870 Shqipja e kreshtave tona
908 Drini Skender 2871 Shqipja e kreshtave tona
909 Drini Skender 2834 Kenga e drites
910 Drini Skender 2520 Njeriu gjigand
911 Drini Skender 2521 Njeriu gjigand
912 Drini Skender 2522 Njeriu gjigand
913 Drini Skender 2880 Shqipja e kreshtave tona
914 Drini Skender 2833 Shqipja e kreshtave tona
915 Drishti Riza 2820 Armet dhe armetaret shqipetare
916 Drishti Riza 2821 Armet dhe armetaret shqipetare
917 Drishti Riza 2822 Armet dhe armetaret shqipetare
918 Drishti Riza 2823 Armet dhe armetaret shqipetare
919 Drishti Riza 2824 Armet dhe armetaret shqipetare
920 Drishti Riza 2825 Armet dhe armetaret shqipetare
921 Drishti Riza 2826 Armet dhe armetaret shqipetare
922 Drishti Riza 2827 Armet dhe armetaret shqipetare
923 Drishti Riza 2828 Armet dhe armetaret shqipetare
924 Drishti Riza 2829 Armet dhe armetaret shqipetare
925 Duka Arben 1233 Gjiri I virgjereshes
926 Duka Arben 1229 Rroj se nuk vdes dot
927 Duka Arben 1228 Une isha nje I vetem
928 Duka Arben 1235 Une isha nje I vetem
929 Duka Arben 2858 Une isha nje I vetem
930 Dushku Anastas 1232 Shoket
931 Dushku Anastas 1236 Shoket
932 Eftimiu Viktor 1239 Vargje te zgjedhura
933 Eftimiu Viktor 1241 Vargje te zgjedhura
934 Eftimiu Viktor 1242 Vargje te zgjedhura
935 Elezi Mehmet 1237 Shansi I trete
936 Epika 5794 Epika legjendare
937 Eposi 5672 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
938 Eposi 5673 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
939 Eposi 5674 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
940 Eposi 5675 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
941 Eposi 5676 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
942 Eposi 5677 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
943 Eposi 5678 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
944 Eposi 5679 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
945 Eposi 5680 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
946 Eposi 5681 Eposi I kreshnikeve dhe legjenda
947 Fejzo Shyqyri 1248 Kur merr 7, shpenon 8, s’ke…
948 Fejzo Shyqyri 2903 Kur merr 7, shpenon 8, s’ke…
949 Filja Hysen 1244 Tefta Tashko Koco
950 Filja Hysen 2663 Tefta Tashko Koco
951 Filja Hysen 2664 Tefta Tashko Koco
952 Filja Hysen 2665 Tefta Tashko Koco
953 Filja Hysen 2666 Tefta Tashko Koco
954 Fishta 5984 Hylli I drites
955 Fishta 5985 Hylli I drites
956 Fishta Gjergj 2654 Gomari I Babatosit
957 Fishta Gjergj 2655 Gomari I Babatosit
958 Fishta Gjergj 2656 Gomari I Babatosit
959 Fishta Gjergj 2657 Gomari I Babatosit
960 Fishta Gjergj 2658 Gomari I Babatosit
961 Fishta Gjergj 2659 Gomari I Babatosit
962 Fishta Gjergj 2660 Gomari I Babatosit
963 Fishta Gjergj 1353 Gomari I babatosit
964 Fishta Gjergj 2670 Juda Makabe
965 Fishta Gjergj 2671 Juda Makabe
966 Fishta Gjergj 2672 Juda Makabe
967 Fishta Gjergj 2673 Juda Makabe
968 Fishta Gjergj 2674 Juda Makabe
969 Fishta Gjergj 2675 Juda Makabe
970 Fishta Gjergj 1345 Dramatika
971 Fishta Gjergj 1338 Lahuta e Malcis
972 Fishta Gjergj 1339 Lahuta e Malcis
973 Fishta Gjergj 1340 Lahuta e Malcis
974 Fishta Gjergj 1341 Lahuta e Malcis
975 Fishta Gjergj 1348 Lahuta e Malcis
976 Fishta Gjergj 1331 Lirika
977 Fishta Gjergj 1343 Lirika
978 Fishta Gjergj 1344 Lirika
979 Fishta Gjergj 1349
980 Fishta Gjergj 1350 Lirika
981 Fishta Gjergj 1352 Mrizi I Zanave
982 Fishta Gjergj 1329 Satirika
983 Fishta Gjergj 1330 Satirika
984 Fishta Gjergj 1332 Satirika
985 Fishta Gjergj 1333 Satirika
986 Fishta Gjergj 1335 Satirika
987 Fishta Gjergj 1336 Satirika
988 Fishta Gjergj 1337 Satirika
989 Fishta Gjergj 1342 Satirika
990 Fishta Gjergj 1346 Satirika
991 Fishta Gjergj 1347 Satirika
992 Fishta Gjergj 5574 Lirika
993 Fishta Gjergj 5181 Dramatika
994 Flete 6403 Flete nga blloku yne
995 Frasheri Kristo 2647 Lidhje shqiptare e Prizrenit
996 Frasheri Kristo 2648 Lidhje shqiptare e Prizrenit
997 Frasheri Kristo 5578 Lidhja shqiptare e Prizrenit
998 Frasheri Mid’hat 4621 Elita Shqiptare
999 Frasheri Mid’hat 4622 Elita Shqiptare
1000 Frasheri Mid’hat 5378 Elita shqiptare
1001 Frasheri Mid’hat 5379 Elita shqiptare
1002 Frasheri Mid’hat 5380 Elita shqiptare
1003 Frasheri Naim 2904 Bageti e Bujqesi
1004 Frasheri Naim 2905 Bageti e Bujqesi
1005 Frasheri Naim 2906 Histori e Skenderbeut
1006 Frasheri Naim 2894 Poezi
1007 Frasheri Naim 2907 Poezi
1008 Frasheri Naim 2893 Poezi
1009 Frasheri Naim 2706 Vepra 1
1010 Frasheri Naim 2707 Vepra 1
1011 Frasheri Naim 2705 Vepra 2
1012 Frasheri Naim 2708 Vepra 2
1013 Frasheri Naim 2709 Vepra 2
1014 Frasheri Naim 2710 Vepra 2
1015 Frasheri Naim 2742 Vepra letrare
1016 Frasheri Naim 2743 Vepra letrare
1017 Frasheri Naim 2744 Vepra letrare
1018 Frasheri Naim 2745 Vepra letrare
1019 Frasheri Naim 2746 Vepra letrare
1020 Frasheri Naim 2747 Vepra letrare
1021 Frasheri Naim 1265 Vepra letrare 1
1022 Frasheri Naim 1266 Vepra letrare 1
1023 Frasheri Naim 1267 Vepra letrare 1
1024 Frasheri Naim 1268 Vepra letrare 1
1025 Frasheri Naim 1269 Vepra letrare 1
1026 Frasheri Naim 1270 Vepra letrare 1
1027 Frasheri Naim 1271 Vepra letrare 1
1028 Frasheri Naim 1272 Vepra letrare 1
1029 Frasheri Naim 1263 Vepra letrare 1
1030 Frasheri Naim 1264 Vepra letrare 1
1031 Frasheri Naim 1273 Vepra letrare 2
1032 Frasheri Naim 1274 Vepra letrare 2
1033 Frasheri Naim 1275 Vepra letrare 2
1034 Frasheri Naim 1276 Vepra letrare 2
1035 Frasheri Naim 1277 Vepra letrare 2
1036 Frasheri Naim 1278 Vepra letrare 2
1037 Frasheri Naim 1279 Vepra letrare 2
1038 Frasheri Naim 1280 Vepra letrare 2
1039 Frasheri Naim 1281 Vepra letrare 2
1040 Frasheri Naim 1282 Vepra letrare 2
1041 Frasheri Naim 1283 Vepra letrare 2
1042 Frasheri Naim 1284 Vepra letrare 2
1043 Frasheri Naim 1285 Vepra letrare 2
1044 Frasheri Naim 1286 Vepra letrare 2
1045 Frasheri Naim 1287 Vepra letrare 3
1046 Frasheri Naim 1288 Vepra letrare 3
1047 Frasheri Naim 1289 Vepra letrare 3
1048 Frasheri Naim 1290 Vepra letrare 3
1049 Frasheri Naim 1291 Vepra letrare 3
1050 Frasheri Naim 1292 Vepra letrare 3
1051 Frasheri Naim 1293 Vepra letrare 3
1052 Frasheri Naim 1294 Vepra letrare 3
1053 Frasheri Naim 1295 Vepra letrare 3
1054 Frasheri Naim 1296 Vepra letrare 3
1055 Frasheri Naim 1297 Vepra letrare 3
1056 Frasheri Naim 1298 Vepra letrare 3
1057 Frasheri Naim 1299 Vepra letrare 3
1058 Frasheri Naim 1300 Vepra letrare 4
1059 Frasheri Naim 1301 Vepra letrare 4
1060 Frasheri Naim 2760 Vepra letrare 4
1061 Frasheri Naim 2761 Vepra letrare 4
1062 Frasheri Naim 2762 Vepra letrare 4
1063 Frasheri Naim 2763 Vepra letrare 4
1064 Frasheri Naim 2764 Vepra letrare 4
1065 Frasheri Naim 2766 Vepra letrare 4
1066 Frasheri Naim 2891 Vepra Letrare 4
1067 Frasheri Naim 2892 Vepra Letrare 4
1068 Frasheri Naim 2765 Vepra letrare 5
1069 Frasheri Naim 2767 Vepra letrare 5
1070 Frasheri Naim 2768 Vepra letrare 5
1071 Frasheri Naim 2769 Vepra letrare 5
1072 Frasheri Naim 2770 Vepra letrare 5
1073 Frasheri Naim 2771 Vepra letrare 5
1074 Frasheri Naim 2772 Vepra letrare 5
1075 Frasheri Naim 2773 Vepra letrare 5
1076 Frasheri Naim 2889 Vepra Letrare 5
1077 Frasheri Naim 2890 Vepra Letrare 5
1078 Frasheri Naim 5778 Vepra letrare 4
1079 Frasheri Sami 2681 Vepra 1
1080 Frasheri Sami 2682 Vepra 2
1081 Frasheri Sami 2683 Vepra 3
1082 Frasheri Sami 2684 Vepra 4
1083 Frasheri Sami 2685 Vepra 5
1084 Frasheri Sami 2686 Vepra 6
1085 Frasheri Sami 2687 Vepra 8
1086 Frasheri Sami 2688 Vepra 9
1087 Frasheri Sami 4835 Shqiperia c’ka qene c’eshte e…
1088 Frasheri Sami 5577 Shqiperia c’ka qene, c’eshte, c’do …
1089 Frasheri Sami 2783 Mitologjite
1090 Frasheri Sami 2784 Mitologjite
1091 Frasheri Sami 2785 Mitologjite
1092 Frasheri Sami 2786 Mitologjite
1093 Frasheri Sami 2787 Mitologjite
1094 Frasheri Sami 2788 Mitologjite
1095 Frasheri Sami 2789 Mitologjite
1096 Frasheri Sami 2790 Mitologjite
1097 Frasheri Sami 2791 Mitologjite
1098 Frasheri Sami 2792 Mitologjite
1099 Frasheri Sami 2793 Mitologjite
1100 Fuga Artan 2640 Lexime ne komunikim
1101 Fuga Artan 2641 Lexime ne komunikim
1102 Fuga Artan 2642 Lexime ne komunikim
1103 Fuga Artan 2643 Lexime ne komunikim
1104 Fuga Artan 2644 Lexime ne komunikim
1105 Fuga Artan 2649 Shtigje drejt guves se gjarperit
1106 Fuga Artan 2650 Shtigje drejt guves se gjarperit
1107 Fuga Artan 2651 Shtigje drejt guves se gjarperit
1108 Fuga Artan 2652 Shtigje drejt guves se gjarperit
1109 Fuga Artan 2653 Shtigje drejt guves se gjarperit
1110 Gami Nexhip 3001 Studime per letersine e huaj
1111 Gami Nexhip 3002 Studime per letersine e huaj
1112 Gami Nexhip 3003 Studime per letersine e huaj
1113 Gami Nexhip 3004 Studime per letersine e huaj
1114 Gani Ibrahim 3053 Dafina e Kandreves
1115 Gashi Arif 2930 Parajsa dhe ferri
1116 Gega Bajram 2924 Kosova ime
1117 Gega Bajram 2925 Kosova ime
1118 Gega Bajram 2926 Kosova ime
1119 Gega Bajram 2927 Kosova ime
1120 Gega Bajram 2928 Kosova ime
1121 Gega Bajram 2929 Kosova ime
1122 Germenji Fluturak 2923 Korriku yne
1123 Ginar Emil 3194 E paharrueshmja Shqiperi
1124 Ginar Emil 3195 E paharrueshmja Shqiperi
1125 Ginar Emil 3196 E paharrueshmja Shqiperi
1126 Ginar Emil 3197 E paharrueshmja Shqiperi
1127 Ginar Emil 3198 E paharrueshmja Shqiperi
1128 Ginar Emil 3199 E paharrueshmja Shqiperi
1129 Ginar Emil 3200 E paharrueshmja Shqiperi
1130 Ginar Emil 3201 E paharrueshmja Shqiperi
1131 Ginar Emil 3202 E paharrueshmja Shqiperi
1132 Ginar Emil 3203 E paharrueshmja Shqiperi
1133 Gjakova Agim 3558 Themelet e reja
1134 Gjakova Agim 3559 Themelet e reja
1135 Gjakova Agim 3560 Themelet e reja
1136 Gjakova Agim 3561 Themelet e reja
1137 Gjata Fatmir 3567 Brezat
1138 Gjata Fatmir 3566 Keshilltaret
1139 Gjata Fatmir 3621 Keshilltaret
1140 Gjata Fatmir 5260 Tregime te zgjedhura
1141 Gjata Fatmir 5261 Tregime te zgjedhura
1142 Gjata Fatmir 5262 Tregime te zgjedhura
1143 Gjata Fatmir 5271 Fillim pranvere
1144 Gjata Fatmir 5272 Fillim pranvere
1145 Gjata Fatmir 5273 Fillim pranvere
1146 Gjata Fatmir 5274 Keneta
1147 Gjata Fatmir 5331 Keneta
1148 Gjeci Zana 3563 Ne universin e perceptimeve
1149 Gjeci Zana 3564 Ne universin e perceptimeve
1150 Gjerqeku Enver 5266 Gjurmat e jetes
1151 Gjerqeku Enver 5267 Gjurmat e jetes
1152 Gjerqeku Enver 5268 Gjurmat e jetes
1153 Gjerqeku Enver 5269 Gjurmat e jetes
1154 Gjika Thanas 3562 Mihal Grameno.Publicist demokrat
1155 Gjika Xhebro 3622 Zemra me kendon
1156 Gjika Xhebro 3565 Zemra me kendon
1157 Gjikondi Spiro 5219 Aty ku mbarojne guret e kalldremit
1158 Gjikondi Spiro 5220 Aty ku mbarojne guret e kalldremit
1159 Gjikondi Spiro 5257 Aty ku mbarojne guret e kalldremit
1160 Gjikondi Spiro 5258 Aty ku mbarojne guret e kalldremit
1161 Gjikondi Spiro 5259 Aty ku mbarojne guret e kalldremit
1162 Gjikondi Spiro 5275 Vdekja e psalltit & gruaja me citjane
1163 Gjikondi Spiro 5276 Vdekja e psalltit & gruaja me citjane
1164 Gjikondi Spiro 5277 Vdekja e psalltit & gruaja me citjane
1165 Gjikondi Spiro 5278 Vdekja e psalltit & gruaja me citjane
1166 Gjikondi Spiro 5279 Vdekja e psalltit & gruaja me citjane
1167 Gjini Kastriot 5160 Te jetosh gjate nje jete te shkurter
1168 Gjini Kastriot 5270 Fokus politik
1169 Gjoni Cesk 5265 Ne rrugen “cinusho” te Selanikut
1170 Gjoza Roland 5264 Mekati
1171 Glaser Hugo 6416 Vetmohimi ne mjekesi
1172 Godo Sabri 3026 Skenderbeu
1173 Godo Sabri 3027 Skenderbeu
1174 Godo Sabri 3028 Skenderbeu
1175 Godo Sabri 3029 Skenderbeu
1176 Godo Sabri 3030 Skenderbeu
1177 Godo Sabri 3055 Zera nga burime te nxehta
1178 Golemi Ahmet 3747 Elektricisti I turnit
1179 Golemi Ahmet 3035 Humbja e pare
1180 Golemi Ahmet 3036 Komuniteti Europian TPE
1181 Golemi Ahmet 3037 Komuniteti Europian TPE
1182 Golemi Ahmet 3038 Perbindeshi I bardhe
1183 Golemi Ahmet 3039 Perbindeshi I bardhe
1184 Golemi Ahmet 3040 Perbindeshi I bardhe
1185 Graceni Bardhyl 5456 Aleksander Xhuvani
1186 Graceni Bardhyl 5457 Aleksander Xhuvani
1187 Graceni Bardhyl 5367 Aleksander Xhuvani
1188 Graceni Bardhyl 5368 Aleksander Xhuvani
1189 Graceni Bardhyl 5369 Aleksander Xhuvani
1190 Graceni Bardhyl 5370 Aleksander Xhuvani
1191 Graci Virion 2931 San Valentino
1192 Graci Virion 2932 San Valentino
1193 Graci Virion 2933 San Valentino
1194 Graci Virion 3031 Te cmendur ne parajse
1195 Graci Virion 3032 Te cmendur ne parajse
1196 Graci Virion 3033 Te cmendur ne parajse
1197 Graci Virion 3034 Te cmendur ne parajse
1198 Gramshi Antonio 3127 Shkrime per kulturen dhe letersine
1199 Gramshi Antonio 3128 Shkrime per kulturen dhe letersine
1200 Gramshi Antonio 3129 Shkrime per kulturen dhe letersine
1201 Grillo Kozma 3120 Faqe nga pedagogjia familjare
1202 Grillo Kozma 3121 Faqe nga pedagogjia familjare
1203 Grillo Kozma 3122 Faqe nga pedagogjia familjare
1204 Grillo Kristofor 2934 Nga njera olimpiade ne tjetren
1205 Grillo Kristofor 3123 Nga njera olimpiade ne tjetren
1206 Grillo Kristofor 3124 Nga njera olimpiade ne tjetren
1207 Grillo Kristofor 3125 Nga njera olimpiade ne tjetren
1208 Grillo Kristofor 3059 Njga njera olimpiade ne tjetren
1209 Grishaj Anton 2935 Veshtroj nga dritarja e asaj nate
1210 Grishaj Anton 2936 Veshtroj nga dritarja e asaj nate
1211 Gurakuqi Luigj 3058 Deshire
1212 Gurakuqi Mark 2937 Gjurme te padukshme
1213 Gurakuqi Mark 2938 Gjurme te padukshme
1214 Gurakuqi Mark 3054 Gjurme te padukshme
1215 Gurakuqi Mark 3748 Mbi vepren poetike te Mjedes
1216 Gurakuqi Mark 3749 Mbi vepren poetike te Mjedes
1217 Gurakuqi Mark 3750 Mbi vepren poetike te Mjedes
1218 Gurakuqi Mark 3746 Ne rrjedhe te viteve…
1219 Gurakuqi Mark 3051 Shkrimtaret shqiptare
1220 Gurakuqi Mark 3052 Shkrimtaret shqiptare
1221 Guranjaku Qamil 3056 Tete dite pa buke
1222 Guranjaku Qamil 3057 Tete dite pa buke
1223 Gurra Milto Sotir 3745 Kur rilindej Shqiperia
1224 Gurra Milto Sotir 3754 Tregime te zgjedhura
1225 Gurra Milto Sotir 3755 Tregime te zgjedhura
1226 Gurra Milto Sotir 3756 Tregime te zgjedhura
1227 Gurra Milto Sotir 3757 Tregime te zgjedhura
1228 Gurra S. Milto 3000 Tregime te tjera
1229 Gurra S. Milto 2939 Tregime te zgjedhura
1230 Guxholli Eduard 3751 Mobiliet dhe estetika e baneses
1231 Guxholli Eduard 3752 Mobiliet dhe estetika e baneses
1232 Guxholli Eduard 3753 Mobiliet dhe estetika e baneses
1233 Habilaj Sokrat 2782 Te kisha thene per lotin
1234 Haliti Faslli 2895 Iku
1235 Haliti Faslli 2689 Sot
1236 Haliti Faslli 2690 Sot
1237 Halluni Ferit 2754 Apeli
1238 Halluni Ferit 2755 Apeli
1239 Halluni Ferit 2756 Apeli
1240 Halluni Ferit 2757 Apeli
1241 Halluni Ferit 2758 Apeli
1242 Halluni Ferit 2780 Gezuar shok
1243 Halluni Ferit, Tira Nuci 2952 Fundi I nje agjenture
1244 Halluni Ferit, Tira Nuci 2953 Fundi I nje agjenture
1245 Hamiti Sabri 2799 bin
1246 Hamiti Sabri 2718 Jam une
1247 Hamiti Sabri 2719 Jam une
1248 Hamiti Sabri 2720 Jam une
1249 Hamiti Sabri 2774 Litota, poezi te zgjedhura
1250 Hamiti Sabri 2775 Litota, poezi te zgjedhura
1251 Hamiti Sabri 2776 Litota, poezi te zgjedhura
1252 Hamiti Sabri 2777 Litota, poezi te zgjedhura
1253 Hamiti Sabri 2778 Litota, poezi te zgjedhura
1254 Hamiti Sabri 2691 Memento per Rugoven
1255 Hamiti Sabri 2779 Memento per Rugoven
1256 Hamiti Sabri 2794 Memento per Rugoven
1257 Hamiti Sabri 2795 Memento per Rugoven
1258 Hamiti Sabri 2796 Memento per Rugoven
1259 Hamiti Sabri 2797 Memento per Rugoven
