Gjimnazi "PetroNiniLuarasi"

Stafi Ynë

                                                                

Ketu tek gjimnazi “Petro Nini Luarasi”, stafi jone ne bashkepunim me familjet e nxenesve tane sigurojne zhvillimin akademik, social dhe personal te cdo nxenesi.

Drejtori

Oriana Osmani

Oriana Osmani

Drejtoresha e PNL

Profili

Gjuhë Shqipe & Letërsi oriana.osmani@yahoo.com


Nëndrejtoria

Manjola Daulle

Nëndrejtoresha e PNL

Profili

Gjuhë Shqipë & Letersi

Entela Burazeri

Nëndrejtoresha e PNL

Profili

Matematikë

Alma Skilja

Nëndrejtoresha e PNL

Profili

Kimi & Biologji

Stafi Akademik

Gjuhët e Huaja

Odeta Islamaj

Mësuese Gjermanishteje

Albana Muceku

Mësuese e Italishtes

Etleva Ruci

Mësuese e Anglishtes

Stela Kamberi

Mësuese e Anglishtes

Fabiola Kamenica

Mësuese e Anglishtes

Luljeta Demushi

Mësuese e Frengjishtes

Urani Xheli

Mësuese Frengjishteje

Ludiana Beqiri

Mësuese e Italishtes

Mirjeta Hoxhallari

Mësuese e Anglishtes

Elona Buxhelaj

Mësuese e Anglishtes

Gjuha Shqipe & Letërsia

Oriana Osmani

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Irena Citozi

Mesuese e Gjuhes Shqipe dhe Letersise

Anila Shahu

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Anila Shorri

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Etleva Doka

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Eneida Pema

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Shqiponja Bizhga

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Valbona Memia

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Alma Sadikaj

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Kreuza Bardhi

Mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsise

Fizikë & TIK

Erjal Selamaj

Mësues i TIK

Eliberta Cjapi

Mësuese e TIK

Esmeralda Bana

Mësuese e TIK

Drita Beqaj

Mësuese e Fizikës

Ledion Cenga

Mësues i Fizikës

Shkenca Sociale

Sidorela Nurçe

Mësuese e Shkencave Sociale

Mirela Katundi

Mësuese e Shkencave Sociale

Anila Zela

Mësuese e Shkencave Sociale

Alma Mancaku

Mësuese e Shkencave Sociale

Histori & Gjeografi

Artan Nuriu

Mësues i Histori & Gjeografi

Teuta Kaiku

Mësuese e Gjeografise

Mirela Novruzaj

Mësuese e Historise

Enkelejda Mandri

Mësuese e Histori & Gjeografi

Vera Prendi

Mësuese e Histori & Gjeografi

Merita Bakiu

Mësuese e Histori & Gjeografi

Matilda Bektashi

Mësuese e Histori & Gjeografi

Biologji & Kimi

Lea Cina

Mësuese e Kimi

Erideta Imeraj

Mësuese e Kimi & Biologji

Valbona Karalliu

Mësuese e Kimi & Biologji

Adela Llakaj

Mësuese e Kimi & Biologji

Redona Jace

Mësuese e Biologjise

Matematika

Nertila Meta

Mësuese e Matematikes

Kristina Roshi

Mësuese e Matematikes

Selaudin Janina

Mësues i Matematikes

Halit Shehu

Mësues i Matematikes

Trendafile Guni

Mësuese e Matematikes

Ilda Paloka

Mësuese e Matematikes

Amalina Kamberi

Mësuese e Matematikes

Sadete Struga

Mësuese e Matematikes

Edukimi Fizik

Ertugel Kika

Mësues i Edukimit Fizik

Indrit Fagu

Mësues i Edukimit Fizik

Arben Feshti

Mësues i Edukimit Fizik

Suzana Qirjo

Mësuese e Edukimit Fizik

Enerida Mema

Mësuese e Edukimit Fizik

Rudina Omari

Mësuese e Edukimit Fizik

Ajet Toska

Mësues i Edukimit Fizik

Altin Lika

Mësues i Edukimit Fizik

Yllka Cela

Mësuese e Edukimit Fizik

Rruga Sami Frashëri, Tirane, Albania

Na ndiqni në:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.