Datat: 19-20 dhjetor 2018

Këshillim karriere për maturat

Universiteti “Epoka”

Data: 21 dhjetor 2018

Spektakël me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri 

Senati/ grupi i aktiviteteve

Të gjithë kanë të drejtë të festojnë

Klubi social

Përgjatë javës