1260 Hamiti Sabri 2798 Memento per Rugoven
1261 Hamiti Sabri 2800 Memento per Rugoven
1262 Hanku Lutfi 2816 Neper gjurmet e heroit
1263 Hanku Lutfi 3047 Neper gjurmet e heroit
1264 Hanku Lutfi 3048 Neper gjurmet e heroit
1265 Hanku Lutfi 3049 Neper gjurmet e heroit
1266 Hanku Lutfi 3050 Neper gjurmet e heroit
1267 Harxhi Ramiz 2942 Ndenjat e zemres
1268 Harxhi Ramiz 2943 Ndenjat e zemres
1269 Harxhi Ramiz 2944 Ndenjat e zemres
1270 Harxhi Ramiz 3046 Ndjenjat e zemres
1271 Hasani Artan 2914 Striptize ne shpirtin tim
1272 Hasani Artan 2915 Striptize ne shpirtin tim
1273 Hasani Artan 2916 Striptize ne shpirtin tim
1274 Hasani Artan 2917 Striptize ne shpirtin tim
1275 Hasani Artan 2918 Striptize ne shpirtin tim
1276 Hasani Artan 2919 Striptize ne shpirtin tim
1277 Hasani Artan 2920 Striptize ne shpirtin tim
1278 Hasani Artan 2921 Striptize ne shpirtin tim
1279 Hasani Dylber 2885 45 minuta mbi cati
1280 Hasani Rait 6749 Semundjet profesionale
1281 Hasanj Dylber 3041 Ballkoni I katit te katert
1282 Hasanj Dylber 3042 Ballkoni I katit te katert
1283 Hasanj Dylber 3043 Ballkoni I katit te katert
1284 Hasanj Dylber 3044 Ballkoni I katit te katert
1285 Hasanj Dylber 3045 Ballkoni I katit te katert
1286 Hasko Skender 2730 Ne do nuse gjej nje taxi
1287 Hasko Skender 2731 Ne do nuse gjej nje taxi
1288 Hasko Skender 2732 Ne do nuse gjej nje taxi
1289 Hasko Skender 2724 Ne do nuse gjej nje taxi
1290 Hasko Skender 2725 Ne do nuse gjej nje taxi
1291 Hasko Skender 2726 Ne do nuse gjej nje taxi
1292 Hasko Skender 2727 Ne do nuse gjej nje taxi
1293 Hasko Skender 2728 Ne do nuse gjej nje taxi
1294 Hasko Skender 2729 Ne do nuse gjej nje taxi
1295 Hasko Skender 2781 Ne do nuse gjej nje taxi
1296 Hatibi Ervin 2950 Paradite shoh qiellin
1297 Hatibi Ervin 2951 Paradite shoh qiellin
1298 Hatibi Ervin 2809 Pasqyra e lendes
1299 Hatibi Ervin 2810 Pasqyra e lendes
1300 Hatibi Ervin 2811 Pasqyra e lendes
1301 Hatibi Ervin 2812 Pasqyra e lendes
1302 Hatibi Ervin 2813 Pasqyra e lendes
1303 Hatibi Ervin 2814 Pasqyra e lendes
1304 Hatibi Ervin 2815 Pasqyra e lendes
1305 Hatibi Ervin 2908 Pasqyra e lendes
1306 Hatibi Ervin 2909 Pasqyra e lendes
1307 Hatibi Ervin 2910 Pasqyra e lendes
1308 Hatibi Ervin 2911 Pasqyra e lendes
1309 Hatibi Ervin 2912 Pasqyra e lendes
1310 Hatibi Ervin 2913 Pasqyra e lendes
1311 Hatibi Ervin 2945 Pasqyra e lendes
1312 Haxhi Alushi E 2946 Ne boten e bimeve
1313 Haxhiademi E 2698 Abeli
1314 Haxhiademi E 2748 Abeli
1315 Haxhinikolla J 2721 Bardhesi
1316 Haxhinikolla J 2722 Bardhesi
1317 Haxhinikolla J 2723 Bardhesi
1318 Haxhinikolla J 2697 Duel me flaken
1319 Haxhinikolla J 2753 Midis ushtareve
1320 Haxhinikolla J 2922 Midis ushtareve
1321 Haxhinikolla J 2692 Njerez me bluza te bardha
1322 Haxhinikolla J 2693 Njerez me bluza te bardha
1323 Haxhinikolla J 2694 Njerez me bluza te bardha
1324 Haxhinikolla J 2695 Njerez me bluza te bardha
1325 Haxhinikolla J 2696 Njerez me bluza te bardha
1326 Haxhiu Ajet 2817 Shota dhe A. Galica
1327 Haxhiu Ajet 2818 Shota dhe A. Galica
1328 Haxhiu Ajet 2819 Shota dhe A. Galica
1329 Haxhiu Ajet 1510 Shota dhe Azem Galica
1330 Haxhiu Ajet 1511 Shota dhe Azem Galica
1331 Haxhiu Ajet 1512 Shota dhe Azem Galica
1332 Haxhiu Ajet 1513 Shota dhe Azem Galica
1333 Haxhiu Ajet 2940 Shote dhe Azem Galica
1334 Haxhiu Ajet 2941 Shote dhe Azem Galica
1335 Henezat 5682 Henezat e bardha te agut
1336 Hoxha Ilir 6411 Reduktimi I ngurte I mineraleve
1337 Hoxha Ilir 6412 Reduktimi I ngurte I mineraleve
1338 Hoxha Ismail 2902 Nga jeta ne teater, nga teatri ne jete
1339 Hoxha Ismail 2947 Nga jeta ne teater, nga teatri ne jete
1340 Hoxha Ismail 2948 Nga jeta ne teater, nga teatri ne jete
1341 Hoxha Ismail 2949 Nga jeta ne teater, nga teatri ne jete
1342 Hoxha Kudnet 2901 Lajmetari I planeteve
1343 Hushi Ramazan 2896 E shtuna e bukur
1344 Hushi Ramazan 2897 E shtuna e bukur
1345 Hushi Ramazan 2898 E shtuna e bukur
1346 Hushi Ramazan 2899 E shtuna e bukur
1347 Hushi Ramazan 2900 E shtuna e bukur
1348 Ibra Kushtrime 4593 Dhembja e krijimit
1349 Ibra Kushtrime 4854 Dhembja e krijimit
1350 Idrizi Rinush 4595 Migjeni
1351 Idrizi Rinush 4596 Migjeni
1352 Idrizi Rinush 4597 Migjeni
1353 Idrizi Rinush 4598 Migjeni
1354 Idrizi Rinush 4599 Migjeni
1355 Imeraj Armela 4977 Fundi I portreteve
1356 Imeraj Everest 4800 Brendesine e dua
1357 Imeraj Everest 4801 Brendesine e dua
1358 Imeraj Everest 4802 Brendesine e dua
1359 Imeraj Everest 4803 Brendesine e dua
1360 Imeraj Everest 4804 Brendesine e dua
1361 Imeraj Everest 4805 Brendesine e dua
1362 Imeraj Everest 4806 Brendesine e dua
1363 Imeraj Everest 4807 Brendesine e dua
1364 Imeraj Everest 4808 Brendesine e dua
1365 Imeraj Everest 4809 Brendesine e dua
1366 Imeraj Everest 4810 Brendesine e dua
1367 Imeraj Everest 4811 Brendesine e dua
1368 Imeraj Everest 4812 Brendesine e dua
1369 Imeraj Everest 4813 Brendesine e dua
1370 Imeraj Everest 4814 Brendesine e dua
1371 Imeraj Everest 4815 Brendesine e dua
1372 Imeraj Everest 4816 Brendesine e dua
1373 Imeraj Everest 4817 Brendesine e dua
1374 Imeraj Everest 4818 Brendesine e dua
1375 Imeraj Everest 4819 Brendesine e dua
1376 Imeraj Everest 4820 Brendesine e dua
1377 Imeraj Everest 4821 Brendesine e dua
1378 Imeraj Everest 4822 Brendesine e dua
1379 Imeraj Everest 4823 Brendesine e dua
1380 Imeraj Everest 4824 Brendesine e dua
1381 Imeraj Everest 4825 Brendesine e dua
1382 Indriti Rinush 4574 Ndre Mjeda
1383 Indriti Rinush 4575 Ndre Mjeda
1384 Insektet 6404 Insektet dhe njeriu
1385 Insektet 6405 Insektet dhe njeriu
1386 Instituti I studimeve p. 3108 Petro Nini Luarasi
1387 Isaku Agim 4603 Keshtjella dimerore
1388 Isaku Murat 4600 Plaget
1389 Isaku Murat 4601 Plaget
1390 Isaku Murat 4602 Plaget
1391 Islami Faik 4949 Valle mbi humnere
1392 Islami Faik 4950 Njerez neper kthesa
1393 Istrefi Adem 3704 Dritaret e fjales
1394 Istrefi Adem 3705 Dritaret e fjales
1395 Istrefi Adem 3706 Dritaret e fjales
1396 Istrefi Adem 3703 Lemeria
1397 Istrefi Adem 3693 Leshoma hisen e diellit
1398 Istrefi Adem 3694 Leshoma hisen e diellit
1399 Istrefi Adem 3695 Leshoma hisen e diellit
1400 Istrefi Adem 3696 Leshoma hisen e diellit
1401 Istrefi Adem 3697 Leshoma hisen e diellit
1402 Istrefi Adem 3698 Leshoma hisen e diellit
1403 Istrefi Adem 3699 Leshoma hisen e diellit
1404 Istrefi Adem 3700 Leshoma hisen e diellit
1405 Istrefi Adem 3702 Mengjesi I se nesermes
1406 Istrefi Adem 3701 Pushka partizane
1407 Isufaj Pertef 3710 Gjyqi I ndergjegjes
1408 Isufaj Pertef 3707 Shenja e vecante
1409 Isufaj Pertef 3708 Shenja e vecante
1410 Isufaj Pertef 3709 Shenja e vecante
1411 Isufi Pertej 4612 “Perrenjte”
1412 Isufi Pertej 4613 “Perrenjte”
1413 Isufi Pertej 4614 “Perrenjte”
1414 Isufi Pertej 4615 “Perrenjte”
1415 Isufi Pertej 4616 “Perrenjte”
1416 Isufi Pertej 4617 “Perrenjte”
1417 Isufi Pertej 4618 “Perrenjte”
1418 Isufi Pertej 4619 “Perrenjte”
1419 Jacellari Halil 1645 Hapat e tij
1420 Jacellari Halil 1564 Neser eshte e diel
1421 Jakova Kol 3582 Fshati midis ujevarave
1422 Jakova Kole 3091 Fshati midis ujerave
1423 Jakova Kole 3092 Fshati midis ujerave
1424 Jakova Kole 3093 Fshati midis ujerave
1425 Jakova Kole 2973 Fshati midis ujnajave
1426 Jakova Kole 2974 Fshati midis ujnajave
1427 Jakova Kole 2976 Fshati midis ujnajave
1428 Jakova Kole 1634 Garda Krutane
1429 Jakova Kole 1635 Perballe hekurave te kryqezuar
1430 Jakova Kole 1636 Perballe hekurave te kryqezuar
1431 Jakova Kole 1637 Perballe hekurave te kryqezuar
1432 Jakova Kole 1638 Perballe hekurave te kryqezuar
1433 Jakova Kole 1639 Perballe hekurave te kryqezuar
1434 Jakova Kole 1642 Poezia shqipe
1435 Jakova Kole 1643 Poezia shqipe
1436 Jakova Kole 1644 Poezia shqipe
1437 Jakova Kole 2975 Toka jone
1438 Jakova Kole 1544 Vepra letrare
1439 Jakova Kole 1545 Vepra letrare
1440 Jakova Kole 1546 Vepra letrare
1441 Jakova Kole 1547 Vepra letrare
1442 Jakova Kole 1548 Vepra letrare
1443 Jakova Kole 1549 Vepra letrare
1444 Jakova Kole 1550 Vepra letrare
1445 Jakova Kole 1551 Vepra letrare
1446 Jakova Kole 1552 Vepra letrare
1447 Jakova Kole 1553 Vepra letrare
1448 Jakova Kole 1554 Vepra letrare
1449 Jakova Kole 1555 Vepra letrare
1450 Jakova Kole 1556 Vepra letrare
1451 Jakova Kole 1557 Vepra letrare
1452 Jakova Sokol 3583 Nje ngjarje te kroi I nuses
1453 Jakova Sokol 3584 Nje ngjarje te kroi I nuses
1454 Jakova Sokol 3585 Nje ngjarje te kroi I nuses
1455 Jakova Sokol 3586 Nje ngjarje te kroi I nuses
1456 Jakova Sokol 3587 Nje ngjarje te kroi I nuses
1457 Jakova Sokol 1640 Shoqet
1458 Jakova Sokol 1641 Shoqet
1459 Jasa Skender 1650 Brigjeve te Erzenit
1460 Jasa Skender 1646 Brigjeve te Erzenit
1461 Jasa Skender 1647 Brigjeve te Erzenit
1462 Jasa Skender 1648 Brigjeve te Erzenit
1463 Jasa Skender 1649 Brigjeve te Erzenit
1464 Jasa Skender 2956 Toke e papushtueshme
1465 Jasa Skender 2957 Toke e papushtueshme
1466 Jasa Skender 2958 Toke e papushtueshme
1467 Jasa Skender 2959 Toke e papushtueshme
1468 Jasa Skender 2960 Toke e papushtueshme
1469 Jasa Skender 2961 Toke e papushtueshme
1470 Jasa Skender 2962 Toke e papushtueshme
1471 Jasa Skender 2963 Toke e papushtueshme
1472 Jasa Skender 2964 Toke e papushtueshme
1473 Jasa Skender 2965 Toke e papushtueshme
1474 Jeta 6734 Jeta interesante e shpendeve
1475 Jeta 6737 Jeta interesante e shpendeve
1476 Jeta 6738 Jeta interesante e shpendeve
1477 Jorgaci Nasho 2954 Atentatori I perandorit
1478 Jorgaci Nasho 2955 Mergata e qyteteve
1479 Jorganxhi Zhuliana 3581 Nete provimesh
1480 Jorganxhi Zhuliana 3574 Rritje
1481 Jorganxhi Zhuliana 3575 Rritje
1482 Jorganxhi Zhuliana 3576 Rritje
1483 Jorganxhi Zhuliana 3577 Rritje
1484 Jorganxhi Zhuliana 3578 Rritje
1485 Jorgaqi Nasho 3540 Antologji e poezi bashkekohore
1486 Jorgaqi Nasho 3541 Antologji e poezi bashkekohore
1487 Jorgaqi Nasho 3542 Antologji e poezi bashkekohore
1488 Jorgaqi Nasho 3543 Antologji e poezi bashkekohore
1489 Jorgaqi Nasho 3544 Antologji e poezi bashkekohore
1490 Jorgaqi Nasho 3545 Antologji e poezi bashkekohore
1491 Jorgaqi Nasho 3546 Antologji e poezi bashkekohore
1492 Jorgaqi Nasho 3547 Antologji e poezi bashkekohore
1493 Jorgaqi Nasho 3548 Antologji e poezi bashkekohore
1494 Jorgaqi Nasho 3549 Antologji e poezi bashkekohore
1495 Jorgaqi Nasho 3095 Estetika e fjales shqipe
1496 Jorgaqi Nasho 3096 Estetika e fjales shqipe
1497 Jorgaqi Nasho 3097 Estetika e fjales shqipe
1498 Jorgaqi Nasho 3098 Estetika e fjales shqipe
1499 Jorgaqi Nasho 3094 Mergata e qyqeve
1500 Jorgaqi Nasho 3130 Per Fan Nolin e te tjere
1501 Jorgaqi Nasho 3131 Per Fan Nolin e te tjere
1502 Jorgaqi Nasho 3132 Per Fan Nolin e te tjere
1503 Jorgaqi Nasho 3133 Per Fan Nolin e te tjere
1504 Jorgaqi Nasho 3134 Per Fan Nolin e te tjere
1505 Jorgaqi Nasho 3135 Per Fan Nolin e te tjere
1506 Jorgaqi Nasho 3136 Per Fan Nolin e te tjere
1507 Jorgaqi Nasho 3137 Per Fan Nolin e te tjere
1508 Jorgaqi Nasho 3138 Per Fan Nolin e te tjere
1509 Jorgaqi Nasho 3139 Per Fan Nolin e te tjere
1510 Jorgaqi Nasho 3105 Posta e larget
1511 Jorgaqi Nasho 3579 Qemal Stafa
1512 Jorgaqi Nasho 3580 Qemal Stafa
1513 Jorgaqi Nasho 1629 Udhetim me Fan Nolin
1514 Jorgaqi Nasho 1630 Udhetim me Fan Nolin
1515 Jorgaqi Nasho 1631 Udhetim me Fan Nolin
1516 Jorgaqi Nasho 1632 Udhetim me Fan Nolin
1517 Jorgaqi Nasho 1633 Udhetim me Fan Nolin
1518 Jorgaqi Nasho 3588 Udheve te mergimit
1519 Jorgaqi Nasho 3589 Udheve te mergimit
1520 Jorgaqi Nasho 3590 Udheve te mergimit
1521 Jorgaqi Nasho 3591 Udheve te mergimit
1522 Jorgaqi Nasho 3592 Udheve te mergimit
1523 Jorgaqi Nasho 3593 Udheve te mergimit
1524 Jorgo Ermira 2966 Mengjeset e para
1525 Jorgo Jani 2967 Grushti dhe njeshi
1526 Jorgo Jani 2968 Grushti dhe njeshi
1527 Jorgo Jani 2969 Grushti dhe njeshi
1528 Jorgo Jani 2970 Grushti dhe njeshi
1529 Jusufi Resul 2971 Neser histori pa histori
1530 Jusufi Resul 2972 Neser histori pa histori
1531 Jusufi Resul 4848 Neser
1532 Kabashi Emin 4951 Jeronim de Rada
1533 Kabashi Emin 4952 Jeronim de Rada
1534 Kabashi Emin 4953 Jeronim de Rada
1535 Kabashi Emin 4954 Jeronim de Rada
1536 Kacori Thoma 3871 Kandili I De Rades
1537 Kacori Thoma 3872 Kandili I De Rades
1538 Kacori Thoma 3873 Kandili I De Rades
1539 Kacori Thoma 3874 Kandili I De Rades
1540 Kadare Ismail 3433 Ardhja e Migjenit ne letersine shqipe
1541 Kadare Ismail 3255 Autobiografia e popullit ne vargje
1542 Kadare Ismail 3256 Autobiografia e popullit ne vargje
1543 Kadare Ismail 3257 Autobiografia e popullit ne vargje
1544 Kadare Ismail 3258 Autobiografia e popullit ne vargje
1545 Kadare Ismail 3259 Autobiografia e popullit ne vargje
1546 Kadare Ismail 3260 Autobiografia e popullit ne vargje
1547 Kadare Ismail 3261 Autobiografia e popullit ne vargje
1548 Kadare Ismail 3262 Autobiografia e popullit ne vargje
1549 Kadare Ismail 3263 Autobiografia e popullit ne vargje
1550 Kadare Ismail 3272 Autobiografia e popullit ne vargje
1551 Kadare Ismail 1519 Ceshtje te marrezise
1552 Kadare Ismail 1520 Ceshtje te marrezise
1553 Kadare Ismail 1521 Ceshtje te marrezise
1554 Kadare Ismail 1522 Ceshtje te marrezise
1555 Kadare Ismail 3267 Dosja H
1556 Kadare Ismail 3268 Dosja H
1557 Kadare Ismail 3436 Dosja H
1558 Kadare Ismail 3437 Dosja H
1559 Kadare Ismail 3378 Enderr mashtruese
1560 Kadare Ismail 3379 Enderr mashtruese
1561 Kadare Ismail 3380 Enderr mashtruese
1562 Kadare Ismail 3381 Enderr mashtruese
1563 Kadare Ismail 3382 Enderr mashtruese
1564 Kadare Ismail 3383 Enderr mashtruese
1565 Kadare Ismail 3384 Enderr mashtruese
1566 Kadare Ismail 3385 Enderr mashtruese
1567 Kadare Ismail 3386 Enderr mashtruese
1568 Kadare Ismail 3409 Enderr mashtruese
1569 Kadare Ismail 3410 Enderr mashtruese
1570 Kadare Ismail 3240 Eskili, ky humbes I madh
1571 Kadare Ismail 3241 Eskili, ky humbes I madh
1572 Kadare Ismail 3242 Eskili, ky humbes I madh
1573 Kadare Ismail 3243 Eskili, ky humbes I madh
1574 Kadare Ismail 3244 Eskili, ky humbes I madh
1575 Kadare Ismail 3245 Eskili, ky humbes I madh
1576 Kadare Ismail 3246 Eskili, ky humbes I madh
1577 Kadare Ismail 3264 Eskili, ky humbes I madh
1578 Kadare Ismail 3265 Eskili, ky humbes I madh
1579 Kadare Ismail 3266 Eskili, ky humbes I madh
1580 Kadare Ismail 3438 Eskili, ky humbes I madh
1581 Kadare Ismail 3511 Eskili, ky humbes I madh
1582 Kadare Ismail 3416 Gjemojne kontinentet
1583 Kadare Ismail 3417 Gjemojne kontinentet
1584 Kadare Ismail 3435 Keshtjella
1585 Kadare Ismail 3656 Keshtjella
1586 Kadare Ismail 1524 Kohe barbare
1587 Kadare Ismail 1525 Kohe barbare
1588 Kadare Ismail 1526 Kohe barbare
1589 Kadare Ismail 1527 Kohe barbare
1590 Kadare Ismail 1528 Kohe barbare
1591 Kadare Ismail 1529 Kohe barbare
1592 Kadare Ismail 1530 Kohe barbare
1593 Kadare Ismail 3399 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1594 Kadare Ismail 3400 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1595 Kadare Ismail 3401 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1596 Kadare Ismail 3402 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1597 Kadare Ismail 3403 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1598 Kadare Ismail 3404 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1599 Kadare Ismail 3405 Kombi Shqiptar ne prag te mijv III
