Më shumë për jetën

 Oriana Osmani ka lindur në Tiranë në vitin 1976. Është e martuar dhe është mamaja e Greisit, diplomuar në fushën e mjekësisë. Është edukuar nga dy prindër intelektualë me dashurinë për punën, respektin për familjen dhe veten, si dhe altruizmin në shoqëri, parime këto...