Këtu do të gjeni programet orientuese për maturën shtetërore 2018-2019. (Klikoni në lëndën e dëshiruar për ta shkarkuar) Gjuhë-shqipe-dhe-letersi Matematikë Gjuhë-e-huaj Fizike Biologji Kimi Ekonomi Gjeografi Histori Qytetari-dhe-Psikologji…