1600 Kadare Ismail 3430 Koncert ne fund te dimrit
1601 Kadare Ismail 3431 Koncert ne fund te dimrit
1602 Kadare Ismail 3432 Koncert ne fund te dimrit
1603 Kadare Ismail 3273 Kusheriri I engjejve
1604 Kadare Ismail 3274 Kusheriri I engjejve
1605 Kadare Ismail 3275 Kusheriri I engjejve
1606 Kadare Ismail 3276 Kusheriri I engjejve
1607 Kadare Ismail 3406 Kushuriri I engjejve
1608 Kadare Ismail 3407 Kushuriri I engjejve
1609 Kadare Ismail 3408 Kushuriri I engjejve
1610 Kadare Ismail 1523 Lulet e ftohta te marsit
1611 Kadare Ismail 3360 Nentori I nje kryeqyteti
1612 Kadare Ismail 3361 Nentori I nje kryeqyteti
1613 Kadare Ismail 3362 Nentori I nje kryeqyteti
1614 Kadare Ismail 3363 Nentori I nje kryeqyteti
1615 Kadare Ismail 3364 Nentori I nje kryeqyteti
1616 Kadare Ismail 3365 Nentori I nje kryeqyteti
1617 Kadare Ismail 3366 Nentori I nje kryeqyteti
1618 Kadare Ismail 3367 Nentori I nje kryeqyteti
1619 Kadare Ismail 3368 Nentori I nje kryeqyteti
1620 Kadare Ismail 3369 Nentori I nje kryeqyteti
1621 Kadare Ismail 3370 Nentori I nje kryeqyteti
1622 Kadare Ismail 3371 Nentori I nje kryeqyteti
1623 Kadare Ismail 3372 Nentori I nje kryeqyteti
1624 Kadare Ismail 3373 Nentori I nje kryeqyteti
1625 Kadare Ismail 3374 Nentori I nje kryeqyteti
1626 Kadare Ismail 3375 Nentori I nje kryeqyteti
1627 Kadare Ismail 3411 Pa ferme eshte qielli
1628 Kadare Ismail 3412 Pa ferme eshte qielli
1629 Kadare Ismail 3413 Pa ferme eshte qielli
1630 Kadare Ismail 1537 Pasardhesi
1631 Kadare Ismail 1538 Pasardhesi
1632 Kadare Ismail 1539 Pasardhesi
1633 Kadare Ismail 1540 Pasardhesi
1634 Kadare Ismail 1541 Pasardhesi
1635 Kadare Ismail 1542 Pasardhesi
1636 Kadare Ismail 1543 Pasardhesi
1637 Kadare Ismail 3414 Poezi
1638 Kadare Ismail 3415 Poezi
1639 Kadare Ismail 3247 Prilli I thyer
1640 Kadare Ismail 3248 Prilli I thyer
1641 Kadare Ismail 3249 Prilli I thyer
1642 Kadare Ismail 3250 Prilli I thyer
1643 Kadare Ismail 3251 Prilli I thyer
1644 Kadare Ismail 3252 Prilli I thyer
1645 Kadare Ismail 3253 Prilli I thyer
1646 Kadare Ismail 3254 Prilli I thyer
1647 Kadare Ismail 3398 Princesha Argjiro
1648 Kadare Ismail 4049 Qyteti I jugut
1649 Kadare Ismail 3269 S.P.I.R.I.T.U.S.
1650 Kadare Ismail 3270 S.P.I.R.I.T.U.S.
1651 Kadare Ismail 3271 S.P.I.R.I.T.U.S.
1652 Kadare Ismail 3387 S.P.I.R.I.T.U.S.
1653 Kadare Ismail 3388 S.P.I.R.I.T.U.S.
1654 Kadare Ismail 3389 S.P.I.R.I.T.U.S.
1655 Kadare Ismail 3390 S.P.I.R.I.T.U.S.
1656 Kadare Ismail 3391 S.P.I.R.I.T.U.S.
1657 Kadare Ismail 3392 S.P.I.R.I.T.U.S.
1658 Kadare Ismail 3393 S.P.I.R.I.T.U.S.
1659 Kadare Ismail 3394 S.P.I.R.I.T.U.S.
1660 Kadare Ismail 3395 S.P.I.R.I.T.U.S.
1661 Kadare Ismail 3396 S.P.I.R.I.T.U.S.
1662 Kadare Ismail 3397 S.P.I.R.I.T.U.S.
1663 Kadare Ismail 3434 Ura me tri harqe
1664 Kadare Ismail 1531 Vajza e Agamemnonit
1665 Kadare Ismail 1532 Vajza e Agamemnonit
1666 Kadare Ismail 1533 Vajza e Agamemnonit
1667 Kadare Ismail 1534 Vajza e Agamemnonit
1668 Kadare Ismail 1535 Vajza e Agamemnonit
1669 Kadare Ismail 1536 Vajza e Agamemnonit
1670 Kadare Ismail 3280 Vepra
1671 Kadare Ismail 3281 Vepra
1672 Kadare Ismail 3282 Vepra
1673 Kadare Ismail 3283 Vepra
1674 Kadare Ismail 3284 Vepra
1675 Kadare Ismail 3285 Vepra
1676 Kadare Ismail 3286 Vepra
1677 Kadare Ismail 3287 Vepra
1678 Kadare Ismail 3288 Vepra
1679 Kadare Ismail 3289 Vepra
1680 Kadare Ismail 3290 Vepra
1681 Kadare Ismail 3291 Vepra
1682 Kadare Ismail 3292 Vepra
1683 Kadare Ismail 3293 Vepra
1684 Kadare Ismail 3294 Vepra
1685 Kadare Ismail 3295 Vepra
1686 Kadare Ismail 3296 Vepra
1687 Kadare Ismail 3297 Vepra
1688 Kadare Ismail 3298 Vepra
1689 Kadare Ismail 3299 Vepra
1690 Kadare Ismail 3376 Vepra
1691 Kadare Ismail 3377 Vepra
1692 Kadare Ismail 1514 Viti I mbrapshte
1693 Kadare Ismail 1515 Viti I mbrapshte
1694 Kadare Ismail 1516 Viti I mbrapshte
1695 Kadare Ismail 1517 Viti I mbrapshte
1696 Kadare Ismail 1518 Viti I mbrapshte
1697 Kadare Ismail 3277 Viti I mbrapshte
1698 Kadare Ismail 3278 Viti I mbrapshte
1699 Kadare Ismail 3279 Viti I mbrapshte
1700 Kadija Refki 3870 Shekspir…Bajron…Dikens…B.Shou…G.Grin
1701 Kadiu Arian 4142 Nje ndodhi ne det
1702 Kafka Franc 5749 Metamorfoza
1703 Kallamata Mico 4017 Ja dielli
1704 Kallamata Mico 4002 Ne frontin e letersise
1705 Kallamata Mico 3078 Ne hijen e dordoleceve
1706 Kallamata Mico 4012 Satire dhe humor
1707 Kallamata Mico 4013 Satire dhe humor
1708 Kallamata Mico 4014 Satire dhe humor
1709 Kallamata Mico 4015 Satire dhe humor
1710 Kallamata Mico 4016 Satire dhe humor
1711 Kallamata Mico 4003 Shtigjeve te zena
1712 Kallamata Mico 4004 Shtigjeve te zena
1713 Kallamata Mico 4005 Shtigjeve te zena
1714 Kallamata Mico 4006 Shtigjeve te zena
1715 Kallamata Mico 4007 Shtigjeve te zena
1716 Kallamata Mico 4018 Sos per mua a per ti
1717 Kallamata Mico 4019 Sos per mua a per ti
1718 Kallamata Mico 4140 Sos per mua a per ti
1719 Kallmeta Mico 3773 I fundit I oxhakut
1720 Kallmeta Mico 3774 I fundit I oxhakut
1721 Kallmeta Mico 3771 Kodrat pas bregut
1722 Kallmeta Mico 3772 Kodrat pas bregut
1723 Kallmeta Mico 3775 Sos per mua a per ti
1724 Kallmeta Mico 3776 Sos per mua a per ti
1725 Kallmeta Mico 3777 Sos per mua a per ti
1726 Kallmeta Mico 3778 Sos per mua a per ti
1727 Kallmeta Mico 3779 Sos per mua a per ti
1728 Kallmeta Mico 3840 Sos per mua a per ti
1729 Kallmeta Mico 3841 Sos per mua a per ti
1730 Kallulli Adriatik 4141 Nga realiteti te krijimtaria
1731 Kammy Albert 5198 I huaji
1732 Kanini Alfred 3863 Heronj ne flake
1733 Kanini Alfred 3857 Pas mjegulles
1734 Kanini Alfred 3858 Pas mjegulles
1735 Kanini Alfred 3859 Pas mjegulles
1736 Kanini Alfred 3860 Pas mjegulles
1737 Kanini Alfred 3861 Pas mjegulles
1738 Kanini Alfred 3862 Pas mjegulles
1739 Kanini Alfred 4008 Pas mjegulles
1740 Kanini Alfred 4009 Pas mjegulles
1741 Kanini Alfred 4010 Pas mjegulles
1742 Kanini Alfred 4011 Pas mjegulles
1743 Kanini Alfred 3864 Shirat e vjeshtes
1744 Kanini Alfred 3865 Shirat e vjeshtes
1745 Kanini Alfred 3866 Shirat e vjeshtes
1746 Kanini Alfred 3867 Shirat e vjeshtes
1747 Kanini Alfred 3868 Shirat e vjeshtes
1748 Karadaku Shefki 4216 Argonautet
1749 Karadaku Shefki 4215 Nje mije vjet dashuri
1750 Karadaku Shefki 3869 Rruget e para
1751 Karadashi Alban 3762 Leter Zotit
1752 Karadashi Alban 3763 Ne cmendinen e me te mencurve
1753 Karakici Valbona 4020 Himni Kombetar I shqiptareve
1754 Karakici Valbona 4021 Himni Kombetar I shqiptareve
1755 Karakici Valbona 4022 Himni Kombetar I shqiptareve
1756 Karakici Valbona 4023 Himni Kombetar I shqiptareve
1757 Kardaku Shefki 3838 Melodite e Shkumbinit
1758 Kardaku Shefki 3839 Melodite e Shkumbinit
1759 Karralliu Javer 3761 Si e mbyti partia perbindeshin e zi
1760 Kasapi Vangjel 3764 Mehmet Pashe Derralla
1761 Kazo Arif 3765 Flora e Vargjeve
1762 Kazo Arif 3766 Flora e Vargjeve
1763 Kazo Arif 3767 Flora e Vargjeve
1764 Kazo Arif 3768 Flora e Vargjeve
1765 Kazo Arif 3769 Flora e Vargjeve
1766 Keko Teodor 1410 Pretenca
1767 Kellici Rrapo 3532 Flladet e vjeshtes
1768 Kellici Skifter 3770 Nen harqet e zjarrta
1769 Kenga 5671 Kenga popullore e Selim Hasanit
1770 Kenge 5712 Kenge e thjeshte
1771 Kenget 5717 Kenget e rinise
1772 Kito Petro 4074 Emin Matraxhiu
1773 Kito Petro 4075 Emin Matraxhiu
1774 Kito Petro 4076 Emin Matraxhiu
1775 Klosi Ardian 1558 Quo Vadis Shqiperi
1776 Klosi Ardian 1559 Quo Vadis Shqiperi
1777 Klosi Ardian 1560 Quo Vadis Shqiperi
1778 Koba Xh.Sulejman 4028 Hija e atij tjetrit
1779 Koba Xh.Sulejman 4024 Nenshkrimet e turpit
1780 Koba Xh.Sulejman 4025 Nenshkrimet e turpit
1781 Koba Xh.Sulejman 4026 Nenshkrimet e turpit
1782 Koba Xh.Sulejman 4027 Nenshkrimet e turpit
1783 Koci Pandeli 4068 Pasqyra e thyer
1784 Koci Pandeli 4071 Pasqyra e thyer
1785 Koci Pandeli 4072 Pasqyra e thyer
1786 Koci Pandeli 4073 Pasqyra e thyer
1787 Koci Pandeli 4069 Rreze mbi vale
1788 Koci Pandeli 4070 Rreze mbi vale
1789 Koci Vito 4079 Bore ne bjeshke
1790 Koci Vito 4200 Bore ne bjeshke
1791 Koci Vito 4201 Bore ne bjeshke
1792 Koci Vito 3834 Dy shoke per nje rruge
1793 Koci Vito 3835 Dy shoke per nje rruge
1794 Koci Vito 3836 Dy shoke per nje rruge
1795 Koci Vito 4046 Dy shoke per nje rruge
1796 Koci Vito 3826 Qendresa
1797 Koci Vito 3827 Qendresa
1798 Koci Vito 3828 Qendresa
1799 Koci Vito 3829 Qendresa
1800 Koci Vito 3830 Qendresa
1801 Koci Vito 3831 Qendresa
1802 Koci Vito 3854 Qendresa
1803 Koci Vito 3855 Qendresa
1804 Koci Vito 3856 Qendresa
1805 Kodra Klara 4213 Buzeqeshje
1806 Kodra Klara 4214 Buzeqeshje
1807 Kodra Klara 4077 Vepra poetike e Zef Serembes
1808 Kodra Klara 4078 Vepra poetike e Zef Serembes
1809 Kodra Lame 5718 Vepra letrare 1
1810 Kodra Lame 5719 Vepra letrare 1
1811 Kodra Lame 5720 Vepra letrare 1
1812 Kodra Lame 5721 Vepra letrare 1
1813 Kodra Lame 5722 Vepra letrare 1
1814 Kodra Lame 5723 Vepra letrare 1
1815 Kodra Lame 5724 Vepra letrare 2
1816 Kodra Lame 5725 Vepra letrare 2
1817 Kodra Lame 5726 Vepra letrare 2
1818 Kodra Lame 5727 Vepra letrare 2
1819 Kodra Lame 5728 Vepra letrare 2
1820 Kodra Lame 5729 Vepra letrare 2
1821 Kodra Lame 5730 Vepra letrare 3
1822 Kodra Lame 5731 Vepra letrare 3
1823 Kodra Lame 5732 Vepra letrare 3
1824 Kodra Lame 5733 Vepra letrare 3
1825 Kodra Lame 5734 Vepra letrare 3
1826 Kokona Vedat 3960 Endur ne tisin e kohes
1827 Kokona Vedat 3961 Endur ne tisin e kohes
1828 Kokona Vedat 3962 Endur ne tisin e kohes
1829 Kokona Vedat 3963 Endur ne tisin e kohes
1830 Kokona Vedat 3964 Endur ne tisin e kohes
1831 Kolevica Petraq 3837 Lasgushi me ka thene
1832 Kolevica Petraq 4143 Lasgushi me ka thene
1833 Kolevica Petraq 4144 Lasgushi me ka thene
1834 Kolevica Petraq 4145 Lasgushi me ka thene
1835 Kolevica Petraq 4146 Lasgushi me ka thene
1836 Koliqi Ernest 3853 Hane gjaku
1837 Koliqi Ernest 4222 Hane Gjaku
1838 Koliqi Ernest 3972 Tregtar flamujsh
1839 Koliqi Ernest 3973 Tregtar flamujsh
1840 Koliqi Ernest 3974 Tregtar flamujsh
1841 Koliqi Ernest 3975 Tregtar flamujsh
1842 Koliqi Ernest 3995 Vepra 1
1843 Koliqi Ernest 3996 Vepra 1
1844 Koliqi Ernest 3997 Vepra 1
1845 Koliqi Ernest 3994 Vepra 2
1846 Koliqi Ernest 3998 Vepra 2
1847 Koliqi Ernest 4067 Vepra 2
1848 Kollumbi Gaqo 4054 Ditar partizan
1849 Kollumbi Gaqo 4055 Ditar partizan
1850 Kollumbi Gaqo 4056 Ditar partizan
1851 Kollumbi Gaqo 4057 Ditar partizan
1852 Kollumbi Gaqo 4058 Ditar partizan
1853 Kollumbi Gaqo 4059 Ditar partizan
1854 Komani Shpresa 4031 Tregime per heroin Frrok Kacorri
1855 Komani Shpresa 4032 Tregime per heroin Frrok Kacorri
1856 Komani Shpresa 4033 Tregime per heroin Frrok Kacorri
1857 Komani Shpresa 4034 Tregime per heroin Frrok Kacorri
1858 Kombet e bashkuara 5816 E drejta e Vetevendosjes
1859 Kondo Ahmet 3569 Dituria-Drita
1860 Kondo Anastas 4202 Kur mbaron dhe kur vdes burri
1861 Kondo Anastas 4203 Kur mbaron dhe kur vdes burri
1862 Kondo Anastas 4204 Kur mbaron dhe kur vdes burri
1863 Kondo Anastas 4205 Kur mbaron dhe kur vdes burri
1864 Kondo Anastas 4206 Nderez dhe gure
1865 Kondo Anastas 4053 Tregime te zgjedhura
1866 Kondo Anastas 3978 Zbulimi
1867 Kondo Anastas 3979 Zbulimi
1868 Kondo Anastas 3980 Zbulimi
1869 Kondo Anastas 3981 Zbulimi
1870 Konferenca 6060 Konferenca e dyte e studimeve …
1871 Kongoli Fatos 3875 Dragoi I fildishte
1872 Kongoli Fatos 3876 Dragoi I fildishte
1873 Kongoli Fatos 3877 Dragoi I fildishte
1874 Kongoli Fatos 3878 Dragoi I fildishte
1875 Kongoli Fatos 3503 I humburi
1876 Kongoli Fatos 3512 I humburi
1877 Kongoli Fatos 3513 I humburi
1878 Kongoli Fatos 3514 I humburi
1879 Kongoli Fatos 3832 I humburi
1880 Kongoli Gazmend 3965 Autokritike
1881 Kongoli Gazmend 3966 Autokritike
1882 Kongoli Gazmend 3967 Autokritike
1883 Kongoli Gazmend 3968 Autokritike
1884 Kongoli Gazmend 4051 Autokritike
1885 Kongoli Gazmend 3988 Mali
1886 Kongoli Gazmend 3989 Mali
1887 Kongoli Gazmend 4050 Mali
1888 Konica Faik 3794 Ju rrefej greket
1889 Konica Faik 3795 Ju rrefej greket
1890 Konica Faik 3796 Ju rrefej greket
1891 Konica Faik 3797 Ju rrefej greket
1892 Konica Faik 3798 Ju rrefej greket
1893 Konica Faik 3799 Ju rrefej greket
1894 Konica Faik 3800 Ju rrefej greket
1895 Konica Faik 3789 Shqiperia, kopshti shkembor I Europes Juglindore
1896 Konica Faik 3790 Shqiperia, kopshti shkembor I Europes Juglindore
1897 Konica Faik 3791 Shqiperia, kopshti shkembor I Europes Juglindore
1898 Konica Faik 3792 Shqiperia, kopshti shkembor I Europes Juglindore
1899 Konica Faik 3793 Shqiperia, kopshti shkembor I Europes Juglindore
1900 Konica Faik 3801 Studime per Faik Konicen
1901 Konica Faik 3802 Studime per Faik Konicen
1902 Konica Faik 3803 Vepra
1903 Konica Faik 3804 Vepra
1904 Konica Faik 3805 Vepra
1905 Konica Faik 3806 Vepra
1906 Konica Faik 3807 Vepra
1907 Konica Faik 3808 Vepra
1908 Konica Faik 3809 Vepra
1909 Konica Faik 3810 Vepra
1910 Konica Faik 3811 Vepra
1911 Konica Faik 3812 Vepra
1912 Konica Faik 3813 Vepra
1913 Konica Faik 4042 Vepra
1914 Konica Faik 3079 Vepra
1915 Konica Faik 3080 Vepra
1916 Konica Faik 3081 Vepra
1917 Konica Faik 3082 Vepra
1918 Konica Faik 3083 Vepra
1919 Konica Faik 3084 Vepra
1920 Konica Faik 3085 Vepra
1921 Konica Faik 5776 Vepra 2
1922 Koreshi Vath 3502 Balada e kurbinit
1923 Koreshi Vath 3500 Dasma e Sokos
1924 Koreshi Vath 3501 Dasma e Sokos
1925 Korreshi Vath 4061 Nderrimi I qiejve
1926 Korreshi Vath 4062 Requiem per nje grua
1927 Korreshi Vath 4063 Requiem per nje grua
1928 Korreshi Vath 4064 Requiem per nje grua
1929 Korreshi Vath 4065 Requiem per nje grua
1930 Korreshi Vath 4066 Requiem per nje grua
1931 Korreshi Vath 4052 Ulku dhe Uilli
1932 Kosi Entela S. 3909 Pasion dhe krim
1933 Kosta Koco 3879 Krisme midis gurgullimash
1934 Kosta Koco 3880 Krisme midis gurgullimash
1935 Kosta Koco 3652 Shenime permes shiut
1936 Kosta Koco 3653 Shenime permes shiut
1937 Kosta Koco 3654 Shenime permes shiut
1938 Kosta Koco 4936 Une dhe komiti
1939 Kosta Koco 4937 Une dhe komiti
1940 Kosta Koco 4939 Shenime permes shiut
1941 Kosta Koco 4940 Shenime permes shiut
1942 Kosta Koco 4941 Shenime permes shiut
1943 Kote Andon 3986 Per shoket e mi ushtare
1944 Kote Andon 3987 Per shoket e mi ushtare
1945 Krahet 3533 Krahet e shpendit
1946 Kraja Fadil 3982 Kandidatja e fundit
1947 Kraja Fadil 3983 Kandidatja e fundit
1948 Kraja Fadil 3984 Kandidatja e fundit
1949 Kraja Fadil 3985 Kandidatja e fundit
1950 Kraja Musa 3849 Mesuesi ne epoken e partise
1951 Krasniqi Mark 3833 Gjurme e gjurmime
1952 Krasniqi Sulejman 3510 Mic Sokoli
1953 Krasniqi Sulejman 3508 Prijesja e komiteteve
1954 Krasniqi Sulejman 3821 Pushka Top, Bajram Curri
1955 Krasniqi Sulejman 3822 Pushka Top, Bajram Curri
1956 Krasniqi Sulejman 3823 Pushka Top, Bajram Curri
1957 Krasniqi Sulejman 3824 Pushka Top, Bajram Curri
1958 Krasniqi Sulejman 3825 Pushka Top, Bajram Curri
1959 Krasniqi Sulejman 4047 Pushka,top,Bajram Curri
1960 Krasniqi Sulejman 3817 Qielli I perflakur
1961 Krasniqi Sulejman 3818 Qielli I perflakur
1962 Krasniqi Sulejman 3819 Qielli I perflakur
1963 Krasniqi Sulejman 3820 Qielli I perflakur
1964 Krasniqi Sulejman 3509 Tri motra
1965 Krasniqi Sulejman 3657 Tri motra, tri histori
1966 Krasniqi Sulejman 3658 Tri motra, tri histori
1967 Krasniqi Sulejman 4930 Prijesja e komiteve
1968 Krasniqi Sulejman 4931 Tri motra tri histori
1969 Krasniqi Sulejman 4932 Prijesja e komiteve
1970 Krasniqi Sulejman 4938 Micf Sokoli
1971 Krijimtaria letrare 5588 Krijimtaria letrare
1972 Krijimtaria letrare 5589 Krijimtaria letrare
1973 Krijimtaria letrare 5590 Krijimtaria letrare
1974 Krijimtaria letrare 5591 Krijimtaria letrare
1975 Krijimtaria letrare 5592 Krijimtaria letrare
1976 Krijimtaria letrare 5593 Krijimtaria letrare
1977 Krijimtaria letrare 5594 Krijimtaria letrare
1978 Krijimtaria letrare 5595 Krijimtaria letrare
1979 Krijimtaria letrare 5596 Krijimtaria letrare
1980 Krijimtaria letrare 5597 Krijimtaria letrare
1981 Krijimtaria letrare 5598 Krijimtaria letrare
1982 Krijimtaria letrare 5599 Krijimtaria letrare
1983 Krijimtaria letrare 5600 Krijimtaria letrare
1984 Krijimtaria letrare 5601 Krijimtaria letrare
1985 Krijimtaria letrare 5602 Krijimtaria letrare
1986 Krijimtaria letrare 5603 Krijimtaria letrare
1987 Krijimtaria letrare 5604 Krijimtaria letrare
1988 Krijimtaria letrare 5605 Krijimtaria letrare
1989 Krijimtaria letrare 5606 Krijimtaria letrare
1990 Krijimtaria letrare 5607 Krijimtaria letrare
1991 Krijimtaria letrare 5608 Krijimtaria letrare
1992 Krijimtaria letrare 5609 Krijimtaria letrare
1993 Krijimtaria letrare 5610 Krijimtaria letrare
1994 Kristo Alqi 3847 Radioloja
1995 Kristo Alqi 3848 Radioloja
1996 Kristo Alqi 4035 Radioloja
1997 Kristo Alqi 4036 Radioloja
1998 Kristo Alqi 4037 Radioloja
1999 Kristo Alqi 3504 Shkendijat
2000 Kristo Alqi 3505 Shkendijat
2001 Kristo Alqi 3506 Shkendijat
2002 Kristo Alqi 3507 Shkendijat
2003 Kristo Alqi 3850 Stacione te rruges se gjate
2004 Kristo Alqi 3851 Stacione te rruges se gjate
2005 Kristo Alqi 3852 Stacione te rruges se gjate
2006 Kristo Llambro 4208 Kronike per ditet e luftes
2007 Kristo Llambro 4209 Kronike per ditet e luftes
2008 Kristo Llambro 4210 Kronike per ditet e luftes
2009 Kristo Llambro 4211 Kronike per ditet e luftes
2010 Kristo Llambro 4212 Kronike per ditet e luftes
2011 Kristo Stavri 4207 Endrrat e te gjithe brezave
2012 Kristo Stavri 3990 Rruga gjer tek yjet
2013 Kristo Stavri 3991 Rruga gjer tek yjet
2014 Kristo Stavri 3992 Rruga gjer tek yjet
2015 Kristo Stavri 3993 Rruga gjer tek yjet
2016 Kudri Enver 4029 Porta e madhe
2017 Kudri Enver 4030 Porta e madhe
2018 Kule Naum 3969 Dita nuk eshte larg
2019 Kule Naum 3970 Dita nuk eshte larg
2020 Kule Naum 3971 Dita nuk eshte larg
2021 Kule Vangjel 4041 Botimi I vitit 1942
2022 Kulla Ndricim 3842 Antologji e mendimit Shqiptar
2023 Kulla Ndricim 3843 Antologji e mendimit Shqiptar
2024 Kulla Ndricim 5100 Antologji e mendimit shqiptar
2025 Kulla Ndricim 5101 Antologji e mendimit shqiptar
2026 Kurtiqi Gjike 4043 Thengjill I mbuluar
2027 Kurtiqi Gjike 4044 Thengjill I mbuluar
2028 Kurtiqi Gjike 4045 Thengjill I mbuluar
2029 Kurtiqi Gjike 4060 Thengjill I mbuluar
2030 Kushi Enver 4038 Porta e madhe
2031 Kushi Enver 4039 Porta e madhe
2032 Kushi Enver 4040 Porta e madhe
2033 Kuteli Mitrush 3655 Balte nga kjo toke
2034 Kuteli Mitrush 3881 E madhe eshte gjema e mekatit
2035 Kuteli Mitrush 3882 E madhe eshte gjema e mekatit
2036 Kuteli Mitrush 3883 E madhe eshte gjema e mekatit
2037 Kuteli Mitrush 3884 E madhe eshte gjema e mekatit
2038 Kuteli Mitrush 3885 E madhe eshte gjema e mekatit
2039 Kuteli Mitrush 3886 E madhe eshte gjema e mekatit
2040 Kuteli Mitrush 3887 E madhe eshte gjema e mekatit
2041 Kuteli Mitrush 3888 E madhe eshte gjema e mekatit
2042 Kuteli Mitrush 3889 E madhe eshte gjema e mekatit
2043 Kuteli Mitrush 3890 E madhe eshte gjema e mekatit
2044 Kuteli Mitrush 3891 E madhe eshte gjema e mekatit
2045 Kuteli Mitrush 3892 E madhe eshte gjema e mekatit
2046 Kuteli Mitrush 3893 E madhe eshte gjema e mekatit
2047 Kuteli Mitrush 3894 E madhe eshte gjema e mekatit
2048 Kuteli Mitrush 3895 E madhe eshte gjema e mekatit
2049 Kuteli Mitrush 3896 E madhe eshte gjema e mekatit
2050 Kuteli Mitrush 3897 E madhe eshte gjema e mekatit
2051 Kuteli Mitrush 3898 E madhe eshte gjema e mekatit
2052 Kuteli Mitrush 3899 E madhe eshte gjema e mekatit
2053 Kuteli Mitrush 3900 E madhe eshte gjema e mekatit
2054 Kuteli Mitrush 3901 E madhe eshte gjema e mekatit
2055 Kuteli Mitrush 3902 E madhe eshte gjema e mekatit
2056 Kuteli Mitrush 3903 E madhe eshte gjema e mekatit
2057 Kuteli Mitrush 3904 E madhe eshte gjema e mekatit
2058 Kuteli Mitrush 3905 E madhe eshte gjema e mekatit
2059 Kuteli Mitrush 3906 E madhe eshte gjema e mekatit
2060 Kuteli Mitrush 3907 E madhe eshte gjema e mekatit
2061 Kuteli Mitrush 3908 E madhe eshte gjema e mekatit
2062 Kuteli Mitrush 4048 Tregime te zgjedhura
2063 Kuteli Mitrush 3977 Vepra letrare 1
2064 Kuteli Mitrush 3976 Vepra letrare 2
2065 Kuteli Mitrush 3845 Vepra letrare 4
2066 Kuteli Mitrush 3846 Vepra letrare 5
2067 Kuteli Mitrush 3844 Vepra letrate 3
2068 Kuteli Mitrush 4927 Balte nga kjo toke
2069 Kuteli Mitrush 4933 Balte nga kjo toke
2070 Kuteli Mitrush 4935 Balte nga kjo toke
2071 Kycyku Kopi 4934 Dy male kuvendojne
2072 Laco Teodor 3107 Rruga e bardhe
2073 Laco Teodor 3170 Toke e ashper
2074 Laco Teodor 3171 Toke e ashper
2075 Laco Teodor 3172 Toke e ashper
2076 Laco Teodor 3173 Toke e ashper
2077 Laco Teodor 3174 Toke e ashper
2078 Laco Teodor 3175 Toke e ashper
2079 Laco Teodor 3176 Toke e ashper
2080 Laco Teodor 4100 Toke e ashper
2081 Laco Teodor 3086 Tregime te zgjedhura
2082 Laco Teodor 3087 Tregime te zgjedhura
2083 Laco Teodor 3088 Tregime te zgjedhura
2084 Laco Teodor 3089 Tregime te zgjedhura
2085 Laco Teodor 3090 Tregime te zgjedhura
2086 Laco Teodor 4749 Perballimi
2087 Laco Teodor 4750 Perballimi
2088 Laco Teodor 4751 Perballimi
2089 Laco Teodor 4752 Perballimi
2090 Laco Teodor 4760 Lendina e loteve
2091 Laco Teodor 4761 Lendina e loteve
2092 Laco Teodor 4764 Lendina e loteve
2093 Laco Teodor 4914 Lendina e loteve
2094 Laco Teodor 4915 Lendina e loteve
2095 Laco,Teodor 3568 Ajri I ftohte I mesnates
2096 Lako Natasha 4753 Marsi brenda nesh
2097 Lako Natasha 4754 Marsi brenda nesh
2098 Lako Natasha 4755 Marsi brenda nesh
2099 Lako Natasha 4756 Marsi brenda nesh
2100 Lako Natasha 4757 Marsi brenda nesh
2101 Lali Piro 4742 I dhjeti nga tanet
2102 Lali Piro 4743 I dhjeti nga tanet
2103 Lali Piro 4744 I dhjeti nga tanet
2104 Lali Piro 4745 I dhjeti nga tanet
2105 Lali Piro 4746 I dhjeti nga tanet
2106 Lali Piro 4747 I dhjeti nga tanet
2107 Laloci Cerciz 5110 Adoleshentet
2108 Laloci Cerciz 5111 Adoleshentet
2109 Laloci Cerciz 5112 Adoleshentet
2110 Laloci Cerciz 5113 Adoleshentet
2111 Lami Adriatike 1421 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2112 Lami Adriatike 1422 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2113 Lami Adriatike 1423 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2114 Lami Adriatike 1424 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2115 Lami Adriatike 1425 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2116 Lami Adriatike 1426 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2117 Lami Adriatike 1427 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2118 Lami Adriatike 1428 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2119 Lami Adriatike 1429 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2120 Lami Adriatike 1430 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2121 Lami Adriatike 1431 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2122 Lami Adriatike 1432 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2123 Lami Adriatike 1433 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2124 Lami Adriatike 1434 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2125 Lami Adriatike 1435 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2126 Lami Adriatike 1436 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2127 Lami Adriatike 1437 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2128 Lami Adriatike 1438 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2129 Lami Adriatike 1439 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2130 Lami Adriatike 1440 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2131 Lami Adriatike 1441 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2132 Lami Adriatike 1442 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2133 Lami Adriatike 1443 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2134 Lami Adriatike 1444 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2135 Lami Adriatike 1445 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2136 Lami Adriatike 1446 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2137 Lami Adriatike 1447 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2138 Lami Adriatike 1448 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2139 Lami Adriatike 1449 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2140 Lami Adriatike 1450 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2141 Lami Adriatike 1451 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2142 Lami Adriatike 1452 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2143 Lami Adriatike 1453 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2144 Lami Adriatike 1454 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2145 Lami Adriatike 1455 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2146 Lami Adriatike 1456 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2147 Lami Adriatike 1457 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2148 Lami Adriatike 1458 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2149 Lami Adriatike 1459 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2150 Lami Adriatike 1460 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2151 Lami Adriatike 1461 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2152 Lami Adriatike 1462 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2153 Lami Adriatike 1463 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2154 Lami Adriatike 1464 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2155 Lami Adriatike 1465 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2156 Lami Adriatike 1466 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2157 Lami Adriatike 1467 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2158 Lami Adriatike 1468 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2159 Lami Adriatike 1469 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2160 Lami Adriatike 1470 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2161 Lami Adriatike 1471 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2162 Lami Adriatike 1472 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2163 Lami Adriatike 1473 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2164 Lami Adriatike 1474 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2165 Lami Adriatike 1475 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2166 Lami Adriatike 1476 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2167 Lami Adriatike 1477 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2168 Lami Adriatike 1478 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2169 Lami Adriatike 1479 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2170 Lami Adriatike 1480 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2171 Lami Adriatike 1481 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2172 Lami Adriatike 1482 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2173 Lami Adriatike 1483 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2174 Lami Adriatike 1484 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2175 Lami Adriatike 1485 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2176 Lami Adriatike 1486 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2177 Lami Adriatike 1487 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2178 Lami Adriatike 1488 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2179 Lami Adriatike 1489 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2180 Lami Adriatike 1490 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2181 Lami Adriatike 1491 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2182 Lami Adriatike 1492 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2183 Lami Adriatike 1493 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2184 Lami Adriatike 1494 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2185 Lami Adriatike 1495 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2186 Lami Adriatike 1496 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2187 Lami Adriatike 1497 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2188 Lami Adriatike 1498 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2189 Lami Adriatike 1499 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2190 Lami Adriatike 1500 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2191 Lami Adriatike 1501 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2192 Lami Adriatike 1502 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2193 Lami Adriatike 1503 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2194 Lami Adriatike 1504 Krilla t’ kuqe dhe buma t’ huaj
