Ushqyerja e shëndetshme

A. Kalleshi, mësuese kimie E. Cungu

 

Këshillim karriere. Universitetet amerikane dhe bursat.

 

Data: 12 nëntor 2018

Vizitë në ekspozitën e piktorit Marc Chagall.

Me mësuesit kujdestarë

Gjatë muajit

Public Speaking: Tirana High Schools

Faza e parë

Me mësueset e anglishtes: F. Kamenica, E. Buxhelaj, A. Beluli

Data: 13 nëntor 2018

Takimi me prindër klasat e X

Data: 14 nëntor 2018

Ora: 16:30

Takimi me prindër klasat e XI-XII

Data: 15 nëntor 2018

Ora: 16:30

Çlirimi i Tiranës

Panairi ushqimor me klasat e XI

Departamenti i histori-gjeografisë

Data: 16 nëntor 2018