Public Speaking & Stand Up Comedy

Takim me përfaqësuesit e bashkisë dhe senatit për aktivitetin.

Data: 19 nëntor 2018

Të ushqehemi shëndetshëm

E ftuar dietologia Anila Kalleshi

Pjesëmarrës mësues, nxënës.

Data: 20 nëntor 2018

Një ditë me kuratorin

Zhvillohet në muzeun kombëtar

Mësuese E. Mandri

Klasa: X-M

Ora: 12:00

Bisedë për një libër

Departamenti i letërsisë dhe fizikës organizojnë aktivitetin“Bisedë për një libër”

E ftuar në aktivitet për promovimin e romanit shkencor “Pika Trëndafil” , astrofizikantja Mimoza Hafizi

Ora: 17:00

Data: 21 nëntor 2018

 

Trajnim

Projekti eTwinning

MAS

gjatë muajt

Kalaja e Krujës, objekt i trashëgimisë kulturore

Klubi i gjeografisë

A. Nuriu