2195 Lasku Rakib 4759 Ditari I alpeve
2196 Laza Halil 2979 Mbas shtrengates
2197 Laze Halil 2977 Vajza e ishullit
2198 Leka Arian 3106 Ky vend I qete ku sndodh asgje
2199 Leka Lavdie 2978 Djemte e rrugices me kalldrem
2200 Leka Lavdie 2980 Djemte e rrugices me kalldrem
2201 Leka Lavdie 2981 Djemte e rrugices me kalldrem
2202 Leka Lavdie 2982 Djemte e rrugices me kalldrem
2203 Leka Lavdie 2983 Djemte e rrugices me kalldrem
2204 Leli Kostandin 2989 Veshtim nga malet
2205 Leli Kostandin 2990 Veshtim nga malet
2206 Leli Kostandin 2991 Veshtim nga malet
2207 Leli Kostandin 2992 Veshtim nga malet
2208 Leli Kostandin 2993 Veshtim nga malet
2209 Leli Kostandin 5114 Zogjte e shkembinjeve
2210 Leli Kostandin 5115 Trima te vendosur
2211 Lera Nasi 4500 Bora e fundit
2212 Lera Nasi 4501 Bora e fundit
2213 Lera Nasi 4502 Dite nga ky shekull
2214 Lera Nasi 4503 Dite nga ky shekull
2215 Lera Nasi 2984 Nisemi djema
2216 Lera Nasi 2985 Nisemi djema
2217 Lera Nasi 2986 Nisemi djema
2218 Lera Nasi 2987 Nisemi djema
2219 Lera Nasi 4635 Nisemi djema!
2220 Lera Nasi 4636 Nisemi djema!
2221 Lera Nasi 5102 Balada e vetvetes
2222 Lera Nasi 5103 Balada e vetvetes
2223 Lera Nasi 5104 Balada e vetvetes
2224 Lera Nasi 5105 Balada e vetvetes
2225 Lera Nasi 5106 Gjaku I prillit
2226 Lera Nasi 5107 Gjaku I prillit
2227 Lera Nasi 5108 Gjaku I prillit
2228 Lera Nasi 5313 Nisemi djema
2229 Lera Nasi 5314 Nisemi djema
2230 Lera Nasi 5315 Nisemi djema
2231 Lera Nasi 5316 Ulerima e heshtur
2232 Lera Nasi 5317 Ulerima e heshtur
2233 Lera Nasi 5318 Ulerima e heshtur
2234 Lera Nasi 5319 Ulerima e heshtur
2235 Lera Nasi 5320 Ulerima e heshtur
2236 Lera Nasi 5321 Ulerima e heshtur
2237 Lera Nasi 5322 Ulerima e heshtur
2238 Lera Nasi 5323 Ulerima e heshtur
2239 Letersi 5795 Letersia e sotme shqipe
2240 Letersia si e tille 5582 Letersia si e tille
2241 Letersia si e tille 5583 Letersia si e tille
2242 Letersia si e tille 5584 Letersia si e tille
2243 Letersia si e tille 5585 Letersia si e tille
2244 Letersia si e tille 5586 Letersia si e tille
2245 Letersia si e tille 5587 Letersia si e tille
2246 Letra 6019 Letra e deshmoreve
2247 Letra 6020 Letra e deshmoreve
2248 Letra 6025 Letra e deshmoreve
2249 Letra 6418 Letra e deshmoreve
2250 Lika Ramiz 2988 Tajfune ne brigjet tona
2251 Lika Ramiz 4525 Traseja
2252 Lika Ramiz 4526 Traseja
2253 Lika Ramiz 4527 Traseja
2254 Lika Ramiz 4528 Traseja
2255 Lika Ramiz 4529 Traseja
2256 Lika Ramiz 4740 Traseja
2257 Lika Ramiz 4741 Traseja
2258 Lika Ramiz 4758 Taifun ne brigjet tona
2259 Lika Ramiz 5109 Taifun ne brigjet tona
2260 Lirika 5748 Lirika popullore 3
2261 Lirika 5814 Lirika popullore
2262 Lleshanaku Luljeta 5392 Palca e verdhe
2263 Lleshi Eljona 4559 Rastesi castesh
2264 Loku Pashk 5581 Une dhe ushtari I Pabese
2265 Lolaci Cerciz 4748 Adoleshentet
2266 London Bardhyl 4112 Shenjtor dhe djall
2267 London Bardhyl 4113 Shenjtor dhe djall
2268 London Bardhyl 4114 Shenjtor dhe djall
2269 London Bardhyl 4115 Shenjtor dhe djall
2270 London Bardhyl 4116 Shenjtor dhe djall
2271 Loti Kleo 3177 Heronjte e Topanase
2272 Loti Kleo 3178 Heronjte e Topanase
2273 Loti Kleo 3179 Heronjte e Topanase
2274 Luarasi Petro 7093 Petro Nini Luarasi
2275 Luarasi Petro 7094 Petro Nini Luarasi
2276 Luarasi Petro 7095 Petro Nini Luarasi
2277 Luarasi Petro 7096 Petro Nini Luarasi
2278 Luarasi Petro 7097 Petro Nini Luarasi
2279 Luarasi Petro 7098 Petro Nini Luarasi
2280 Luarasi Petro 7099 Petro Nini Luarasi
2281 Luarasi Petro 7100 Petro Nini Luarasi
2282 Luarasi Petro 7101 Petro Nini Luarasi
2283 Luarasi Petro 7102 Petro Nini Luarasi
2284 Luarasi Petro 7103 Petro Nini Luarasi
2285 Luarasi Petro 7104 Petro Nini Luarasi
2286 Luarasi Petro 7105 Petro Nini Luarasi
2287 Luarasi Petro 7106 Petro Nini Luarasi
2288 Luarasi Petro 7107 Petro Nini Luarasi
2289 Luarasi Petro 7108 Petro Nini Luarasi
2290 Luarasi Petro 5900 Mesonjesi im I shqipes
2291 Luarasi Petro.N 4637 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2292 Luarasi Petro.N 4638 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2293 Luarasi Petro.N 4639 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2294 Luarasi Petro.N 4640 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2295 Luarasi Petro.N 4641 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2296 Luarasi Petro.N 4642 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2297 Luarasi Petro.N 4643 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2298 Luarasi Petro.N 4644 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2299 Luarasi Petro.N 4645 Mallkimi I shkronjave shqipe dhe cperfolja e shqiptareve
2300 Lufta 6018 Lufta te deshmoreve te luftes NCL …
2301 Lufta 6059 Lufta shqiptaro-turke ne shek. XV
2302 Lulja 6832 Lulja e Bjeshkeve
2303 Lulja 6835 Lulja e Bjeshkeve
2304 Lushaj Natasha 5493 Komenti midis artit dhe shkences
2305 Lushaj Natasha 5494 Komenti midis artit dhe shkences
2306 Luzaj Dalan 4106 Diej te larget
2307 Luzaj Dalan 4107 Diej te larget
2308 Luzaj Dalan 4108 Diej te larget
2309 Luzaj Dalan 4109 Diej te larget
2310 Luzaj Dalan 4110 Diej te larget
2311 Luzaj Dalan 4111 Diej te larget
2312 Luzaj Dalan 4097 Jeta me gjeti vetem
2313 Luzaj Dalan 4099 Jeta me gjeti vetem
2314 Luzaj Isuf 4101 Ekzistenca dhe bashesia
2315 Luzaj Isuf 4102 Ekzistenca dhe bashesia
2316 Luzaj Isuf 4103 Ekzistenca dhe bashesia
2317 Luzaj Isuf 4104 Ekzistenca dhe bashesia
2318 Luzaj Isuf 4105 Ekzistenca dhe bashesia
2319 Madhi Stavri 4424 Pranvera e tokes
2320 Madhi Stavri 4425 Pranvera e tokes
2321 Madhi Stavri 4426 Pranvera e tokes
2322 Madhi Stavri 4427 Pranvera e tokes
2323 Madhi Stavri 4428 Pranvera e tokes
2324 Mahili Gazmend 4423 Kronike virgjerie
2325 Majoti M. Neco 3238 Zemra kerkon miqesine
2326 Majoti M. Neco 3239 Zemra kerkon miqesine
2327 Malaj Hamza 2678 Drite ne poligon
2328 Malaj Hamza 2759 Drite ne poligon
2329 Malo Fotaq 2676 Kur vjen shtatori
2330 Malo Fotaq 4840 Kur vjen shtatori
2331 Malo Hektor 4841 Romen kalibri
2332 Maloki Krist 3616 Oriental apo akcidental
2333 Maloki Krist 3617 Oriental apo akcidental
2334 Maloki Krist 3618 Oriental apo akcidental
2335 Maloki Krist 3619 Oriental apo akcidental
2336 Maloki Krist 3620 Oriental apo akcidental
2337 Mamaqi Kozeta 4432 Ore tregime
2338 Mancaku Irma 4164 Pikon lot qielli im
2339 Mancaku Irma 4169 Pikon lot qielli im
2340 Mancaku Irma 4159 Tingujt e buzeve
2341 Mancaku Irma 4160 Tingujt e buzeve
2342 Mancaku Irma 4161 Tingujt e buzeve
2343 Mancaku Irma 4429 Tingujt e buzeve
2344 Mandili Temo 5579 C’ndodh ne natyre?
2345 Mani Gaqo 3145 Fshati ne lufte
2346 Mani Gaqo 3146 Fshati ne lufte
2347 Mani Gaqo 3147 Fshati ne lufte
2348 Mani Gaqo 3148 Fshati ne lufte
2349 Mani Gaqo 3149 Fshati ne lufte
2350 Mani Gaqo 5547 Para stuhise
2351 Mani Gaqo 5548 Para stuhise
2352 Mani Gaqo 5549 Para stuhise
2353 Mani Gaqo 5550 Para stuhise
2354 Manushi Besnik 3232 Vjeshte
2355 Manushi Regina 3219 Pak jete mbi varg
2356 Manushi Regina 3220 Pak jete mbi varg
2357 Manushi Regina 3221 Pak jete mbi varg
2358 Manushi Regina 3222 Pak jete mbi varg
2359 Manushi Regina 3223 Pak jete mbi varg
2360 Manushi Regina 3224 Pak jete mbi varg
2361 Manushi Regina 3225 Pak jete mbi varg
2362 Manushi Regina 3226 Pak jete mbi varg
2363 Mara Andon 4560 Ka qene dikur
2364 Margjeka Jaho 4445 Griva
2365 Margjeka Jaho 4446 Letra nga planeti I bores
2366 Markaj Mirosh 4407 Besa e madhe
2367 Markaj Mirosh 4408 Besa e madhe
2368 Marko Petro 4124 Ana ne mal
2369 Marko Petro 4440 Ultimatum
2370 Marko Petro 4441 Ultimatum
2371 Marko Petro 4442 Ultimatum
2372 Marko Petro 4409 Urata, dija dhe perendia
2373 Marko Petro 4769 Ku shkon o kalores I vdekur?
2374 Marko Petro 4773 Nata e ustkes
2375 Marko Petro 5901 Probleme te karakterit kombetar
2376 Marko Petro 5902 Nentori 12
2377 Marku Pone 5161 Kur buzeqeshin shoket
2378 Martini Xhafer 4561 Kur bie shi
2379 Martini Xhafer 4562 Kur bie shi
2380 Martini Xhafer 4563 Kur bie shi
2381 Mata Ruzhdi 4118 Josif Bageri
2382 Mata Ruzhdi 4119 Josif Bageri
2383 Mato Sulejman 4775 Fjalet
2384 Mato Sulejman 4776 Fjalet
2385 Mato Tomi 4564 Lulishte per gjysherit
2386 Mato Tomi 4565 Lulishte per gjysherit
2387 Mato Tomi 4566 Lulishte per gjysherit
2388 Mato Tomi 4567 Lulishte per gjysherit
2389 Mato Tomi 4568 Lulishte per gjysherit
2390 Mato Tomi 4569 Lulishte per gjysherit
2391 Mato Tomi 4191 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2392 Mato Tomi 4192 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2393 Mato Tomi 4193 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2394 Mato Tomi 4194 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2395 Mato Tomi 4195 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2396 Mato Tomi 4196 Te vertetat e pathena per Lasgushin
2397 Mato Tomi 3740 Te vertetat te pathena per Lasgushin
2398 Mato Tomi 3741 Te vertetat te pathena per Lasgushin
2399 Mato Tomi 3742 Te vertetat te pathena per Lasgushin
2400 Mato Tomi 3743 Te vertetat te pathena per Lasgushin
2401 Mato Tomi 3744 Te vertetat te pathena per Lasgushin
2402 Mato Vullnet 4770 Tinguj malesh
2403 Mato Vullnet 4774 Tinguj malesh
2404 Mato Xhelo 4117 Ata u kaliten ne beteja
2405 Matuka Xhaferr 4122 Bateria e kepit te larget
2406 Matuka Xhaferr 4123 Bateria e kepit te larget
2407 Matuka Xhaferr 4121 Takim ne lufte
2408 Matuka Xhaferr 4120 Vidohove 2 gusht 1949
2409 Matuka Xhaferr 4765 Bateria e kepit te larget
2410 Matuka Xhaferr 4766 Bateria e kepit te larget
2411 Matuka Xhaferr 4767 Bateria e kepit te larget
2412 Matuka Xhaferr 4768 Bateria e kepit te larget
2413 Mazi Eduatd 4158 Salvadori
2414 Mbreti 5811 Mrbreti I uritheve rrezohet nga froni
2415 Me pushke 6022 Me pushke dhe pene per liri e …
2416 Me pushke 6023 Me pushke dhe pene per liri e …
2417 Me pushke 6024 Me pushke dhe pene per liri e …
2418 Meca Hamdi 4419 Lule shqiponjat krutane
2419 Mehmeti Din 4152 Antologji personale
2420 Mehmeti Din 4153 Antologji personale
2421 Mehmeti Din 4154 Antologji personale
2422 Mehmeti Din 4155 Antologji personale
2423 Mehmeti Din 4156 Antologji personale
2424 Mehmeti Din 4157 Antologji personale
2425 Mehmeti Din 4147 Klithme eshte emri im
2426 Mehmeti Din 4148 Klithme eshte emri im
2427 Mehmeti Din 4149 Klithme eshte emri im
2428 Mehmeti Din 4150 Klithme eshte emri im
2429 Mehmeti Din 4151 Klithme eshte emri im
2430 Mehmeti Din 4165 Poezi
2431 Mehmeti Din 4166 Poezi
2432 Mehmeti Din 4167 Poezi
2433 Mehmeti Din 4433 Poezi
2434 Mehmeti Din 4777 Antologji
2435 Mehmeti Kim 5781 Shtepia ne fund te fshatit
2436 Mehmeti Kim 5782 Shtepia ne fund te fshatit
2437 Mehmeti Kim 5783 Shtepia ne fund te fshatit
2438 Mehmeti Kim 5784 Shtepia ne fund te fshatit
2439 Mehmeti Kim 5785 Shtepia ne fund te fshatit
2440 Memia Myftar 3153 Driten mbi gjurme
2441 Memia Myftar 3154 Driten mbi gjurme
2442 Memia Myftar 3155 Driten mbi gjurme
2443 Mendimtare 5739 Mendimtare per edukimin
2444 Mendimtare 5740 Mendimtare per edukimin
2445 Mendimtare 5741 Mendimtare per edukimin
2446 Mendimtare 5742 Mendimtare per edukimin
2447 Mendimtare 5743 Mendimtare per edukimin
2448 Menzelxhiu Skender 4162 Neper faqet e nje ditari
2449 Menzelxhiu Skender 4163 Neper faqet e nje ditari
2450 Menzelxhiu Skender 2679 Neper faqet e nje litari
2451 Menzelxhiu Skender 2680 Neper faqet e nje litari
2452 Menzelxhiu Skender 4410 Neper faqet e nje ditari
2453 Menzelxhiu Skender 4418 Neper faqet e nje ditari
2454 Merja Dine 4134 Udhetim ne mikrobote
2455 Merja Dine 4135 Udhetim ne mikrobote
2456 Merja Dine 4136 Udhetim ne mikrobote
2457 Merja Dine 4137 Udhetim ne mikrobote
2458 Merja Dine 4138 Udhetim ne mikrobote
2459 Merja Dine 4139 Udhetim ne mikrobote
2460 Merkaj Baxhul 3150 Personalitete te artiti shqiptar
2461 Merxhani Branko 4411 Vepra
2462 Merxhani Branko 4412 Vepra
2463 Merxhani Branko 4413 Vepra
2464 Merxhani Branko 4414 Vepra
2465 Merxhani Branko 4415 Vepra
2466 Mici Aristotel 4421 Gjoli I rosave
2467 Mici Aristotel 4422 Gjoli I rosave
2468 Mici Aristotel 4420 Midis gjelberimesh
2469 Mici Aristotel 4838 Midis gjelberimesh
2470 Mici Aristotel 4839 Midis gjelberimesh
2471 Mici Aristotel 5787 Drizana
2472 Mici Aristotel 5788 Drizana
2473 Mici Aristotel 5790 Drizana
2474 Micinoti Guri 4131 Gjilpera
2475 Micinoti Guri 4132 Gjilpera
2476 Micinoti Guri 4133 Gjilpera
2477 Micinoti Guri 5190 Brigata e shtate
2478 Micinoti Guri 5191 Brigata e shtate
2479 Micinoti Guri 5192 Nente balle
2480 Migjeni 759 Poezi
2481 Migjeni 4576 Poezia shqipe
2482 Migjeni 3731 Te birte e shek te ri
2483 Migjeni 760 Tregime te zgjedhura
2484 Migjeni 5132 Poezi
2485 Migjeni 5187 Te birte e shekullit te ri
2486 Migjeni 5188 Te birte e shekullit te ri
2487 Migjeni 5189 Te birte e shekullit te ri
2488 Migjeni 5755 Poezia shqipe
2489 Mikoli Thimio 4837 Ne ato dite stuhie
2490 Milloshi Sami 5142 Dafine e dites
2491 Milloshi Sami 5153 Dafine e dites
2492 Milo Jorxhi 4847 Rritja e agrumeve ne apartamente
2493 Milo Paskal 5130 Shqiperia dhe Jugosllavia ’18-’27
2494 Milo Paskal 5131 Bashkimi Europian
2495 Miloti Tonin 2677 Poezia shqipe
2496 Miloti Tonin 4168 Poezia shqipe
2497 Miloti Tonin 4430 Poezia shqipe
2498 Miloti Tonin 4778 Poezia shqipe
2499 Miloti Tonin 4836 Poezia shqipe
2500 Minarolli Hamza 5143 Me gjuhen e pushkes
2501 Minarolli Hamza 5144 Me gjuhen e pushkes
2502 Minarolli Hamza 5145 Me gjuhen e pushkes
2503 Minarolli Hamza 5146 Shenomeni dhe mua
2504 Minarolli Hamza 5147 Shenomeni dhe mua
2505 Minarolli Hamza 5148 Shenomeni dhe mua
2506 Minarolli Hamza 5149 Shenomeni dhe mua
2507 Minarolli Hamza 5150 Shenomeni dhe mua
2508 Minarolli Hamza 5151 Shenomeni dhe mua
2509 Minarolli Hamza 5186 Me gjuhen e pushkes
2510 Minarolli Hamza 5789 Ne gjuhen e pushkes
2511 Minxhozi Bardhyl 4128 Hetimet e cuditshme rreth ceshtjes Kenedi
2512 Minxhozi Bardhyl 4129 Hetimet e cuditshme rreth ceshtjes Kenedi
2513 Minxhozi Bardhyl 4130 Hetimet e cuditshme rreth ceshtjes Kenedi
2514 Minxhozi Ymer 5133 Interviste me djallin
2515 Minxhozi Ymer 5134 Interviste me djallin
2516 Minxhozi Ymer 5135 Interviste me djallin
2517 Minxhozi Ymer 5136 Interviste me djallin
2518 Minxhozi Ymer 5137 Interviste me djallin
2519 Minxhozi Ymer 5138 Interviste me djallin
2520 Minxhozi Ymer 5139 Interviste me djallin
2521 Minxhozi Ymer 5140 Interviste me djallin
2522 Minxhozi Ymer 5141 Interviste me djallin
2523 Minxhozi Ymer 5152 Interviste me djallin
2524 Misho Pirro 4127 Per mallin e tokes
2525 Mitrojorgji Pili 4772 Hekurudha e pare
2526 Mitrushi Nikolla 4125 Sekreti I ngjyrave
2527 Mitrushi Nikolla 4126 Sekreti I ngjyrave
2528 Mjeda Ndre 3151 Poezi
2529 Mjeda Ndre 3152 Poezi
2530 Mjeda Ndre 1561 Poezi te zgjedhura
2531 Mjeda Ndre 1562 Vepra letrare
2532 Mjeda Ndre 1563 Vepra letrare
2533 Mjeda Ndre 5542 Juvenilja dhe vjersha te tjera
2534 Mjeda Ndre 5543 Juvenilja dhe vjersha te tjera
2535 Mjeda Ndre 5544 Juvenilja dhe vjersha te tjera
2536 Mjeda Ndre 5545 Juvenilja dhe vjersha te tjera
2537 Mjeda Ndre 5546 Andra e jetes
2538 Mjeda Ndre 5714 Juvenilja
2539 Mjeda Ndre 5779 Juvenilja
2540 Mjeda Ndre 5780 Juvenilja
2541 Mjeda Ndre 5786 Juvenilja
2542 Moisiu Vangjel 1565 Aleksander Moisiu
2543 Morava Zyhdi 1566 Per ate qe iku
2544 Motova Myslim 1505 Toleranca Burimi haps ekumenike..
2545 Motova Myslim 1506 Toleranca Burimi haps ekumenike..
2546 Motova Myslim 1507 Toleranca Burimi haps ekumenike..
2547 Motova Myslim 1508 Toleranca Burimi haps ekumenike..
2548 Motova Myslim 1509 Toleranca Burimi haps ekumenike..
2549 Mozi Eduard 4437 Salvadori
2550 Mozi Eduard 4438 Salvadori
2551 Mozi Eduard 4439 Salvadori
2552 Muco Betim 2669 Ekspres
2553 Muco Betim 4459 Ne udhen time
2554 Muco Betim 4460 Ne udhen time
2555 Muco Betim 4461 Ne udhen time
2556 Muco Betim 4462 Ne udhen time
2557 Muco Betim 4923 Mall per njerez
2558 Muco Betim 4924 Mall per njerez
2559 Muco Betim 4925 Mall per njerez
2560 Muco Betim 4926 Mall per njerez
2561 Muco Betim 5117 Skica e tregime ekspres
2562 Muco Betim 5118 Skica e tregime ekspres
2563 Muco Betim 5119 Skica e tregime ekspres
2564 Muco Betim 5120 Skica e tregime ekspres
2565 Muco Betim 5193 Tempujt t Mosharrimit
2566 Muco Betim 5194 Tempujt t Mosharrimit
2567 Muco Betim 5195 Tempujt t Mosharrimit
2568 Muco Betim 5196 Tempujt t Mosharrimit
2569 Muco Betim 5197 Tempujt t Mosharrimit
2570 Mudi Remond 3730 Jeta pas jetes
2571 Muho Meto 3737 Dritar I zemres time
2572 Muho Meto 3738 Dritar I zemres time
2573 Muho Meto 3732 Ne ato netet e beharit
2574 Muho Meto 3733 Ne ato netet e beharit
2575 Muho Meto 3734 Ne ato netet e beharit
2576 Muho Meto 3735 Ne ato netet e beharit
2577 Muho Meto 3736 Ne ato netet e beharit
2578 Muja Hajredin 3729 Nese me kerkon
2579 Mulaj Avni 3728 Oret e mia
2580 Mulaj Avni 3726 Sirena te qytetit tim
2581 Mulaj Avni 3727 Sirena te qytetit tim
2582 Musaraj Shefqet 4522 Drite
2583 Musaraj Shefqet 4523 Drite
2584 Musaraj Shefqet 4524 Drite
2585 Musaraj Shefqet 4399 Para agimit
2586 Musaraj Shefqet 4400 Para agimit
2587 Musaraj Shefqet 4401 Para agimit
2588 Musaraj Shefqet 4402 Para agimit
2589 Musaraj Shefqet 4403 Para agimit
2590 Musaraj Shefqet 4404 Para agimit
2591 Musaraj Shefqet 4405 Para agimit
2592 Musaraj Shefqet 4406 Para agimit
2593 Musaraj Shefqet 4517 Poezia shqipe
2594 Musaraj Shefqet 4518 Poezia shqipe
2595 Musaraj Shefqet 4519 Poezia shqipe
2596 Musaraj Shefqet 4520 Poezia shqipe
2597 Musaraj Shefqet 4521 Poezia shqipe
2598 Musaraj Shevqet 4571 Epopeja e ballit kombetar
2599 Musaraj Shevqet 4572 Epopeja e ballit kombetar
2600 Musaraj Shevqet 4573 Novela
2601 Musaraj Shevqet 3739 Para agimit
2602 Mustafai Besnik 3227 Vere pa kthim
2603 Mustafai Besnik 3228 Vere pa kthim
2604 Mustafai Besnik 3229 Vere pa kthim
2605 Mustafai Besnik 3230 Vere pa kthim
2606 Mustafai Besnik 3231 Vere pa kthim
2607 Mustafaj Besnik 4629 Daullja prej letre
2608 Mustafaj Besnik 4630 Daullja prej letre
2609 Mustafaj Besnik 4631 Daullja prej letre
2610 Mustafaj Besnik 4632 Daullja prej letre
2611 Mustafaj Besnik 4633 Daullja prej letre
2612 Mustafaj Besnik 4634 Daullja prej letre
2613 Mustafaj Besnik 4623 Vlera pa kthim
2614 Mustafaj Besnik 4624 Vlera pa kthim
2615 Mustafaj Besnik 4625 Vlera pa kthim
2616 Mustafaj Besnik 4626 Vlera pa kthim
2617 Mustafaj Besnik 4627 Vlera pa kthim
2618 Mustafaj Besnik 4628 Vlera pa kthim
2619 Mustafaj Besnik 4916 Legjenda e lindjes time
2620 Mustafaj Besnik 4917 Legjenda e lindjes time
2621 Mustafaj Besnik 4918 Legjenda e lindjes time
2622 Mustafaj Besnik 4919 Legjenda e lindjes time
2623 Mustafaj Besnik 5002 Legjenda e lindjes sime
2624 Mustafaj Besnik 5003 Legjenda e lindjes sime
2625 Mustafaj Besnik 5004 Legjenda e lindjes sime
2626 Mustafaj Besnik 5005 Legjenda e lindjes sime
2627 Mustafaj Besnik 5006 Legjenda e lindjes sime
2628 Mustafaj Besnik 5007 Legjenda e lindjes sime
2629 Mustafaj Besnik 5008 Legjenda e lindjes sime
2630 Mustafaj Besnik 5009 Legjenda e lindjes sime
2631 Muzaka 4307 Memorje
2632 Muzaka 4308 Memorje
2633 Muzaka 4309 Memorje
2634 Muzaka 4310 Memorje
2635 Muzaka 4311 Memorje
2636 Muzaka 4312 Memorje
2637 Myftaraj Bahri 4570 Ererat sillnin nje kujtim
2638 Myftari Bahri 4228 Tretja e mjegulles
2639 Myftari Bahri 4229 Tretja e mjegulles
2640 Myftari Bahri 4431 Tretja e mjegulles
2641 Myftari Bedri 4771 Kronikat e vdekjes
2642 Myteberi Fatmira 5923 Ditare filozofike
2643 Nashaj Renis 5446 Fjalet
2644 Nasi Apostol 3017 Kreshnikasit
2645 Nauni Enea 5541 Kadareja I panjohur
2646 Ndini Brixhilda 5580 Koka pa idhuj
2647 Ndocaj Filip 3018 Diell ner kreshta
2648 Ndocaj Filip 3019 Diell ner kreshta
2649 Ndocaj Filip 3020 Vlaga e dheut
2650 Ndocaj Filip 4737 Diell nen kreshta
2651 Ndocaj Filip 4738 Diell nen kreshta
2652 Ndocaj Filip 4739 Diell nen kreshta
2653 Ndocaj Filip 5521 Diell nen kreshta
2654 Ndocaj Filip 5522 Diell nen kreshta
2655 Ndoja Mark 4443 Letersia antike
2656 Ndoja Mark 4444 Letersia antike
2657 Ne 5121 Ne studentet
2658 Ne 5122 Ne studentet
2659 Ne shtigje 5810 Kujtimeve qe s’pranohen
2660 Nelaj Isuf 3021 Tufa gezimi
2661 Nelaj Isuf 3022 Tufa gezimi
2662 Nelo Vojsava 3023 E qeshur
2663 Nelo Vojsava 3024 E qeshur
2664 Nelo Vojsava 3025 E qeshur
2665 Nelo Vojsava 3013 Kur celin endrrat
2666 Nepravishta Reshat 3014 Jehona
2667 Nepravishta Reshat 3015 Jehona
2668 Nepravishta Reshat 3016 Jehona
2669 Nezha Isida 3007 Qielli I plagosur
2670 Nezha Isida 3008 Qielli I plagosur
2671 Nezha Isida 3009 Qielli I plagosur
2672 Nezha Isida 3010 Qielli I plagosur
2673 Nezha Isida 3011 Qielli I plagosur
2674 Nezha Isida 3012 Qielli I plagosur
2675 Nikaj Ndoc 4929 Shkodra e rrethueme
2676 Nikola Niko 4928 Shenime te nje gazetari
2677 Nikolla Niko 3780 Furtuna e janarit
2678 Nikolla Niko 3781 Furtuna e janarit
2679 Nikolla Niko 3782 Furtuna e janarit
2680 Nishani Omer 3718 Per shqiperine e popullit
2681 Nishani Omer 3719 Per shqiperine e popullit
2682 Nje firme 6812 Nje firme ju lutem
2683 Nje firme 6813 Nje firme ju lutem
2684 Njeriu 7139 Njeriu dhe forcat e natyres
2685 Njeriu 7140 Njeriu dhe forcat e natyres
2686 Njetzsche F. 5793 Njerezor teper njerezor
2687 Nokolla Niko 3713 Njeriu pa emer
2688 Nokolla Niko 3714 Njeriu pa emer
2689 Nokolla Niko 3715 Njeriu pa emer
2690 Nokolla Niko 3716 Njeriu pa emer
2691 Nokolla Niko 3717 Njeriu pa emer
2692 Nokolla Niko 3711 Shenime te nje gazetari
2693 Nokolla Niko 3712 Shenime te nje gazetari
2694 Noli Fan S 3439 Album
2695 Noli Fan S 3440 Poezi te zgjedhura
2696 Noli Fan S 3005 Portrete dhe skica
2697 Noli Fan S 3006 Portrete dhe skica
2698 Noli Fan S 3418 vepra
2699 Noli Fan S 3419 vepra
2700 Noli Fan S 3420 Vepra
2701 Noli Fan S 3421 Vepra
2702 Noli Fan S 3422 Vepra
2703 Noli Fan S 3423 Vepra
2704 Noli Fan S 3424 Vepra
2705 Noli Fan S 3425 Vepra
2706 Noli Fan S 3441 Vepra
2707 Noli Fan S 3442 Vepra
2708 Noli Fan S 3443 Vepra
2709 Noli Fan S 3444 Vepra
2710 Noli Fan S 3445 Vepra
2711 Noli Fan S 3446 Vepra
2712 Noli Fan S 3447 Vepra
2713 Noli Fan S 3448 Vepra
2714 Noli Fan S 3449 Vepra
2715 Noli Fan S 3450 Vepra
2716 Noli Fan S 3451 Vepra
2717 Noli Fan S 3452 Vepra
2718 Noli Fan S 3453 Vepra
2719 Noli Fan S 3454 Vepra
2720 Noli Fan S 3455 Vepra
2721 Noli Fan S 3456 Vepra
2722 Noli Fan S 3457 Vepra
2723 Noli Fan S 3458 Vepra
2724 Noli Fan S 3459 Vepra
2725 Noli Fan S 3460 Vepra
2726 Noli Fan S 3461 Vepra
2727 Noli Fan S 3462 Vepra
2728 Noli Fan S 3463 Vepra
2729 Noli Fan S 3464 Vepra
2730 Noli Fan S 3465 Vepra
2731 Noli Fan S 3466 Vepra
2732 Noli Fan S 3467 Vepra
2733 Noli Fan S 3468 Vepra
2734 Noli Fan S 3469 Vepra
2735 Noli Fan S 3470 Vepra
2736 Noli Fan S 3471 Vepra
2737 Noli Fan S 3472 Vepra
2738 Noli Fan S 3473 Vepra
2739 Noli Fan S 3605 Vepra
2740 Noli Fan S 3606 Vepra
2741 Noli Fan S 3607 Vepra
2742 Noli Fan S 3608 Vepra
2743 Noli Fan S 3609 Vepra
2744 Noli Fan S 3610 Vepra
2745 Noli Fan S 3611 Vepra
2746 Noli Fan S 3612 Vepra
2747 Noli Fan S 3613 Vepra
2748 Noli Fan S 3614 Vepra
2749 Noli Fan S 3615 Vepra
2750 Noli Fan S. 5461 Vepra 1
2751 Noli Fan S. 5462 Poezi te zgjedhura
2752 Noli Fan S. 5463 Poezi te zgjedhura
2753 Noli Fan S. 5464 Poezi te zgjedhura
2754 Noli Fan S. 5465 Autobiografia
2755 Noli Fan S. 5466 Autobiografia
2756 Noli Fan S. 5467 Autobiografia
2757 Noli Fan S. 5468 Autobiografia
2758 Noli Fan S. 5469 Autobiografia
2759 Noli Fan S. 5470 Autobiografia
2760 Noli Fan S. 5471 Autobiografia
2761 Noli Fan S. 5472 Autobiografia
2762 Noli Fan S. 5473 Vepra 1
2763 Noli Fan S. 5474 Historia e Skenderbeut
2764 Noli Fan S. 5475 Rron or rron, dhe nuk vdes shqiptari
2765 Noti Thoma 1619 Ere pranverore
2766 Noti Thoma 1620 Ere pranverore
2767 Noti Thoma 1621 Ere pranverore
2768 Noti Thoma 1622 Ere pranverore
2769 Noti Thoma 1623 Ere pranverore
2770 Noti Thoma 1624 Ere pranverore
2771 Noti Thoma 1625 Ere pranverore
2772 Noti Thoma 1626 Ere pranverore
2773 Noti Thoma 1627 Ere pranverore
2774 Noti Thoma 1628 Ere pranverore
2775 Noti Thoma 5448 Komisari
2776 Noti Thoma 5449 Komisari
2777 Noti Thoma 5450 Horizonte te kaltera
2778 Noti Thoma 5451 Horizonte te kaltera
2779 Noti Thoma 5452 Ne gjirin e tufanit
2780 Novacione 5745 Novacione didaktike
2781 Novacione 5746 Novacione didaktike
2782 Nuri Astrit 5443 Bashkerisht
2783 Nuri Astrit 5444 Bashkerisht
2784 Nuri Astrit 5445 Bashkerisht
2785 Nushaj Renis 5447 Varrezat e femijerise
2786 Oret 5744 Oret e Sibilave
2787 Ostreni Ali 5791 Hena trupi… I tokes
2788 Ostreni Ali 5792 Hena trupi… I tokes
2789 P.N.L 3550 Perballje me librin e arte te poezise Franceze
2790 P.N.L 3551 Perballje me librin e arte te poezise Franceze
2791 P.N.L 3552 Perballje me librin e arte te poezise Franceze
2792 P.N.L 3553 Perballje me librin e arte te poezise Franceze
2793 P.N.L. 3910 E dua ate njeri
2794 P.N.L. 3911 E dua ate njeri
2795 P.N.L. 3912 E dua ate njeri
2796 P.N.L. 3913 E dua ate njeri
2797 P.N.L. 3914 E dua ate njeri
2798 P.N.L. 3915 E dua ate njeri
2799 P.N.L. 3916 E dua ate njeri
2800 P.N.L. 3917 E dua ate njeri
2801 P.N.L. 3918 E dua ate njeri
2802 P.N.L. 3919 E dua ate njeri
2803 P.N.L. 3920 E dua ate njeri
2804 P.N.L. 3921 E dua ate njeri
2805 P.N.L. 3922 E dua ate njeri
2806 P.N.L. 3923 E dua ate njeri
2807 P.N.L. 3924 E dua ate njeri
2808 P.N.L. 3925 E dua ate njeri
2809 P.N.L. 3926 E dua ate njeri
2810 P.N.L. 3927 E dua ate njeri
2811 P.N.L. 3928 E dua ate njeri
2812 P.N.L. 3929 E dua ate njeri
2813 P.N.L. 3930 E dua ate njeri
2814 P.N.L. 3931 E dua ate njeri
2815 P.N.L. 3932 E dua ate njeri
2816 P.N.L. 3933 E dua ate njeri
2817 P.N.L. 3934 E dua ate njeri
2818 P.N.L. 3935 E dua ate njeri
2819 P.N.L. 3936 E dua ate njeri
2820 P.N.L. 3937 E dua ate njeri
2821 P.N.L. 3938 E dua ate njeri
2822 P.N.L. 3939 E dua ate njeri
2823 P.N.L. 3940 E dua ate njeri
2824 P.N.L. 3941 E dua ate njeri
2825 P.N.L. 3942 E dua ate njeri
2826 P.N.L. 3943 E dua ate njeri
2827 P.N.L. 3944 E dua ate njeri
2828 P.N.L. 3945 E dua ate njeri
2829 P.N.L. 3946 E dua ate njeri
2830 P.N.L. 3947 E dua ate njeri
2831 P.N.L. 3948 E dua ate njeri
2832 P.N.L. 3949 E dua ate njeri
2833 P.N.L. 3950 E dua ate njeri
2834 P.N.L. 3951 E dua ate njeri
2835 P.N.L. 3952 E dua ate njeri
2836 P.N.L. 3953 E dua ate njeri
2837 P.N.L. 3954 E dua ate njeri
2838 P.N.L. 3955 E dua ate njeri
2839 P.N.L. 3956 E dua ate njeri
2840 P.N.L. 3957 E dua ate njeri
2841 P.N.L. 3958 E dua ate njeri
2842 P.N.L. 3959 E dua ate njeri
2843 P.N.L. 4080 E dua ate njeri
2844 P.N.L. 4081 E dua ate njeri
2845 P.N.L. 4082 E dua ate njeri
2846 P.N.L. 4083 E dua ate njeri
2847 P.N.L. 4084 E dua ate njeri
2848 P.N.L. 4085 E dua ate njeri
2849 P.N.L. 4086 Oret e Sibilave
2850 P.N.L. 4087 Oret e Sibilave
2851 P.N.L. 4088 Oret e Sibilave
2852 P.N.L. 4089 Oret e Sibilave
2853 P.N.L. 4090 Oret e Sibilave
2854 P.N.L. 4091 Oret e Sibilave
2855 P.N.L. 4092 Oret e Sibilave
2856 P.N.L. 4093 Oret e Sibilave
2857 P.N.L. 4094 Oret e Sibilave
2858 P.N.L. 4095 Oret e Sibilave
2859 P.N.L. 4096 Oret e Sibilave
2860 Pajo Ludmilla 5381 Sinqerisht
2861 Pajo Ludmilla 5382 Sinqerisht
2862 Pajo Ludmilla 5383 Sinqerisht
2863 Pallnopi Arion 5335 Ne tavanin e tokes shqiptare lindin…
2864 Paloka Nikolin 6346 Njohuri Merceologjike
2865 Paloka Nikolin 6353 Njohuri Merceologjike
2866 Paloka Nikolin 6354 Njohuri Merceologjike
2867 Panariti Shuaip 5401 Batalioni Partizan “Tomorri”
2868 Panariti Shuaip 5402 Batalioni Partizan “Tomorri”
2869 Panariti Shuaip 5403 Batalioni Partizan “Tomorri”
2870 Pango Ylli 5336 Rrenoja
2871 Pango Ylli 5337 Rrenoja
2872 Pango Ylli 5338 Rrenoja
2873 Pango Ylli 5339 Rrenoja
2874 Papa Loni 5362 Duar dhe balte
2875 Papa Loni 5340 Cuca e maleve
2876 Papa Robert 5405 Ngrica mes Uashingtonit dhe Tira…
2877 Papa Zoni 5404 Fundi I nje vjeshte
2878 Papleka Anton 3720 Poete shqiptare
2879 Papleka Anton 3721 Poete shqiptare
2880 Papleka Anton 3722 Poete shqiptare
2881 Papleka Anton 3723 Poete shqiptare
2882 Papleka Anton 3724 Poete shqiptare
2883 Papleka Anton 3725 Poete shqiptare
2884 Papleka Anton 3535 Poete shqiptare nga shek XII ne shek XIX
2885 Papleka Anton 3536 Poete shqiptare nga shek XII ne shek XIX
2886 Papleka Anton 3687 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2887 Papleka Anton 3688 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2888 Papleka Anton 3689 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2889 Papleka Anton 3690 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2890 Papleka Anton 3691 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2891 Papleka Anton 3692 Poetet shqiptare nga shek XVII ne shek XIX
2892 Papleka Feride 5485 Duart e Anes
2893 Papleka Ndoc 5483 Dedalia dhe kotalloni
2894 Papleka Ndoc 5484 Dedalia dhe kotalloni
2895 Papleka Ndoc 5486 Ecim
2896 Pasha Elona 3538 A e ke drejte
2897 Pasha Myslim 4791 Urat e gjakut
2898 Pashku Anton 3539 Kulla
2899 Pashku Anton 3659 Kulla
2900 Pashku Anton 3660 Kulla
2901 Pashku Anton 3661 Kulla
2902 Pashku Anton 3662 Kulla
2903 Pasho Servet 4266 Si formohen dhe si shkaterrohen malet
2904 Pasho Servet 4267 Si formohen dhe si shkaterrohen malet
2905 Pasho Servet 4268 Si formohen dhe si shkaterrohen malet
2906 Pasmaciu Ramadan 3204 Kush rron duke shpresuar
2907 Pasmaciu Ramadan 3205 Kush rron duke shpresuar
2908 Pasmaciu Ramadan 3206 Kush rron duke shpresuar
2909 Pasmaciu Ramadan 3207 Kush rron duke shpresuar
2910 Pasmaciu Ramadan 3208 Kush rron duke shpresuar
2911 Pasmaciu Ramadan 3209 Kush rron duke shpresuar
2912 Pasmaciu Ramadan 3210 Kush rron duke shpresuar
2913 Pasmaciu Ramadan 3211 Kush rron duke shpresuar
2914 Pasmaciu Ramadan 3212 Kush rron duke shpresuar
2915 Pasmaciu Ramadan 3213 Kush rron duke shpresuar
2916 Pasmaciu Ramadon 5487 Dy shoket
2917 Pena 6840 Pena e partizanit
2918 Pena 6781 Pena e partizanit
2919 Pepa Bik 4261 Shpata e Skenderbeut
2920 Pepa Kolec 4262 Mozaik humoristik
2921 Pepa Kolec 4263 Mozaik humoristik
2922 Pepa Kolec 4264 Mozaik humoristik
2923 Pepa Kolec 4265 Mozaik humoristik
2924 Pepa Ndue 4260 Dimension
2925 Perela Hasan 5039 Luginat
2926 Permes 4762 Permes luftes clirimtare
2927 Permes 4763 Permes luftes clirimtare
2928 Perralla 2372 Perralla
2929 Perralla 2373 Perralla
2930 Petrela Hasan 4980 Luginat
2931 Petrela Hasan 4981 Luginat
2932 Petrela Hasan 4982 Luginat
2933 Petrela Hasan 4983 Luginat
2934 Petrela Hasan 5176 Ai priste mengjesin
2935 Petrela Hasan 5177 Ai priste mengjesin
2936 Petrela Hasan 5178 Ai priste mengjesin
2937 Petrela Hasan 5179 Ai priste mengjesin
2938 Petrela Hasan 5180 Ai priste mengjesin
2939 Petrit Celik 4794 Mbeti vajza ne dritare
2940 Petriti Koci 4795 Albumi I lirikave
2941 Petriti Koci 4796 Albumi I lirikave
2942 Petriti Koci 4797 Albumi I lirikave
2943 Petriti Koci 4798 Albumi I lirikave
2944 Petriti Koci 4799 Albumi I lirikave
2945 Petriti Koci 4860 Albumi I lirikave
2946 Petriti Koci 4861 Albumi I lirikave
2947 Petriti Koci 4862 Albumi I lirikave
2948 Petriti Koci 4863 Albumi I lirikave
2949 Petriti Koci 4864 Albumi I lirikave
2950 Petriti Koci 4865 Albumi I lirikave
2951 Petriti Koci 4866 Albumi I lirikave
2952 Petriti Koci 4867 Albumi I lirikave
2953 Petriti Koci 4868 Albumi I lirikave
2954 Petriti Koci 4869 Albumi I lirikave
2955 Petriti Koci 4237 Firma e popullit tim
2956 Petriti Koci 4238 Firma e popullit tim
2957 Petriti Koci 4239 Firma e popullit tim
2958 Petriti Koci 4240 Firma e popullit tim
2959 Petriti Koci 4241 Firma e popullit tim
2960 Petriti Koci 4242 Firma e popullit tim
2961 Petriti Koci 4235 Perseri ne udhe
2962 Petriti Koci 4236 Perseri ne udhe
2963 Petriti Koci 4254 Perseri ne udhe
2964 Petriti Koci 4255 Perseri ne udhe
2965 Petro 1305 Koci Bako
2966 Petromilo Hektor 6393 Mirembajtja dhe riparimi I makina…
2967 Petromilo Hektor 6394 Mirembajtja dhe riparimi I makina…
2968 Piro Kadri 4197 Njerez mbi shkemb
2969 Piro Kadri 4198 Njerez mbi shkemb
2970 Piro Kadri 4199 Njerez mbi shkemb
2971 Pjese 6837 Pjese teatrale
2972 Pjese 6838 Pjese teatrale
2973 Pjese 6839 Pjese teatrale
2974 Pjese 5808 Pjese nga proza jone e tradites
2975 Pjese 5809 Pjese nga proza jone e tradites
2976 Plasari Aurel 4781 Letersia dhe muret
2977 Plasari Aurel 4782 Letersia dhe muret
2978 Plasari Aurel 4783 Letersia dhe muret
2979 Plasari Aurel 4784 Letersia dhe muret
2980 Plasari Aurel 4785 Letersia dhe muret
2981 Plasari Aurel 4786 Midis te gjalleve dhe te vdekurve
2982 Plasari Aurel 4787 Midis te gjalleve dhe te vdekurve
2983 Plasari Aurel 4788 Midis te gjalleve dhe te vdekurve
2984 Plasari Aurel 4789 Midis te gjalleve dhe te vdekurve
2985 Plasari Aurel 4790 Midis te gjalleve dhe te vdekurve
2986 Plaugarica N. 6408 Si te pergatisim koleksionet…
2987 Podrimja Ali 3663 Antologji personale
2988 Podrimja Ali 3664 Antologji personale
2989 Podrimja Ali 3665 Antologji personale
2990 Podrimja Ali 3666 Antologji personale
2991 Podrimja Ali 3667 Antologji personale
2992 Podrimja Ali 3668 Antologji personale
2993 Podrimja Ali 3669 Antologji personale
2994 Podrimja Ali 3670 Antologji personale
2995 Podrimja Ali 3671 Antologji personale
2996 Podrimja Ali 3672 Antologji personale
2997 Podrimja Ali 3673 Antologji personale
2998 Podrimja Ali 4287 Buzeqeshje ne kafaz
2999 Podrimja Ali 4288 Buzeqeshje ne kafaz
3000 Podrimja Ali 4289 Buzeqeshje ne kafaz
3001 Podrimja Ali 4290 Buzeqeshje ne kafaz
3002 Podrimja Ali 4291 Buzeqeshje ne kafaz
3003 Podrimja Ali 4292 Buzeqeshje ne kafaz
3004 Podrimja Ali 4293 Buzeqeshje ne kafaz
3005 Podrimja Ali 4294 Buzeqeshje ne kafaz
3006 Podrimja Ali 4295 Buzeqeshje ne kafaz
3007 Podrimja Ali 4296 Buzeqeshje ne kafaz
3008 Podrimja Ali 4297 Buzeqeshje ne kafaz
3009 Podrimja Ali 4298 Buzeqeshje ne kafaz
3010 Podrimja Ali 4299 Buzeqeshje ne kafaz
3011 Podrimja Ali 4300 Buzeqeshje ne kafaz
3012 Podrimja Ali 4301 Buzeqeshje ne kafaz
3013 Podrimja Ali 4302 Buzeqeshje ne kafaz
3014 Podrimja Ali 4303 Buzeqeshje ne kafaz
3015 Podrimja Ali 4304 Buzeqeshje ne kafaz
3016 Podrimja Ali 4305 Buzeqeshje ne kafaz
3017 Podrimja Ali 4306 Buzeqeshje ne kafaz
3018 Podrimja Ali 3677 E dua ate njeri
3019 Podrimja Ali 3678 E dua ate njeri
3020 Podrimja Ali 3679 E dua ate njeri
3021 Podrimja Ali 3680 E dua ate njeri
3022 Podrimja Ali 3681 E dua ate njeri
3023 Podrimja Ali 3682 E dua ate njeri
3024 Podrimja Ali 3683 E dua ate njeri
3025 Podrimja Ali 3684 E dua ate njeri
3026 Podrimja Ali 3685 E dua ate njeri
3027 Podrimja Ali 3686 E dua ate njeri
3028 Podrimja Ali 3674 Henezat e bardha te Agut
3029 Podrimja Ali 3675 Henezat e bardha te Agut
3030 Podrimja Ali 3676 Henezat e bardha te Agut
3031 Podrimja Ali 3537 Thirrje
3032 Poete 5796 Poezia shqipe
3033 Poete 5797 Poezia shqipe
3034 Poete 5798 Poezia shqipe
3035 Poete arbereshe 5750 Poezia shqipe
3036 Poete arbereshe 5751 Poezia shqipe
3037 Poete arbereshe 5752 Poezia shqipe
3038 Poete arbereshe 5753 Poezia shqipe
3039 Poete arbereshe 5754 Poezia shqipe
3040 Poezi 6831 Poezi te periudhes se Rilindjes
3041 Pomari Idriz 4278 Mirazi I fundit
3042 Pomari Idriz 4279 Mirazi I fundit
3043 Pomari Idriz 4280 Mirazi I fundit
3044 Pomari Idriz 4281 Mirazi I fundit
3045 Pomari Idriz 4282 Mirazi I fundit
3046 Pomari Idriz 4283 Mirazi I fundit
3047 Pomari Idriz 4284 Mirazi I fundit
3048 Pomari Idriz 4285 Mirazi I fundit
3049 Pomari Idriz 4286 Mirazi I fundit
3050 Ponari Idriz 5018 Vjen nje njeri
3051 Ponari Idriz 5019 Vjen nje njeri
3052 Ponari Idriz 5020 Vjen nje njeri
3053 Ponari Idriz 5021 Vjen nje njeri
3054 Ponari Idriz 5022 Vjen nje njeri
3055 Ponari Idriz 5023 Ate nate me ere
3056 Ponari Idriz 5024 Ate nate me ere
3057 Ponari Idriz 5025 Ate nate me ere
3058 Ponari Idriz 5026 Ate nate me ere
3059 Ponari Idriz 5027 Ate nate me ere
3060 Ponari Idriz 5028 Ate nate me ere
3061 Ponari Idriz 5029 Ate nate me ere
3062 Ponari Idriz 5030 Ate nate me ere
3063 Ponari Idriz 5031 Ate nate me ere
3064 Ponari Idriz 5032 Qyteza e bardhe
3065 Ponari Idriz 5033 Qyteza e bardhe
3066 Ponari Idriz 5034 Qyteza e bardhe
3067 Ponari Idriz 5035 Qyteza e bardhe
3068 Ponari Idriz 5036 Qyteza e bardhe
3069 Ponari Idriz 5037 Kur koloviteshim troftat ne pishtare
3070 Ponari Idriz 5038 Kur koloviteshim troftat ne pishtare
3071 Poradeci Lasgush 4779 Poezia shqipe
3072 Poradeci Lasgush 4780 Poezia shqipe
3073 Poradeci Lasgush 5014 Vepra letrare
3074 Poradeci Lasgush 5015 Vepra letrare
3075 Poradeci Lasgush 5016 Vepra letrare
3076 Poradeci Lasgush 5017 Vepra letrare
3077 Pozhari Xhevdet 4793 Engji
3078 Prifti Josif 4604 Bisedat e stineve
3079 Prifti Kristaq 4611 Dervish Hima
3080 Prifti Leonard 6181 Psikoanaliza sot
3081 Prifti Leonard 6182 Psikoanaliza sot
3082 Prifti Leonard 6183 Psikoanaliza sot
3083 Prifti Leonard 6184 Psikoanaliza sot
3084 Prifti Leonard 6185 Psikoanaliza sot
3085 Prifti Naum 4605 Mulliri I koste Bardhit
3086 Prifti Naum 4606 Mulliri I koste Bardhit
3087 Prifti Naum 4607 Mulliri I koste Bardhit
3088 Prifti Naum 4608 Mulliri I koste Bardhit
3089 Prifti Naum 4609 Mulliri I koste Bardhit
3090 Prifti Naum 4610 Mulliri I koste Bardhit
3091 Pulaha Ruzhdi 4792 Drama
3092 Pulaha Ruzhdi 5011 Drama
3093 Pulaha Ruzhdi 5012 Drama
3094 Pulaha Ruzhdi 5013 Drama
3095 Pulaka Ruzhdi 4269 Zonja nga qyteti
3096 Pulaka Ruzhdi 4270 Zonja nga qyteti
3097 Pulaka Ruzhdi 4271 Zonja nga qyteti
3098 Pulaka Ruzhdi 4272 Zonja nga qyteti
3099 Pulaka Ruzhdi 4273 Zonja nga qyteti
3100 Pulaka Ruzhdi 4274 Zonja nga qyteti
3101 Pulaka Ruzhdi 4275 Zonja nga qyteti
3102 Pulaka Ruzhdi 4276 Zonja nga qyteti
3103 Pulaka Ruzhdi 4277 Zonja nga qyteti
3104 Puna 6811 Puna nderon njeriun
3105 Qafezezi Luan 4447 Edhe pak qiell per dashuri
3106 Qafezezi Luan 3477 Kujdes koken,zoterinj!
3107 Qafezezi Luan 3478 Kujdes koken,zoterinj!
3108 Qafezezi Luan 3479 Kujdes koken,zoterinj!
3109 Qafezezi Luan 3480 Kujdes koken,zoterinj!
3110 Qafezezi Luan 3481 Kujdes koken,zoterinj!
3111 Qafezezi Luan 3529 Nena ne rrjedhat me te trazuara te kohes
3112 Qafezezi Luan 3785 Vepra Letrare
3113 Qafezezi Luan 3786 Vepra Letrare
3114 Qafezezi Luan 3787 Vepra Letrare
3115 Qafezezi Luan 3788 Vepra Letrare
3116 Qafezezi Luan 3783 Vepra Letrare I
3117 Qafezezi Luan 3784 Vepra Letrare I
3118 Qafezezi Luan 4879 Vepra letrare 5
3119 Qafezezi Luan 4880 Vepra letrare 5
3120 Qafezezi Luan 4881 Vepra letrare 4
3121 Qafezezi Luan 4882 Vepra letrare 4
3122 Qafezezi Petraq P. 4448 Dielli u duk perseri
3123 Qalliu Kujtim 4870 Luleverdhet
3124 Qalliu Kujtim 4871 Tango mbi vale
3125 Qalliu Kujtim 4872 Ku e ke magjine
3126 Qazimi Azem 3140 Fjalori I mitologjise dhe demonologjise shqipe
3127 Qazimi Azem 3141 Fjalori I mitologjise dhe demonologjise shqipe
3128 Qazimi Azem 3142 Fjalori I mitologjise dhe demonologjise shqipe
3129 Qazimi Azem 3143 Fjalori I mitologjise dhe demonologjise shqipe
3130 Qazimi Azem 3144 Fjalori I mitologjise dhe demonologjise shqipe
3131 Qemal Jashar 1874 Mehmet Mancaku
3132 Qemal Jashar 1873 Shtylla
3133 Qemali Ismail 3527 Jeta dhe vepra
3134 Qendra Mesdhe… 6498 Rromet ne vendit e tyre
3135 Qerama Thanas 3528 Nje jave ne vitin 2044
3136 Qerama Thanas 4873 Nje jave ne vitin 2044
3137 Qerama Thanas 4874 Nje jave ne vitin 2044
3138 Qerama Thanas 4875 Nje jave ne vitin 2044
3139 Qilleri Mihallaq 3474 Robi I malit te argjendte
3140 Qilleri Mihallaq 3475 Robi I malit te argjendte
3141 Qilleri Mihallaq 3476 Shkelqimi I debores
3142 Qilleri Mihallaq 3534 Shkelqimi I debores
3143 Qilleri Mihallaq 4876 Robi I malit te argjendte
3144 Qilleri Mihallaq 4877 Robi I malit te argjendte
3145 Qilleri Mihallaq 4878 Robi I malit te argjendte
3146 Qiriazi Dhori 3519 Poezia shqipe
3147 Qiriazi Dhori 3520 Poezia shqipe
3148 Qiriazi Dhori 3521 Poezia shqipe
3149 Qiriazi Dhori 3522 Poezia shqipe
3150 Qiriazi Dhori 3523 Poezia shqipe
3151 Qiriazi Dhori 3516 Vitet
3152 Qiriazi Dhori 3517 Vitet
3153 Qiriazi Dhori 3518 Vitet
3154 Qirici K. Mina 3524 I madh e I vogel
3155 Qirici K. Mina 3525 I madh e I vogel
3156 Qirici K. Mina 3526 I madh e I vogel
3157 Qirjazi Dhori 3625 Pishat me Kristale
3158 Qirjazi Dhori 3626 Pishat me Kristale
3159 Qirjazi Dhori 3627 Pishat me Kristale
3160 Qirjazi Dhori 3628 Pishat me Kristale
3161 Qirjazi Dhori 3629 Pishat me Kristale
3162 Qirjazi Dhori 3630 Pishat me Kristale
3163 Qirjazi Dhori 3631 Pishat me Kristale
3164 Qirjazi Dhori 3632 Pishat me Kristale
3165 Qirjazi Dhori 3633 Pishat me Kristale
3166 Qirjazi Dhori 3634 Pishat me Kristale
3167 Qirjazi Dhori 3635 Pishat me Kristale
3168 Qosja Rexhep 3530 Porosia e madhe
3169 Qosja Rexhep 3214 Vdekja me vjen prej syve te tille
3170 Qosja Rexhep 3215 Vdekja me vjen prej syve te tille
3171 Qosja Rexhep 3216 Vdekja me vjen prej syve te tille
3172 Qosja Rexhep 3217 Vdekja me vjen prej syve te tille
3173 Qosja Rexhep 3218 Vdekja me vjen prej syve te tille
3174 Qurku Viktor 3354 Maska e humanizmit
3175 Qurku Viktor 3353 Stine pas stine
3176 Rada De Jeronim 4558 Fragmente poemash
3177 Rama Luan 4182 Krushq te larget
3178 Rama Luan 4183 Krushq te larget
3179 Rama Luan 4184 Krushq te larget
3180 Rama Luan 4185 Krushq te larget
3181 Rela Josip 4548 Nita (drame)
3182 Rela Josip 4549 Nita (drame)
3183 Rela Josip 4550 Nita (drame)
3184 Rela Josip 4551 Nita (drame)
3185 Rela Josip 4552 Nita (drame)
3186 Repshja Frederik 4449 Binjaket
3187 Repshja Frederik 4450 Zeri I larget I kasolles
3188 Reso Ivoni 4230 Lulja e shkembit
3189 Reso Ivoni 4231 Lulja e shkembit
3190 Reso Ivoni 4232 Lulja e shkembit
3191 Reso Ivoni 4233 Lulja e shkembit
3192 Reso Ivoni 4234 Lulja e shkembit
3193 Reso Ivoni 4849 Lulja e shkembit
3194 Reso Ivoni 4850 Lulja e shkembit
3195 Reso Ivoni 4851 Lulja e shkembit
3196 Reso Ivoni 4852 Lulja e shkembit
3197 Reso Ivoni 4853 Lulja e shkembit
3198 Ressuli Namik 4553 Nga Buzuku tek arbereshet e Greqise
3199 Ressuli Namik 4554 Nga Buzuku tek arbereshet e Greqise
3200 Ressuli Namik 4555 Nga Buzuku tek arbereshet e Greqise
3201 Resuli Kapllan 4186 Tradhetia
3202 Resuli Kapllan 4187 Tradhetia
3203 Resuli Kapllan 4188 Tradhetia
3204 Rexhepi Luan 4556 PO ngjit dielli ne Zenit…
3205 Rexhepi Luan 4557 PO ngjit dielli ne Zenit…
3206 Ripani Mina 4544 Mrekullite e drites dhe te tingullit
3207 Ripani Mina 4545 Mrekullite e drites dhe te tingullit
3208 Ripani Nina 4967 Mrekullite e drites dhe te tingullit
3209 Ripani Nina 4968 Mrekullite e drites dhe te tingullit
3210 Ripani Nina 4969 Mrekullite e drites dhe te tingullit
3211 Roka Tokutomi 4961 Kurosivo
3212 Roqi Shpetim 4962 Rebel
3213 Rrahmani Nazmi 5384 Toka e pergjakur
3214 Rrahmani Nazmi 5385 Toka e pergjakur
3215 Rrahmani Nazmi 5386 Toka e pergjakur
3216 Rrahmani Nazmi 5387 Toka e pergjakur
3217 Rrahmani Nazmi 5388 Toka e pergjakur
3218 Rrahmani Nazmi 5389 Toka e pergjakur
3219 Rrahmani Nazmi 5390 Toka e pergjakur
3220 Rrahmani Nazmi 5391 Toka e pergjakur
3221 Rrahmani Nazmi 5713 Toka e pergjakur
3222 Rrokaj Shezai 4908 Strukturalizmi klasik ne gjuhesi
3223 Rromet 6398 Rromet ne vendit e tyre
3224 Rromet 6410 Rromet ne vendit e tyre
3225 Ruci G Llambro 4648 Germa dashurie
3226 Ruci G Llambro 4649 Llambro Andoni
3227 Ruci G Llambro 4646 Vij nga bregdeti
3228 Ruci G Llambro 4647 Vij nga bregdeti
3229 Ruco Altin 4539 Love dhe dashuri
3230 Ruco Altin 4540 Love dhe dashuri
3231 Ruco Altin 4541 Love dhe dashuri
3232 Ruco Altin 4542 Love dhe dashuri
3233 Ruco Altin 4543 Love dhe dashuri
3234 Rugova Ibrahim 4452 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3235 Rugova Ibrahim 4453 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3236 Rugova Ibrahim 4454 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3237 Rugova Ibrahim 4455 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3238 Rugova Ibrahim 4456 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3239 Rugova Ibrahim 4457 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3240 Rugova Ibrahim 4458 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3241 Rugova Ibrahim 4546 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3242 Rugova Ibrahim 4547 Kohe dhe premisa te kritikes let.shqipe
3243 Rugova Ibrahim 4451 Zeri I larget I kasolles
3244 Ruka Ethem 5341 Te fshehtat e trurit
3245 Ruka Ethem 5399 Te fshehtat e trurit
3246 Ruka Ethem 5400 Te fshehtat e trurit
3247 Rusta Ledian 4920 Keshtu foli Nitzsche
3248 Rusta Ledian 4921 Keshtu foli Nitzsche
3249 Rusta Ledian 4922 Keshtu foli Nitzsche
3250 Rusta Ledion 4189 Keshtu foli Nietsche
3251 Rusta Ledion 4190 Keshtu foli Nietsche
3252 Sako Zhini 4499 Nga jeta ne lufte
3253 Sako Zihni 4673 Tregime te zgjedhura
3254 Sako Zihni 4667 Vepra letrare
3255 Sako Zihni 4668 Vepra letrare
3256 Sako Zihni 4669 Vepra letrare
3257 Sako Zihni 4670 Vepra letrare
3258 Sako Zihni 4671 Vepra letrare
3259 Sako Zihni 4672 Vepra letrare
3260 Samsuri Petraq 5241 Sikur t’ishe rrufe nga rete
3261 Samsuri Petraq 5242 Sikur t’ishe rrufe nga rete
3262 Saro Vangjush 4683 Dy ore dramaturg
3263 Saro Vangjush 4684 Dy ore dramaturg
3264 Saro Vangjush 4685 Dy ore dramaturg
3265 Saro Vangjush 4686 Dy ore dramaturg
3266 Saro Vangjush 4687 Dy ore dramaturg
3267 Saro Vangjush 4688 Dy ore dramaturg
3268 Saro Vangjush 4689 Dy ore dramaturg
3269 Saro Vangjush 4690 Dy ore dramaturg
3270 Saro Vangjush 4691 Dy ore dramaturg
3271 Saro Vangjush 4692 Dy ore dramaturg
3272 Sasse Ilinden 5280 Cuca e pavionit
3273 Selimi Paulin 4680 Banor I shkolles se larte
3274 Selimi Paulin 4681 Banor I shkolles se larte
3275 Selimi Paulin 4682 Banor I shkolles se larte
3276 Semini Arqile 4694 Fije te padukshme
3277 Semini Arqile 4695 Fije te padukshme
3278 Semini Arqile 4696 Fije te padukshme
3279 Seremba Zef 5231 Vjersha
3280 Seremba Zef 5232 Vjersha
3281 Seremba Zef 5233 Vjersha
3282 Seremba Zef 5234 Vjersha
3283 Serembe Zef 4650 Poezi
3284 Serembe Zef 4651 Poezi
3285 Serembe Zef 4652 Poezi
3286 Serembe Zef 4653 Poezi
3287 Serembe Zef 4321 Poezia shqipe
3288 Serembe Zef 4322 Poezia shqipe
3289 Serembe Zef 4323 Poezia shqipe
3290 Serembe Zef 4324 Poezia shqipe
3291 Serembe Zef 4325 Poezia shqipe
3292 Serembe Zef 4326 Poezia shqipe
3293 Serembe Zef 4349 Poezia shqipe
3294 Serembe Zef 4483 Poezia shqipe
3295 Serembe Zef 4884 Vjersha
3296 Shabani Irena 4360 Pellumbat e trembur
3297 Shaha Rexhep 2699 Batalioni I partizanit “Perlat Rexhepi”
3298 Shahovec V. 5807 Takimi
3299 Shapllo Dalan 4354 Dukuri dhe vepra letrare
3300 Shapllo Dalan 4355 Dukuri dhe vepra letrare
3301 Shapllo Dalan 4356 Dukuri dhe vepra letrare
3302 Shapllo Dalan 4359 Se trimat ashu e kane
3303 Shapllo Dalan 4357 Vepra dhe probleme te realizmit socialist
3304 Shapllo Dalan 4358 Vepra dhe probleme te realizmit socialist
3305 Shehri Dhurata 3999 Koliqi, mes malit dhe detit
3306 Shehri Dhurata 4000 Koliqi, mes malit dhe detit
3307 Shehri Dhurata 4001 Koliqi, mes malit dhe detit
3308 Shehu Agim 4353 Gurra e fjales
3309 Shehu Agim 4350 Ujevarat e diellit
3310 Shehu Agim 4351 Ujevarat e diellit
3311 Shehu Agim 4352 Ujevarat e diellit
3312 Shehu Agim 4996 Vite pa thinja
3313 Shehu Agim 4997 Vite pa thinja
3314 Shehu Agim 5067 Celiku dhe liria
3315 Shehu Agim 5068 Celiku dhe liria
3316 Shehu Agim 5069 Celiku dhe liria
3317 Shehu Inajet 4885 Vrapim I cmendur
3318 Shehu Inajet 4886 Vrapim I cmendur
3319 Shehu Inajet 4942 Inspektimi
3320 Shehu Inajet 4943 Sherbimi im I pare
3321 Shehu Inajet 4944 Inspektimi
3322 Shehu Inajet 4945 Inspektimi
3323 Shehu Inajet 4946 Sherbimi im I pare
3324 Shehu Kujtim 4947 Ne krye te rruges
3325 Shehu Kujtim 4948 Ne krye te rruges
3326 Shehu Xhevdet 4368 Rini e bukur
3327 Shehu Xhevdet 4369 Rini e bukur
3328 Shemaj Qazim 3531 Fis me delet
3329 Shemaj Qazim 5332 Kush na mesoi kengen
3330 Shemaj Qazim 5333 Kush na mesoi kengen
3331 Shemaj Qazim 5334 Kush na mesoi kengen
3332 Shilegu Turhan 4332 Drite ne male
3333 Shilegu Turhan 4333 Drite ne male
3334 Shilegu Turhan 4334 Drite ne male
3335 Shilegu Turhan 4335 Drite ne male
3336 Shilegu Turhan 4336 Drite ne male
3337 Shilegu Turhan 4337 Drite ne male
3338 Shilegu Turhan 4338 Drite ne male
3339 Shilegu Turhan 4339 Drite ne male
3340 Shilegu Turhan 4340 Drite ne male
3341 Shiroka Filip 4330 Zani I zemres
3342 Shkembi Viola 4341 Gjethet-endrra
3343 Shkembi Viola 4342 Gjethet-endrra
3344 Shkembi Viola 5281 Cheers my life
3345 Shkreli Azem 4487 Zjarr I fjetur
3346 Shkreli Azem 4488 Zjarr I fjetur
3347 Shkreli Azem 4489 Zjarr I fjetur
3348 Shkreli Azem 4490 Zjarr I fjetur
3349 Shkreli Azem 4491 Zjarr I fjetur
3350 Shkretetirat 6735 Shkretetirat
3351 Shkretetirat 6736 Shkretetirat
3352 Shllaku Primo 4256 Edhe fjalet shkojne ne ferr
3353 Shllaku Primo 4257 Edhe fjalet shkojne ne ferr
3354 Shllaku Primo 4258 Edhe fjalet shkojne ne ferr
3355 Shllaku Primo 4259 Edhe fjalet shkojne ne ferr
3356 Shllaku Primo 4701 Edhe fjalet shkojne ne ferr
3357 Shpuza Gazmend 4492 Ataturku dhe shqiptaret
3358 Shpuza Gazmend 4493 Ataturku dhe shqiptaret
3359 Shpuza Gazmend 5307 Ataturku e Shqiptaret
3360 Shqiperia 4963 Shqiperia ne shifra
3361 Shqiptare 5735 Shqipetare te medhenj
3362 Shqiptare 5736 Shqipetare te medhenj
3363 Shqiptare 5737 Shqipetare te medhenj
3364 Shqiptare 5738 Shqipetare te medhenj
3365 Shtigjeve 6834 Shtigjeve partizane
3366 Shugart 5817 Votat dhe mandantet
3367 Shugart 5818 Votat dhe mandantet
3368 Shuteriqi Dhimiter 4887 Poezia shqipe
3369 Shuteriqi Dhimiter 4888 Poezia shqipe
3370 Shuteriqi Dhimiter 4889 Poezia shqipe
3371 Shuteriqi Dhimiter 4890 Poezia shqipe
3372 Shuteriqi Dhimiter 4891 Poezia shqipe
3373 Shuteriqi Dhimiter 4892 Poezia shqipe
3374 Shuteriqi Dhimiter 4893 Poezia shqipe
3375 Shuteriqi Dhimiter 4894 Poezia shqipe
3376 Shuteriqi Dhimiter 4970 60 tregime ne nje
3377 Shuteriqi Dhimiter 4971 Gjurmime letrare
3378 Shuteriqi Dhimiter 4972 Gjurmime letrare
3379 Shuteriqi Dhimiter 4973 Kenge ne miniere
3380 Shuteriqi Dhimiter 4974 Kenge ne miniere
3381 Shuteriqi Dhimiter 4975 Kenge ne miniere
3382 Shuteriqi Dhimiter 4994 Poeme e pambaruar
3383 Shuteriqi Dhimiter 4995 Poeme e pambaruar
3384 Shuteriqi Dhimiter 5000 Clirimtaret
3385 Shuteriqi Dhimiter 5227 Marin Becikemi dhe shkrime …
3386 Shuteriqi Dhimiter 5228 Marin Becikemi dhe shkrime …
3387 Shuteriqi Dhimiter 5229 Vepra te tjera
3388 Shuteriqi Dhimiter 5245 Naim Frasheri
3389 Shuteriqi Dhimiter 5246 Naim Frasheri
3390 Shuteriqi S. Dhimiter 4361 60 tregime ne nje
3391 Shuteriqi S. Dhimiter 4363 60 tregime ne nje
3392 Shuteriqi S. Dhimiter 4364 60 tregime ne nje
3393 Shuteriqi S. Dhimiter 4365 60 tregime ne nje
3394 Shuteriqi S. Dhimiter 4366 60 tregime ne nje
3395 Shuteriqi S. Dhimiter 4367 60 tregime ne nje
3396 Shuteriqi S. Dhimiter 4331 Fyelli I Marsiasit
3397 Shuteriqi S. Dhimiter 4362 Poezia shqipe
3398 Shuteriqi Spiro 4327 Lojera sportive popullore
3399 Shuteriqi Spiro 4328 Lojera sportive popullore
3400 Shuteriqi Spiro 4329 Lojera sportive popullore
3401 Siliqi Drago 5210 Ne kerkim te se rese
3402 Siliqi Drago 5211 Ne kerkim te se rese
3403 Siliqi Drago 5212 Ne kerkim te se rese
3404 Siliqi Drago 5213 Ne kerkim te se rese
3405 Siliqi Drago 5214 Ne kerkim te se rese
3406 Siliqi Drago 5215 Ne kerkim te se rese
3407 Siliqi Drago 5216 Ne kerkim te se rese
3408 Siliqi Drago 5217 Ne kerkim te se rese
3409 Siliqi Drago 5218 Ne kerkim te se rese
3410 Siliqi Llazar 4478 Poema e drites
3411 Siliqi Llazar 4479 Poema e drites
3412 Siliqi Llazar 4480 Poema e drites
3413 Siliqi Llazar 5204 Ju flet Tirana
3414 Simoni Petrit 5047 Absurdi
3415 Sinani Hysen 4481 Nje burre si ky
3416 Sinani Hysen 4482 Nje burre si ky
3417 Sinani Shaban 5154 Per letersine shqipe te shek XX
3418 Sinani Shaban 5155 Per letersine shqipe te shek XX
3419 Sinani Shaban 5156 Per letersine shqipe te shek XX
3420 Sinani Shaban 5157 Per letersine shqipe te shek XX
3421 Sinani Shaban 5158 Per letersine shqipe te shek XX
3422 Sinani Shaban 5169 Mitologji ne epoken e kreshnikeve
3423 Sinani Shaban 5170 Mitologji ne epoken e kreshnikeve
3424 Sino Pandush 5203 Nje vajze perballe fatit
3425 Skenderi Vehbi 4485 Kumbojne vitet
3426 Skenderi Vehbi 4486 Perseri mengjes
3427 Skenderi Vehbi 4484 Poezia shqipe
3428 Skenderi Vehbi 4377 Vazhdimi I nje bisede
3429 Skenderi Vehbi 4378 Vazhdimi I nje bisede
3430 Skenderi Vehbi 4379 Vazhdimi I nje bisede
3431 Skenderi Vehbi 4320 Vjershat dhe poemat e Drinit
3432 Skenderi Vehbi 4697 Poezia shqipe
3433 Skenderi Vehbi 4698 Poezia shqipe
3434 Skenderi Vehbi 4699 Poezia shqipe
3435 Skenderi Vehbi 4700 Poezia shqipe
3436 Skiroi Zef 2361 Ishuj
3437 Skiroi Zef 2362 Ishuj
3438 Skiroi Zef 2363 Ishuj
3439 Skiroi Zef 2364 Ishuj
3440 Skiroi Zef 2365 Ishuj
3441 Skiroi Zef 4909 Mili dhe Haidhea
3442 Skiroi Zef 4910 Mili dhe Haidhea
3443 Skiroi Zef 4911 Mili dhe Haidhea
3444 Skiroi Zef 4912 Mili dhe Haidhea
3445 Skiroi Zef 4913 Mili dhe Haidhea
3446 Skiroi Zef 5282 Mili e Hardhia
3447 Skiroi Zef 5283 Mili e Hardhia
3448 Skiroi Zef 5284 Mili e Hardhia
3449 Skiroi Zef 5285 Mili e Hardhia
3450 Skiroi Zef 5286 Mili e Hardhia
3451 Skiroi Zef 5287 Mili e Hardhia
3452 Skiroi Zef 5288 Mili e Hardhia
3453 Skiroi Zef 5289 Mili e Hardhia
3454 Skiroi Zef 5290 Mili e Hardhia
3455 Skiroi Zef 5291 Mili e Hardhia
3456 Skiroi Zef 5292 Mili e Hardhia
3457 Skiroi Zef 5293 Mili e Hardhia
3458 Skiroi Zef 5294 Mili e Hardhia
3459 Skiroi Zef 5295 Mili e Hardhia
3460 Skiroi Zef 5296 Mili e Hardhia
3461 Skiroi Zef 5297 Mili e Hardhia
3462 Skiroi Zef 5298 Mili e Hardhia
3463 Skiroi Zef 5299 Mili e Hardhia
3464 Skiroi Zef 5300 Mili e Hardhia
3465 Sokoli Ramadan 5084 Gjurmime folklorike
3466 Spahiu Agim 5252 Vjen nje moshe
3467 Spahiu Rudi 5248 Orteku
3468 Spahiu Rudi 5249 Orteku
3469 Spahiu Rudi 5250 Orteku
3470 Spahiu Rudi 5251 Orteku
3471 Spahiu Xhevahir 4370 Ferrparajsa
3472 Spahiu Xhevahir 4371 Ferrparajsa
3473 Spahiu Xhevahir 4372 Ferrparajsa
3474 Spahiu Xhevahir 4373 Ferrparajsa
3475 Spahiu Xhevahir 4374 Ferrparajsa
3476 Spahiu Xhevahir 4895 Ferrparajsa
3477 Spahiu Xhevahir 4896 Ferrparajsa
3478 Spahiu Xhevahir 4897 Ferrparajsa
3479 Spahiu Xhevahir 4898 Ferrparajsa
3480 Spahiu Xhevahir 4899 Ferrparajsa
3481 Spahiu Xhevahir 4900 Ferrparajsa
3482 Spahiu Xhevahir 4901 Ferrparajsa
3483 Spahiu Xhevahir 4902 Ferrparajsa
3484 Spahiu Xhevahir 4903 Ferrparajsa
3485 Spahiu Xhevahir 4904 Ferrparajsa
3486 Spahiu Xhevahir 4905 Ferrparajsa
3487 Spahiu Xhevahir 4906 Ferrparajsa
3488 Spahiu Xhevahir 4907 Ferrparajsa
3489 Spahiu Xhevahir 5243 Zgjimi I thellesive
3490 Spahiu Xhevahir 5247 Heshtje ska
3491 Spaho Myzafer 5244 Rreth e rrotull ne devoll
3492 Spase Sterjo 5010 Pse?
3493 Spasse Ilidena 4343 Im ate Sterjo
3494 Spasse Ilidena 4344 Im ate Sterjo
3495 Spasse Ilidena 4345 Im ate Sterjo
3496 Spasse Ilidena 4346 Im ate Sterjo
3497 Spasse Ilidena 4347 Im ate Sterjo
3498 Spasse Ilidena 4348 Im ate Sterjo
3499 Spasse Ilinden 5301 Cuca e pavionit
3500 Spasse Ilinden 5302 Cuca e pavionit
3501 Spasse Ilinden 5303 Perteritje
3502 Spasse Ilinden 5304 Perteritje
3503 Spasse Ilinden 5305 Perteritje
3504 Spasse Ilinden 5306 Perteritje
3505 Spasse Sterio 4657 Pishtare
3506 Spasse Sterio 4658 Pishtare
3507 Spasse Sterio 4659 Pishtare
3508 Spasse Sterio 4660 Pishtare
3509 Spasse Sterio 4661 Pishtare
3510 Spasse Sterio 4662 Pishtare
3511 Spasse Sterio 4663 Pishtare
3512 Spasse Sterio 4664 Pishtare
3513 Spasse Sterio 4665 Pishtare
3514 Spasse Sterio 4666 Pishtare
3515 Spasse Sterio 4582 Pse
3516 Spasse Sterio 4583 Pse
3517 Spasse Sterio 4584 Pse
3518 Spasse Sterio 4585 Pse
3519 Spasse Sterio 4586 Pse
3520 Spasse Sterio 4587 Pse
3521 Spasse Sterio 4588 Pse
3522 Spasse Sterio 4589 Pse
3523 Spasse Sterio 4590 Pse
3524 Spasse Sterio 4594 Pse
3525 Spasse Sterio 4654 Pse
3526 Spasse Sterio 4655 Pse
3527 Spasse Sterio 4656 Pse
3528 Spasse Sterio 4375 Sokolesha
3529 Spasse Sterio 4376 Sokolesha
3530 Spasse Sterio 4577 Zjarre
3531 Spasse Sterio 4578 Zjarre
3532 Spasse Sterio 4579 Zjarre
3533 Spasse Sterio 4580 Zjarre
3534 Spasse Sterio 4581 Zjarre
3535 Spasse Sterio 5757 Zgjimi
3536 Spasse Sterio 5758 Zgjimi
3537 Spasse Sterjo 4976 Pse?
3538 Stafa Veli 4494 Vepra letrare
3539 Stafa Veli 4495 Vepra letrare
3540 Stafa Veli 4496 Vepra letrare
3541 Stafa Veli 4497 Vepra letrare
3542 Staku Lajde 5077 Dallendyshet
3543 Staku Lajde 5078 Dallendyshet
3544 Staku Lajde 5079 Dallendyshet
3545 Staku Lajde 5080 Dallendyshet
3546 Stana Kujtim 5159 Shuarja e shpirtit
3547 Stani Lazer 4826 Misteri I Shijeve
3548 Starova Luan 5230 Koha e dhive
3549 Stavri Pone 5162 Te mos kishe dremitur
3550 Stavri Pone 5163 Te mos kishe dremitur
3551 Stavri Pone 5164 Te mos kishe dremitur
3552 Stavri Pone 5165 Te mos kishe dremitur
3553 Stavri Pone 5166 Te mos kishe dremitur
3554 Stermilli Haki 5076 Shtigjet e lirise
3555 Stolia Haliu 5081 Dega e thyer
3556 Stona Kujtim 4591 Shuarja e shpirtit
3557 Stona Kujtim 4592 Shuarja e shpirtit
3558 Sulejman Hivzi 4498 Njerez
3559 Sulejmani Bardhok 4984 Komunisti
3560 Sulejmani Bardhok 4985 Komunisti
3561 Sulejmani Bardhok 5001 Permbysja
3562 Sulejmani Hivzi 5070 Femijet e lumit tim
3563 Sulejmani Hivzi 5071 Femijet e lumit tim
3564 Sulejmani Hivzi 5072 Femijet e lumit tim
3565 Sulejmani Hivzi 5073 Femijet e lumit tim
3566 Sulejmani Hivzi 5074 Femijet e lumit tim
3567 Sulejmani Hivzi 5075 Femijet e lumit tim
3568 Sulejmani Siri 4989 Udheve nga kemi ardhur
3569 Sulejmani Siri 4990 Udheve nga kemi ardhur
3570 Sulejmani Siri 4991 Udheve nga kemi ardhur
3571 Sulejmani Siri 4992 Udheve nga kemi ardhur
3572 Sulejmani Siri 4993 Udheve nga kemi ardhur
3573 Sulkuqi Iliriana 5066 Per nje molle qe hengri Eva
3574 Tace Durim 3815 Fotografi I shkretetires
3575 Tace Durim 3816 Fotografi I shkretetires
3576 Tafa Abdulla 5324 Kodra nje univers
3577 Tahiri Enkeleida 3110 Nga dejet e se panjohures
3578 Tahiri Enkeleida 3111 Nga dejet e se panjohures
3579 Tahiri Enkeleida 3112 Nga dejet e se panjohures
3580 Tahiri Enkeleida 3113 Nga dejet e se panjohures
3581 Tahiri Enkeleida 3114 Nga dejet e se panjohures
3582 Tahiri Enkeleida 2994 Une jam ajri yt
3583 Tahiri Enkeleida 2995 Une jam ajri yt
3584 Tahiri Enkeleida 2996 Une jam ajri yt
3585 Tahiri Enkeleida 2997 Une jam ajri yt
3586 Tahiri Enkeleida 2998 Une jam ajri yt
3587 Take Verdi 3814 Ata nuk u gjunjezuan
3588 Tako Pirro 3126 Luigj Gurakuqi
3589 Tane Thanas 3760 Te shtunen te pres te vish
3590 Tarifa Fatos 3759 Drejt pavaresise
3591 Tereza 3233 Per Shqiperine time
3592 Tereza 3234 Per Shqiperine time
3593 Tereza 3235 Per Shqiperine time
3594 Tereza 3236 Per Shqiperine time
3595 Tereza 3237 Per Shqiperine time
3596 Thengjilli Petrika 5046 Kryengritjet popullore kunderosmane
3597 Theohari Rozi 5090 Telashe nga emancipimi
3598 Theohari Rozi 5092 Ne mungese te gruas sime
3599 Theohari Rozi 5093 Ne mungese te gruas sime
3600 Theohari Rozi 5094 Ne mungese te gruas sime
3601 Theohari Rozi 5095 Ne mungese te gruas sime
3602 Theohari Rozi 5096 Ne mungese te gruas sime
3603 Theohari Rozi 5097 Ne mungese te gruas sime
3604 Theohari Rozi 5098 Ne mungese te gruas sime
3605 Thoma Iskra 5043 Individualitete dhe vepra letrare
3606 Thomaj Jani 5044 Ceshte te frazeologjise se gjuhes shqipe
3607 Thomaj Jani 5045 Ceshte te frazeologjise se gjuhes shqipe
3608 Tili Avruli 6406 Riparimi I makinave dhe pajisjeve
3609 Tira Nuci 3758 Korbat rane ne kurth
3610 Toci Marta 2999 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3611 Toci Marta 3060 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3612 Toci Marta 3061 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3613 Toci Marta 3062 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3614 Toci Marta 3063 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3615 Toci Marta 3064 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3616 Toci Marta 3065 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3617 Toci Marta 3066 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3618 Toci Marta 3067 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3619 Toci Marta 3068 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3620 Toci Marta 3069 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3621 Toci Marta 3070 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3622 Toci Marta 3071 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3623 Toci Marta 3072 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3624 Toci Marta 3073 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3625 Toci Marta 3074 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3626 Toci Marta 3075 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3627 Toci Marta 3076 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3628 Toci Marta 3077 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3629 Toci Marta 3115 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3630 Toci Marta 3116 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3631 Toci Marta 3117 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3632 Toci Marta 3118 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3633 Toci Marta 3119 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3634 Toci Marta 3180 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3635 Toci Marta 3181 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3636 Toci Marta 3182 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3637 Toci Marta 3183 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3638 Toci Marta 3184 Nje hap drejt provimit te pjekurise
3639 Toci Marta 3185 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3640 Toci Marta 3186 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3641 Toci Marta 3187 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3642 Toci Marta 3188 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3643 Toci Marta 3189 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3644 Toci Marta 3190 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3645 Toci Marta 3191 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3646 Toci Marta 3192 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3647 Toci Marta 3193 Nje hap drejt provimit te pjekurise ne fizike
3648 Toci Marta 4955 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3649 Toci Marta 4956 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3650 Toci Marta 4957 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3651 Toci Marta 4958 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3652 Toci Marta 4959 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3653 Toci Marta 4960 Nje hap drejt promovimit te pjekurise..
3654 Toci Sadik 4706 Sekreti I gjelber
3655 Toci Sadik 4707 Sekreti I gjelber
3656 Topi Flamur 3109 Lufta per jeten
3657 Topi Flamur 5040 Lufta per jeten
3658 Topi Flamur 5041 Lufta per jeten
3659 Topi Flamur 4702 Lufta per jeten
3660 Topi Flamur 4703 Lufta per jeten
3661 Topi Flamur 4704 Lufta per jeten
3662 Topi Flamur 4705 Lufta per jeten
3663 Toti Foto 4708 Dhembet artificiale & kujdesi per to
3664 Toti Foto 4709 Dhembet artificiale & kujdesi per to
3665 Toto Luan 4710 Sezoni
3666 Toto Luan 4711 Sezoni
3667 Toto Luan 4712 Sezoni
3668 Toto Luan 4713 Sezoni
3669 Tozaj Nashat 4714 Bisede per nje shok
3670 Tozaj Nashat 4715 Bisede per nje shok
3671 Tozaj Nashat 4716 Bisede per nje shok
3672 Tozaj Nashat 4717 Bisede per nje shok
3673 Tozaj Neshat 5455 Deshmi nga varri
3674 Traboini Kolec 5048 Petalet e bjames se hidhur
3675 Traboini Kolec 5049 Petalet e bjames se hidhur
3676 Traboini Kolec 5050 Petalet e bjames se hidhur
3677 Traboini Kolec 5051 Petalet e bjames se hidhur
3678 Traboini Kolec 5052 Petalet e bjames se hidhur
3679 Traboini Kolec 5053 Petalet e bjames se hidhur
3680 Traboini Kolec 5054 Petalet e bjames se hidhur
3681 Traboini Kolec 5055 Petalet e bjames se hidhur
3682 Traboini Kolec 5056 Petalet e bjames se hidhur
3683 Traboini Kolec 5057 Petalet e bjames se hidhur
3684 Traboini Kolec 5058 Petalet e bjames se hidhur
3685 Traboini Kolec 5059 Petalet e bjames se hidhur
3686 Traboini Kolec 5060 Petalet e bjames se hidhur
3687 Traboini Kolec 5061 Petalet e bjames se hidhur
3688 Traboini Kolec 5062 Petalet e bjames se hidhur
3689 Traboini Kolec 5063 Petalet e bjames se hidhur
3690 Traboini Kolec 5064 Petalet e bjames se hidhur
3691 Traboini Kolec 5065 Petalet e bjames se hidhur
3692 Trebeshina Kasem 4463 Lirika dhe satira
3693 Trebeshina Kasem 4464 Lirika dhe satira
3694 Trebeshina Kasem 4465 Lirika dhe satira
3695 Trebeshina Kasem 4466 Lirika dhe satira
3696 Trebeshina Kasem 4467 Lirika dhe satira
3697 Trebeshina Kasem 4468 Lirika dhe satira
3698 Trebeshina Kasem 4469 Lirika dhe satira
3699 Trebeshina Kasem 4470 Lirika dhe satira
3700 Trebeshina Kasem 4471 Lirika dhe satira
3701 Trebeshina Kasem 4472 Lirika dhe satira
3702 Trebeshina Kasem 4473 Lirika dhe satira
3703 Trebeshina Kasem 4474 Lirika dhe satira
3704 Trebeshina Kasem 4475 Lirika dhe satira
3705 Trebeshina Kasem 4476 Lirika dhe satira
3706 Trebeshina Kasem 4477 Lirika dhe satira
3707 Trebeshina Kasem 5086 Hijet e shekujve
3708 Tregime 6271 Tregime te zgjedhura
3709 Tregime 6272 Tregime te zgjedhura
3710 Tregime 6273 Tregime te zgjedhura
3711 Tregime 6274 Tregime te zgjedhura
3712 Tregime 5799 Pergjigje Letres
3713 Tregime 5800 Pergjigje Letres
3714 Tregime 5801 Pergjigje Letres
3715 Tregime 5802 Pergjigje Letres
3716 Tregime 5803 Pergjigje Letres
3717 Tregime 5819 Tregime te zgjedhura
3718 Tregime 6271 Tregime te zgjedhura
3719 Tregime 6272 Tregime te zgjedhura
3720 Tregime 6273 Tregime te zgjedhura
3721 Tregime 6274 Tregime te zgjedhura
3722 Troci Sadiki 5087 Sekreti I gjelber
3723 Troci Sadiki 5088 Sekreti I gjelber
3724 Troci Sadiki 5089 Sekreti I gjelber
3725 Tufa Agron 5394 Dueli
3726 Tufa Agron 5395 Dueli
3727 Tufa Agron 5396 Dueli
3728 Tufa Agron 5397 Dueli
3729 Tufa Agron 5398 Dueli
3730 Tuhaj Ilmi 5042 Nata e pare nen uje
3731 Turhani Nevruz 5082 Vater e ndezur
3732 Turhani Nevruz 5083 Rojet e foteses
3733 Turhani Nevruz 5085 Rojet e foteses
3734 Turhani Nevruz 5099 Dita qe pritej
3735 Tutulani Kristaq 5091 Shkrime te zgjedhura
3736 Uci Alfred 4515 Bema tragjike e heronjve te letersise
3737 Uci Alfred 4507 Estetika
3738 Uci Alfred 4508 Estetika
3739 Uci Alfred 4509 Estetika
3740 Uci Alfred 4510 Estetika
3741 Uci Alfred 4512 Estetika,jeta,arti
3742 Uci Alfred 4513 Estetika,jeta,arti
3743 Uci Alfred 4514 Estetika,jeta,arti
3744 Uci Alfred 4516 Estetika,jeta,arti
3745 Uckana Ndue 4511 Shkurta
3746 Uli Preg 4313 Mbrojtesi I Shkodres
3747 Uli Preg 4314 Mbrojtesi I Shkodres
3748 Uli Preg 4315 Mbrojtesi I Shkodres
3749 Uli Preg 4316 Mbrojtesi I Shkodres
3750 Uli Preg 4317 Mbrojtesi I Shkodres
3751 Uli Preg 4318 Mbrojtesi I Shkodres
3752 Uli Preg 4319 Mbrojtesi I Shkodres
3753 Uli Preng 4530 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3754 Uli Preng 4531 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3755 Uli Preng 4532 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3756 Uli Preng 4533 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3757 Uli Preng 4534 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3758 Uli Preng 4535 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3759 Uli Preng 4536 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3760 Uli Preng 4537 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3761 Uli Preng 4538 Hasan Riza Pashe mbrojtesi I Shkodres
3762 Ulqini Hasan 4504 Grabites te monumenteve
3763 Ulqini Hasan 4505 Ne autobus
3764 V.Zoto/A.Ceka/Gj.Pje 5958 Markshaderia
3765 Valtoni, T. 6750 Semundjet dhe demtuesit e hardhi..
3766 Vani Shaban 3301 Kur degjojme operen
3767 Vani Shaban 3302 Kur degjojme operen
3768 Vani Shaban 3650 Kur degjojme operen
3769 Vani Shaban 3651 Kur degjojme operen
3770 Vani Shaban 4506 Kur degjojme operen
3771 Varfi Andrea 3648 Nje histori e gjate stergjyshore
3772 Varfi Andrea 3649 Nje histori e gjate stergjyshore
3773 Varfi Andrea 3643 Poezia shqipe
3774 Varfi Andrea 3644 Poezia shqipe
3775 Varfi Andrea 3645 Poezia shqipe
3776 Varfi Andrea 3646 Poezia shqipe
3777 Varfi Andrea 3647 Poezia shqipe
3778 Vasa Pashko 3303 Bardhat e Temalit
3779 Vatra 6833 Vatra e kuqe
3780 Verto Jani 3304 Vepra te zgjedhura
3781 Verto Jani 3305 Vepra te zgjedhura
3782 Verto Jani 3306 Vepra te zgjedhura
3783 Verzivolli Telat 6409 Mbi revolucionarizimin
3784 Vidiani Therese 5774 Nje pranvere si te tjerat
3785 Vidiani Therese 5775 Nje pranvere si te tjerat
3786 Vila Sokrat 3639 Portrete xhenjeresh qe nuk vdesin
3787 Vila Sokrat 3640 Portrete xhenjeresh qe nuk vdesin
3788 Vila Sokrat 3641 Portrete xhenjeresh qe nuk vdesin
3789 Visari Pirro 3636 Pizhamet e merimanges
3790 Vlashi Gjergj 3351 Muzike nate
3791 Vlashi Gjergj 3352 Muzike nate
3792 Vlashi Gjergj 3642 Te shtunen pasdite
3793 Vlashi Gjergj 3638 Tregime te zgjedhura
3794 Vlashi Gjergj 4098 Tregime te zgjedhura
3795 Vocibelli Rushon 6733 Mindor-Armatori
3796 Vocibelli Rushon 6748 Rrefimi I mineraleve me…
3797 Vreto Shpresa 3300 Debora e madhe
3798 Vullneti 6836 Vullneti I hekurt
3799 Vullneti 6723 Vullneti I hekurt
3800 Vullneti 6724 Vullneti I hekurt
3801 Vullneti 6725 Vullneti I hekurt
3802 Vullneti 6726 Vullneti I hekurt
3803 Vyshka Musa 3156 Do te vdes I dashuruar
3804 Vyshka Musa 3157 Do te vdes I dashuruar
3805 Vyshka Musa 3158 Do te vdes I dashuruar
3806 Vyshka Musa 3159 Do te vdes I dashuruar
3807 Vyshka Musa 3160 Do te vdes I dashuruar
3808 Vyshka Musa 3161 Do te vdes I dashuruar
3809 Vyshka Musa 3162 Do te vdes I dashuruar
3810 Vyshka Musa 3163 Do te vdes I dashuruar
3811 Vyshka Musa 3164 Do te vdes I dashuruar
3812 Vyshka Musa 3165 Do te vdes I dashuruar
3813 Vyshka Musa 3166 Do te vdes I dashuruar
3814 Vyshka Musa 3167 Do te vdes I dashuruar
3815 Vyshka Musa 3168 Do te vdes I dashuruar
3816 Vyshka Musa 3169 Do te vdes I dashuruar
3817 Vyshka Musa 3623 Do te vdes I dashuruar
3818 Vyshka Musa 3624 Do te vdes I dashuruar
3819 Vyshka Musa 3637 Prane vellezerve
3820 Vyshka Musa 3355 Treni I fundit
3821 Vyshka Musa 3356 Treni I fundit
3822 Vyshka Musa 3357 Treni I fundit
3823 Vyshka Musa 3358 Treni I fundit
3824 Vyshka Musa 3359 Treni I fundit
3825 Xhafa Shefqet 5525 Pajtimi
3826 Xhafa Shefqet 5526 Pajtimi
3827 Xhafa Shefqet 5527 Pajtimi
3828 Xhafa Shefqet 5528 Pajtimi
3829 Xhaferaj Baki 5442 Respekt e mirenjohje
3830 Xhaferri Bilal 4380 Krastakraus
3831 Xhaferri Bilal 4381 Krastakraus
3832 Xhaferri Bilal 4382 Krastakraus
3833 Xhaferri Bilal 4383 Krastakraus
3834 Xhaferri Bilal 4384 Krastakraus
3835 Xhaferri Bilal 5171 Pertej largesive
3836 Xhaferri Bilal 5172 Pertej largesive
3837 Xhaferri Bilal 5173 Pertej largesive
3838 Xhaferri Bilal 5174 Pertej largesive
3839 Xhaferri Bilal 5175 Pertej largesive
3840 Xhaferri Bilal 5530 Krastakraus
3841 Xhaferri Bilal 5531 Krastakraus
3842 Xhaferri Bilal 5532 Krastakraus
3843 Xhaferri Bilal 5533 Krastakraus
3844 Xhaferri Bilal 5534 Krastakraus
3845 Xhaferri Bilal 5535 Krastakraus
3846 Xhaferri Bilal 5536 Krastakraus
3847 Xhaferri Bilal 5537 Krastakraus
3848 Xhaferri Bilal 5488 Krastakraus
3849 Xhaferri Bilal 5371 Krastakraus
3850 Xhaferri Bilal 5372 Krastakraus
3851 Xhaferri Bilal 5373 Krastakraus
3852 Xhaferri Bilal 5374 Krastakraus
3853 Xhaferri Ylli 5357 E verteta e vjeter
3854 Xhagolli Agron 4385 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3855 Xhagolli Agron 4386 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3856 Xhagolli Agron 4387 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3857 Xhagolli Agron 4388 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3858 Xhagolli Agron 4389 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3859 Xhagolli Agron 4390 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3860 Xhagolli Agron 4391 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3861 Xhagolli Agron 4392 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3862 Xhagolli Agron 4393 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3863 Xhagolli Agron 4394 Klasifikimi I prozes popullore shqiptare
3864 Xhakobe Maria 4964 Ditari I nje mesuese se re
3865 Xhakobe Maria 4965 Ditari I nje mesuese se re
3866 Xhakobe Maria 4966 Ditari I nje mesuese se re
3867 Xhaxhiu Muzafer 5350 Kritike e studime letrare
3868 Xhaxhiu Muzafer 5351 Kritike e studime letrare
3869 Xhaxhiu Muzafer 5352 Kritike e studime letrare
3870 Xhaxhiu Muzafer 5353 Kritike e studime letrare
3871 Xhaxhiu Muzafer 5354 Kritike e studime letrare
3872 Xhiku Ali 4395 Romantizem arberesh
3873 Xhiku Ali 4396 Romantizem arberesh
3874 Xhiku Ali 4397 Romantizem arberesh
3875 Xhiku Ali 4398 Romantizem arberesh
3876 Xhixha Perparim 5539 Perendim I eger
3877 Xhixha Perparim 5540 Perendim I eger
3878 Xhixha Perparim 5932 Perendim I eger
3879 Xhixha Perparim 5932 Perendim I eger
3880 Xholi Zija 5116 Sami Frasheri
3881 Xholi Zija 5538 Mendimtare te Rilindjes Kombetare
3882 Xholi Zija 5931 Mendimtare te rilindjes tone
3883 Xholi Zija 5931 Mendimtare te Rilindjes sone
3884 Xhuvani Aleksander 5453 Trashegimi kulturor I popullit…
3885 Xhuvani Aleksander 5806 Trashegimi kulturor I popullit…
3886 Xhuvani Dhimiter 4986 Bota ime
3887 Xhuvani Dhimiter 4987 Bota ime
3888 Xhuvani Dhimiter 4988 Bota ime
3889 Xhuvani Dhimiter 4998 Zgjimi I Nebi Surelit
3890 Xhuvani Dhimiter 4999 Shtegu I bardhe
3891 Xhuvani Dhimiter 5575 Bota
3892 Xhuvani Dhimiter 5576 Bota
3893 Xhuvani Dhimiter 5523 Do te jetojme ndryshe
3894 Xhuvani Dhimiter 5524 Do te jetojme ndryshe
3895 Xhuvani Dhimiter 5498 Vdekja e zotit Kaloti
3896 Xhuvani Dhimiter 5499 Vdekja e zotit Kaloti
3897 Xhuvani Dhimiter 5500 Vdekja e zotit Kaloti
3898 Xhuvani Dhimiter 5501 Vdekja e zotit Kaloti
3899 Xhuvani Dhimiter 5502 Vdekja e zotit Kaloti
3900 Xhuvani Dhimiter 5476 Jete ne arkivol
3901 Xhuvani Dhimiter 5431 Kryqezimi I dyte I Krishtit
3902 Xhuvani Dhimiter 5432 Kryqezimi I dyte I Krishtit
3903 Xhuvani Dhimiter 5433 Jete ne arkivol
3904 Xhuvani Dhimiter 5434 Jete ne arkivol
3905 Xhuvani Dhimiter 5435 Jete ne arkivol
3906 Xhuvani Dhimiter 5436 Jete ne arkivol
3907 Xhuvani Dhimiter 5437 Kembana e thyer e Kremlinit
3908 Xhuvani Dhimiter 5438 Kembana e thyer e Kremlinit
3909 Xhuvani Dhimiter 5439 Kembana e thyer e Kremlinit
3910 Xhuvani Dhimiter 5440 Kembana e thyer e Kremlinit
3911 Xhuvani Dhimiter 5441 Kembana e thyer e Kremlinit
3912 Xhuvani Dhimiter 5454 Zgjimi I Nebi Surelit
3913 Xhuvani Dhimiter 5429 Kryqezimi I dyte I Krishtit
3914 Xhuvani Dhimiter 5430 Kryqezimi I dyte I Krishtit
3915 Xhuvani Dhimiter 5356 Rrugeve te kantiereve
3916 Xhuvani Dhimiter 5358 Do te jetojme ndryshe
3917 Xhuvani Dhimiter 5359 Do te jetojme ndryshe
3918 Xhuvani Dhimiter 5360 Do te jetojme ndryshe
3919 Xhuvani Dhimiter 5361 Do te jetojme ndryshe
3920 Xhuvani Dhimiter 5328 Rrugeve te kantiereve
3921 Xhuvani Dhimiter 5329 Rrugeve te kantiereve
3922 Xhuvani Dhimiter 5330 Rrugeve te kantiereve
3923 Xoxa Jakov 5235 Vepra letrare
3924 Xoxa Jakov 5236 Vepra letrare
3925 Xoxa Jakov 5237 Vepra letrare
3926 Xoxa Jakov 5238 Vepra letrare
3927 Xoxa Jakov 5239 Vepra letrare
3928 Xoxa Jakov 5240 Vepra letrare
3929 Xoxa Jakov 5567 Vepra Letrare 6
3930 Xoxa Jakov 5477 Vepra Letrare 4
3931 Xoxa Jakov 5478 Lumi I vdekur
3932 Xoxa Jakov 5355 Vepra letrare 5
3933 Xoxe Aleko 5479 Probleme te biologjise, ne drite e…
3934 Xoxe Aleko 5480 Probleme te biologjise, ne drite e…
3935 Xoxe Aleko 5481 Probleme te biologjise, ne drite e…
3936 Xoxe Aleko 5482 Probleme te biologjise, ne drite e…
3937 Xoxi Koli 5168 Lidhja shqiptare e Prizrenit
3938 Yje 6108 Yje te pashuar 3
3939 Yje 6109 Yje te pashuar 3
3940 Yje 6110 Yje te pashuar 3
3941 Yje 6111 Yje te pashuar 4
3942 Zalli Shkelzen 4883 Shtepia e pranveres
3943 Zaloshnja Moisi 3492 Cu ndezen malet
3944 Zaloshnja Moisi 4979 Kur malet kerkonin diellin
3945 Zaloshnja Moisi 5424 Gure stralli
3946 Zaloshnja Moisi 5425 Gure stralli
3947 Zaloshnja Moisi 5426 Gure stralli
3948 Zaloshnja Moisi 5427 Gure stralli
3949 Zaloshnja Moisi 5428 Gure stralli
3950 Zaloshnja Moisi 4249 Kur malet kerkonin diellin
3951 Zaloshnja Moisi 4250 Kur malet kerkonin diellin
3952 Zaloshnja Moisi 2379 Tregime te zgjedhura
3953 Zaloshnja Moisi 2380 Tregime te zgjedhura
3954 Zaloshnja Moisi 2381 Tregime te zgjedhura
3955 Zaloshnja Moisi 2382 Tregime te zgjedhura
3956 Zaloshnja Moisi 4243 Zera te fuqishem
3957 Zaloshnja Moisi 4244 Zera te fuqishem
3958 Zaloshnja Moisi 4251 Zera te fuqishem
3959 Zaloshnja Moisi 4252 Zera te fuqishem
3960 Zaloshnja Moisi 4253 Zera te fuqishem
3961 Zaloshnja Moisi 5221 Kur malet kerkonin diellin
3962 Zamputi Injac 4245 Eskursion ne 2 vepra te Kadarese
3963 Zamputi Injac 4246 Eskursion ne 2 vepra te Kadarese
3964 Zamputi Injac 4247 Eskursion ne 2 vepra te Kadarese
3965 Zamputi Injac 4248 Eskursion ne 2 vepra te Kadarese
3966 Zamputi Injac 2395 Eskursion ne dy vepra te Kadarese
3967 Zamputi Injac 5167 Fishta
3968 Zamputi Injac 5420 Fishta-koha, njeriu, vepra
3969 Zamputi Injac 5421 Fishta-koha, njeriu, vepra
3970 Zamputi Injac 5422 Fishta-koha, njeriu, vepra
3971 Zamputi Injac 5423 Fishta-koha, njeriu, vepra
3972 Zavalani Tajar 4855 Misioni I shekullit XX
3973 Zavalani Tajar 4856 Misioni I shekullit XX
3974 Zavalani Tajar 4857 Misioni I shekullit XX
3975 Zavalani Tajar 4858 Misioni I shekullit XX
3976 Zavalani Tajar 4859 Misioni I shekullit XX
3977 Zekaj Sokol 5414 E pamundura
3978 Zekaj Sokol 5415 E pamundura
3979 Zekaj Sokol 5363 Vise me diell
3980 Zeliaj Sokol 5702 E pamundura
3981 Zeqiri Fadil 3493 Nendetesja 61
3982 Zeqiri Fadil 3494 Nendetesja 61
3983 Zeqiri Fadil 3495 Nendetesja 61
3984 Zeqiri Fadil 3496 Nendetesja 61
3985 Zeqiri Fadil 3497 Nendetesja 61
3986 Zeqiri Fadil 4842 Shtegtimi I fundit
3987 Zeqiri Fadil 4843 Shtegtimi I fundit
3988 Zeqiri Fadil 4844 Shtegtimi I fundit
3989 Zeqiri Fadil 5342 Dhembi I trete
3990 Zeqiri Fadil 5343 Dhembi I trete
3991 Zeqiri Fadil 5344 Dhembi I trete
3992 Zeqiri Fadil 5345 Dhembi I trete
3993 Zeqiri Fadil 5346 Dhembi I trete
3994 Zeqo Maikam 3573 Ekuinoks
3995 Zeqo Moikom 5611 Krijimtaria letrare
3996 Zeqo Moikom 5612 Krijimtaria letrare
3997 Zeqo Moikom 5613 Krijimtaria letrare
3998 Zeqo Moikom 5614 Krijimtaria letrare
3999 Zeqo Moikom 5615 Krijimtaria letrare
4000 Zeqo Moikom 5616 Krijimtaria letrare
4001 Zeqo Moikom 5617 Krijimtaria letrare
4002 Zeqo Moikom 5618 Krijimtaria letrare
4003 Zeqo Moikom 5619 Krijimtaria letrare
4004 Zeqo Moikom 5620 Krijimtaria letrare
4005 Zeqo Moikom 5621 Krijimtaria letrare
4006 Zeqo Moikom 5622 Krijimtaria letrare
4007 Zeqo Moikom 5623 Krijimtaria letrare
4008 Zeqo Moikom 5624 Krijimtaria letrare
4009 Zeqo Moikom 5625 Krijimtaria letrare
4010 Zeqo Moikom 5639 Mujo Ulqinaku
4011 Zeqo Moikom 5640 Mujo Ulqinaku
4012 Zeqo Moikom 5581 Ekuinoks
4013 Zeqo Moikom 5458 Ekuinoks
4014 Zeqo Moikom 5459 Ekuinoks
4015 Zeqo Moikom 5460 Ekuinoks
4016 Zeqo Moikom 5416 Syri
4017 Zeqo Moikom 5417 Syri
4018 Zetaj Sokol 5393 Vise me diell
4019 Zheji Gjergj 5529 Kullat
4020 Zheji Gjergj 5747 Kullat
4021 Zheji Gjergj 5756 Kullat
4022 Zheji Gjergj 5759 Artisti dhe jeta
4023 Zheji Gjergj 5760 Artisti dhe jeta
4024 Zheji Gjergj 5761 Artisti dhe jeta
4025 Zheji Gjergj 5762 Artisti dhe jeta
4026 Zheji Gjergj 5763 Artisti dhe jeta
4027 Zheji Gjergj 5764 Artisti dhe jeta
4028 Zheji Gjergj 5765 Artisti dhe jeta
4029 Zheji Gjergj 5766 Artisti dhe jeta
4030 Zheji Gjergj 5804 Tregimet e Krujes
4031 Zheji Gjergj 5805 Bie zilja
4032 Zheji Gjergj 5683 Tregimet e Krujes
4033 Zheji Gjergj 5684 Tregimet e Krujes
4034 Zhiti Visar 4718 Thesaret e frikes
4035 Zhiti Visar 4719 Thesaret e frikes
4036 Zhiti Visar 4720 Thesaret e frikes
4037 Zhiti Visar 4721 Thesaret e frikes
4038 Zhiti Visar 4722 Thesaret e frikes
4039 Zhiti Visar 4723 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4040 Zhiti Visar 4724 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4041 Zhiti Visar 4725 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4042 Zhiti Visar 4726 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4043 Zhiti Visar 4727 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4044 Zhiti Visar 4728 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4045 Zhiti Visar 4729 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4046 Zhiti Visar 4730 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4047 Zhiti Visar 4731 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4048 Zhiti Visar 4732 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4049 Zhiti Visar 4733 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4050 Zhiti Visar 4734 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4051 Zhiti Visar 4735 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4052 Zhiti Visar 4736 Hedh nje kafke ne kembet tuaja
4053 Zikko Vangjush 5222 Rrruga e madhe
4054 Zikko Vangjush 5223 Rrruga e madhe
4055 Zikko Vangjush 5224 Rrruga e madhe
4056 Zikko Vangjush 5225 Rrruga e madhe
4057 Zikko Vangjush 5226 Rrruga e madhe
4058 Ziu Alfred 5411 Kronikat e nje miti
4059 Zogaj Prec 3571 Finalja
4060 Zogaj Prec 3572 Finalja
4061 Zogaj Prec 2378 Gjalle une pashe
4062 Zogaj Prec 2277 Gjalle une pashe
4063 Zogaj Prec 2278 Gjalle une pashe
4064 Zogaj Prec 2279 Gjalle une pashe
4065 Zogaj Prec 3600 Kufiri
4066 Zogaj Prec 3601 Kufiri
4067 Zogaj Prec 3602 Kufiri
4068 Zogaj Prec 3603 Kufiri
4069 Zogaj Prec 3604 Kufiri
4070 Zogaj Prec 3482 Paradhoma e nje presidenti
4071 Zogaj Prec 3483 Paradhoma e nje presidenti
4072 Zogaj Prec 3484 Paradhoma e nje presidenti
4073 Zogaj Prec 3485 Paradhoma e nje presidenti
4074 Zogaj Prec 3486 Pas eres se re
4075 Zogaj Prec 3487 Pas eres se re
4076 Zogaj Prec 3488 Pas eres se re
4077 Zogaj Prec 3489 Pas eres se re
4078 Zogaj Prec 3490 Pas eres se re
4079 Zogaj Prec 3491 Pas eres se re
4080 Zogaj Prec 4827 Kalimi
4081 Zogaj Prec 4828 Kalimi
4082 Zogaj Prec 4829 Kalimi
4083 Zogaj Prec 4830 Pas eres se re
4084 Zogaj Prec 4831 Pas eres se re
4085 Zogaj Prec 4832 Pas eres se re
4086 Zogaj Prec 4833 Pas eres se re
4087 Zogaj Prec 4834 Pas eres se re
4088 Zogaj Prec 4845 Kalimi
4089 Zogaj Prec 4846 Kalimi
4090 Zogaj Prec 4693 Finalja
4091 Zogaj Prec 5637 Vonesa
4092 Zogaj Prec 5638 Vonesa
4093 Zogaj Prec 5703 Agjenti I gjyshit
4094 Zogaj Prec 5704 Agjenti I gjyshit
4095 Zogaj Prec 5705 Agjenti I gjyshit
4096 Zogaj Prec 5706 Agjenti I gjyshit
4097 Zogaj Prec 5707 Agjenti I gjyshit
4098 Zogaj Prec 5708 Agjenti I gjyshit
4099 Zogaj Prec 5709 Agjenti I gjyshit
4100 Zogaj Prec 5710 Agjenti I gjyshit
4101 Zogaj Prec 5711 Vonesa
4102 Zoti Klea 3570 Heronjte e Topanase
4103 Zoto Oltion 5418 Pertej realitetit
4104 Zoto Oltion 5419 Pertej realitetit
4105 Zoto Petraq 5406 Kumbimi I nje krisme
4106 Zoto Petraq 5407 Kumbimi I nje krisme
4107 Zoto Petraq 5408 Kumbimi I nje krisme
4108 Zoto Petraq 5409 Kumbimi I nje krisme
4109 Zoto Petraq 5410 Kumbimi I nje krisme
4110 Zoto Petraq 5412 Mengjez I perflakur
4111 Zoto Petraq 5413 Mengjez I perflakur
4112 Zoto Petraq 5364 Verka
4113 Zoto Petraq 5365 Mengjes I perflakur
4114 Zoto Petraq 5366 Mengjes I perflakur
4115 Zoto Petraq 5701 Taksia u ndal te kthesa
4116 Zoto Vladimir 3498 Eposi I Kreshnikeve
4117 Zoto Vladimir 3499 Eposi I Kreshnikeve
4118 Zoto Vladimir 5183 Eposi I kreshnikeve
4119 Zoto Vladimir 5184 Eposi I kreshnikeve
4120 Zoto Vladimir 5185 Eposi I kreshnikeve